Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marros

nu cade

Recommended Posts

Posted

Am urmat sfaturile tuturor si am restrans aria de cauta la devias 2/3 si dungeon 2 . Dupa multe ore petrecute pe spoturile de pe aceste planse , au inceput zvacnirile nervoase mai ales cand vedeam ca pica soul si bless pe spot dar numai scroll of teleport nu . Rog adminii sa verifice dropul si sa imi spuna din ce mobi pica acest scroll . multumesc anticipat

Posted

Daca tot iti pica bless si soul de ce nu cumperi unu ...nu ai tu norocul asta sa-ti pice scrol of teleport ..stiu ca e greu sa dai jwl pe un scrol dar cand ai sa vrei anumite iteme ce-ai sa faci ? ...ai sa faci invazii pana iti pica acel item ? ..si de crescut cand o sa mai cresti ? ...o sa ma uit in inventar si sa vad daca am vre-un scrol ...da-mi un pm pe BrotherHoD si voi cauta eu unu tzi-l voi da gratis :)

Posted

Despre ce scroll este vorba?

Daca vorbesti despre quest: Prima parte se face in atlans (primul spot) sau in lt1 iar partea a doua in lt7.

ija nu ziceam despre scroll of emperor ci despre SCROLL OF TELEPORT , vraja cu care te muti dintr un loc in altul (sm se muta :D )

Daca tot iti pica bless si soul de ce nu cumperi unu ...nu ai tu norocul asta sa-ti pice scrol of teleport ..stiu ca e greu sa dai jwl pe un scrol dar cand ai sa vrei anumite iteme ce-ai sa faci ? ...ai sa faci invazii pana iti pica acel item ? ..si de crescut cand o sa mai cresti ? ...o sa ma uit in inventar si sa vad daca am vre-un scrol ...da-mi un pm pe BrotherHoD si voi cauta eu unu tzi-l voi da gratis

am cautat la multi dar nu am gasit , am umblat prin noria si devias ceva timp tipand in gura mare "buy scroll of teleport" incat imi zicea lumea no spam ...daca gasesti si imi dai as fi foarte recunoscator .

Am sa caut pe internet lista dropurilor de la fiecare mob si sper sa coincida cu dropul de la linkmania , apoi nu o sa mai trebuiasca sa intreb niciodata ce cade si pe unde...dar pana atunci caut teleport :hair:

Posted

Ti-am cautat, tot n-am gasit, am si intrebat pe global, sry. :/

ms f mult pt efort . eu am cautat cu orele si nu mi a picat...tin minte ca atunci cand am inceput sa joc pe acest server imi picau din medalii si inimi atat de des incat injuram ca nu mi pica bless (eram obisnuit ca in 33% din cazuri sa mi pice bles :beer: ), imi picau scroll of teleport de la +1 la +3 chiar si le lasam pe jos...

Guest Emanuel*
Posted

Am urmat sfaturile tuturor si am restrans aria de cauta la devias 2/3 si dungeon 2 . Dupa multe ore petrecute pe spoturile de pe aceste planse , au inceput zvacnirile nervoase mai ales cand vedeam ca pica soul si bless pe spot dar numai scroll of teleport nu . Rog adminii sa verifice dropul si sa imi spuna din ce mobi pica acest scroll . multumesc anticipat

Lorencia ai incercat?

Succes :hello:

Posted

te asigur eu ca scroll of teleport cade dev 4 la zane p spotu din stanga in spate... akolo am gasit eu cam 5 la inceput de db :D( si m-am imbogatit p moment :)) )

Posted

Cand cadeau scroll-uri din bok-uri nu era bine .

Macar de primeam o lista cu scroll-urile mai rare sau mai cautate

Ati avut timp la dispozitie de cand s-a lansat beta pana acum 1-2 luni, cand le-am scos pe toate pentru ca va deranjau :)

Acum descurcati-va .

Posted

Eu unul dupa ce am dat RR pe SM am stat devias3. Acolo mi-a picat si Scroll of Teleport si Scroll of Lighting. Asta se intamplase pe la mijlocul lunii mai. Daca Dragos nu a umblat la dropul din mobi trebe sa pice acolo.

Guest smiley_real92
Posted

Pierzi timpul...cautand un scrool,joaca ca il vei gasi in timp :P parerea mea...

Guest Emanuel*
Posted

Pierzi timpul...cautand un scrool,joaca ca il vei gasi in timp :P parerea mea...

Da... Mai bn il cumperi ^_^

Posted

imi pare rau mie mi`a cazut si la`m pus pe sm meu desi e mic si nu`l folosesc :)) nu oferea nimeni mai mult de 10b si stiind ce greu cade ma`m enervat..asta a fost acum cva timp.Mi`a picat dev4 si da are un rate foarte foarte mic am stat vreo 5 zile la rand pana ma plictiseam..si mi`a cazut

deci mai incearca.. :) stiu ca si unui prieten ia cazut tot dev4 tot la fel dupa multe zile de plictiseala si nervi

Posted

am cautat in devias si au picat 2 scrolls of lighting dar 0 teleport . sunt dispus la un schimb + diferenta :)

Ai dreptate si eu am crescut un mg in devias si am fost atent la s.teleport dar si eu numai lichting am gasit, am ajuns la lev 93 pe mg in 2 zile si nici urma de teleport scrol

Posted

Ai dreptate si eu am crescut un mg in devias si am fost atent la s.teleport dar si eu numai lichting am gasit, am ajuns la lev 93 pe mg in 2 zile si nici urma de teleport scrol

uitate mai bine poate`l gasesti :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...