Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

lancelot.. rezolva te rog toti care fac spam in topicul guildei noastre si nau nici o legatura .. asa fac toti fani ..

iar tu garrone .. iati permis de port arma .. ca fani astia o sa te omoare ca pe Kenedy :rofl2:

Posted

Te oftici degeaba fanule,mie unul mi-ar fi rusine de ce ai facut =)) 30k ? Sau cat ? :rofl1: Mai ai si tupeul ala jegos de a mai face gura,baaaah,in locu tau,ma lasam de link frateee,dute pe padurii,dar dute neneeeee !

ma repet. nu suntem nici primii nici ultimii care au dupat pe linkmania. ne-ai vazut pe noi sa facem gura pe la banati cumva? ce gura am facut? ca ne certam cu unii sau cu altii inseamna ca sunt niste dispute mai vechi ce nu te privesc si nu ii implica decat pe respectivii.

boom las' ca vezi si singur cine sunt..mwhaha...ne vdm pe unde ne intalnim zii ce nick ai sa stiu sa-ti rup capu >:)

te-am crescut pe 97, te-am luat ca pe un rapciugos de pe gardurile lorenciei si te-am imbracat si acuma mi te umfli in pene? :) dureros.. mi-e frica..

mai ai tupeu sa vb dupa ce ai facut tot numele HONEY de ras? fratior voi v-ati schimbat radical...ati ajuns sa dupati ca nesimtitii sa faceti orice numai ca sa fiti considerati buni...fiti buni pe pielea voastra!

numele HONEY eu l-am creat. a fost ideea mea, dezvoltata cu ajutorul membrilor honey ce au jucat alaturi de mine in decursul mai multor ani. tu nu ai fost decat un pasager prin guilda asta, un burete care a incercat sa suga xp, iteme si un nume. din fericire ti-am dat eject si ai ramas in continuare tot un parazit si un lingusitor care incearca sa primeasca din toate partile dar sa nu ofere nimic in schimb :) hai succes in a-mi rupe capu

Posted

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda.Unul dintre ei spune:

- Vezi blonda aia ? Moare dupa mine !

Celalalt raspunde:

- Cum asa ?

Primul pensionar:

- Ca doar n-o sa moara inaintea mea !

Posted

Într-o zi, o soţie se plînge soţului:

- Dragă, sînt nemulţumită că am sînii mici.

Soţul îi răspunde:

- Ia o bucată de hîrtie igienică, freac-o între sîni şi în cîţiva ani ai să vezi că o să-ţi crească.

- De unde ştii? întreabă mirată soţia.

- Cu fundul a funcţionat, nu-i aşa?

Dacă o pocneşti, se cheamă maltratarea soţiei. Dacă te pocneşte ea, e autoapărare.

Dacă iei o decizie fără să o întrebi, eşti nesimţit. Dacă ea ia o decizie fără să te consulte, e femeie emancipată.

Dacă-i ceri să facă ceva ce nu-i place, e dominare masculină. Daca te roagă ea, îţi face o favoare.

Dacă apreciezi formele unei femei şi lenjeria sumară, eşti pervers. Dacă nu, esti homo.

Dacă-i oferi flori, urmăreşti ceva. Dacă nu, eşti fraier.

Dacă eşti mîndru de realizările tale, eşti plin de tine. Dacă nu, eşti lipsit de ambiţie.

Dacă o doare capul, e obosită. Dacă te doare pe tine, n-o mai iubeşti.

Dacă vrei să faci dragoste prea des, eşti obsedat. Dacă nu, ai pe altcineva.

De aceea bărbaţii mor mai repede decît femeile.

Posted

Într-o zi, o soţie se plînge soţului:

- Dragă, sînt nemulţumită că am sînii mici.

Soţul îi răspunde:

- Ia o bucată de hîrtie igienică, freac-o între sîni şi în cîţiva ani ai să vezi că o să-ţi crească.

- De unde ştii? întreabă mirată soţia.

- Cu fundul a funcţionat, nu-i aşa?

Dacă o pocneşti, se cheamă maltratarea soţiei. Dacă te pocneşte ea, e autoapărare.

Dacă iei o decizie fără să o întrebi, eşti nesimţit. Dacă ea ia o decizie fără să te consulte, e femeie emancipată.

Dacă-i ceri să facă ceva ce nu-i place, e dominare masculină. Daca te roagă ea, îţi face o favoare.

Dacă apreciezi formele unei femei şi lenjeria sumară, eşti pervers. Dacă nu, esti homo.

Dacă-i oferi flori, urmăreşti ceva. Dacă nu, eşti fraier.

Dacă eşti mîndru de realizările tale, eşti plin de tine. Dacă nu, eşti lipsit de ambiţie.

Dacă o doare capul, e obosită. Dacă te doare pe tine, n-o mai iubeşti.

Dacă vrei să faci dragoste prea des, eşti obsedat. Dacă nu, ai pe altcineva.

De aceea bărbaţii mor mai repede decît femeile.

ovi m'ai inebunit cu mass'urile :D

Garro,boom sunteti nebuni =))

Posted

numele HONEY eu l-am creat. a fost ideea mea, dezvoltata cu ajutorul membrilor honey ce au jucat alaturi de mine in decursul mai multor ani. tu nu ai fost decat un pasager prin guilda asta, un burete care a incercat sa suga xp, iteme si un nume. din fericire ti-am dat eject si ai ramas in continuare tot un parazit si un lingusitor care incearca sa primeasca din toate partile dar sa nu ofere nimic in schimb :) hai succes in a-mi rupe capu

boom eu zic ca dai prea multe explicatii la pustii astia si nu prea merita atentzie <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...