mau Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 mau-le,esti rr-it bine?te ard un duel?am 236 pe dl si am si capa:)) am 1rr stef...mai baga niste carbuni :nanana:
chaserz Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 mau-le,esti rr-it bine?te ard un duel?am 236 pe dl si am si capa:)) am 1rr stef...mai baga niste carbuni :nanana: ba esti nebun?nu auzisi ca am capa? :violent: :crazy:
mau Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 mau-le,esti rr-it bine?te ard un duel?am 236 pe dl si am si capa:)) am 1rr stef...mai baga niste carbuni :nanana: ba esti nebun?nu auzisi ca am capa? :violent: :crazy: bine mane, pls ma lasi sa iau eu si buff? :crybaby:
chaserz Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 mau-le,esti rr-it bine?te ard un duel?am 236 pe dl si am si capa:)) am 1rr stef...mai baga niste carbuni :nanana: ba esti nebun?nu auzisi ca am capa? :violent: :crazy: bine mane, pls ma lasi sa iau eu si buff? :crybaby: de la Lolita chiar,ca am capa+2 :nanana:
mau Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 mau-le,esti rr-it bine?te ard un duel?am 236 pe dl si am si capa:)) am 1rr stef...mai baga niste carbuni :nanana: ba esti nebun?nu auzisi ca am capa? :violent: :crazy: bine mane, pls ma lasi sa iau eu si buff? :crybaby: de la Lolita chiar,ca am capa+2 :nanana: e bun asa :D