Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Preluare

Recommended Posts

Posted

Am citit si recitit noul regulament de preluare si nu am gasit raspunsul la ce mi sa intamplat azi.

Fac o preluare, pun cele 3 intrebari cum scrie la carte si cand se face minutul 5 fac print cu f4 deschis dar chiar in momentul respectiv mi-a raspuns ca ,,Nu" nici eu nu am fost sigur daca lam prins pe f4 cu raspuns sau nu, el mia zis dc am preluare corecta sau atac, am inceput sa atac dar intre timp am verificat printurile si vad ca pe f4 apare si raspunsul lui dar se si vede ca are deasupra lui scrisul cu ,,Nu" este chiar ca atunci mi-a raspuns.

Eu sa nu ajung la plangeri iam cedat spotul inapoi(nu am facut 2 min ks)

Sunt curios daca a fost sau nu o preluare corecta?

Guest GUNIT-MG
Posted

daca apare raspunsul lui in printul tau cu f4 nu e corecta :)

next time verifica daca ai printurile prima data apoi incepe sa tragi pe spot

Posted

Am citit si recitit noul regulament de preluare si nu am gasit raspunsul la ce mi sa intamplat azi.

Fac o preluare, pun cele 3 intrebari cum scrie la carte si cand se face minutul 5 fac print cu f4 deschis dar chiar in momentul respectiv mi-a raspuns ca ,,Nu" nici eu nu am fost sigur daca lam prins pe f4 cu raspuns sau nu, el mia zis dc am preluare corecta sau atac, am inceput sa atac dar intre timp am verificat printurile si vad ca pe f4 apare si raspunsul lui dar se si vede ca are deasupra lui scrisul cu ,,Nu" este chiar ca atunci mi-a raspuns.

Eu sa nu ajung la plangeri iam cedat spotul inapoi(nu am facut 2 min ks)

Sunt curios daca a fost sau nu o preluare corecta?

Atata timp cat ti-a raspuns la intrebare in minutul 5, tu avand raspunsul lui in F4, preluarea e incorecta.

Posted

Atata timp cat ti-a raspuns la intrebare in minutul 5, tu avand raspunsul lui in F4, preluarea e incorecta.

Eu am cedat inapoi spotul dar mi se pare o chestiune discutabila pt ca cum am sris exact atuncia a raspuns cand am facut printul cu f4 deschis se si vede srisul deasupra lui, in fine voi ati facut regulamentul, tu sti mai bine.

Bunny daca vrei poti sa inchizi topicul, ms :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...