Wise Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 O femeie din Iaşi ar putea intra în cartea recordurilor. Ea a ajuns la spital cu o alcoolemie de 7,37 la mie. Medicii au avut nevoie de 12 ore ca să stabilizeze pacientul. Femeia a fost găsită în comă alcoolică de soţul ei. Speriat, bărbatul a chemat ambulanţa. Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi spun că la o concentraţie de doi la mie se intră în comă alcoolică şi orice pahar băut în plus poate provoca decesul. Vecinii povestesc însă că femeia "ţinea la băutură Pacienta a fost externată după 12 ore de îngrijiri medicale. Ea va fi însă nevoită să meargă la un control psihiatric. Asta dacă nu vrea să-şi doboare propriul record de alcolemie. Sursa +video : antena3.ro My reply: i-au gresit perfuzia Link to comment
Lucian Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 vai pai muream de 3 ori la cat alcool are aia in sange Link to comment
ShorTyx Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 românia.....ce sa faci...omu bea de amar si suparare Link to comment
Guest uLise - Mg Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 am si eu specimene pe strada mea ^_^ Link to comment
Slaypassion Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Un paharel, inca unul si tot asa... Am vazut si eu stirea la tv si m-am minunat. Link to comment
luk Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Ma antrenez sa ii bat recordu 8-> . Link to comment
The^DiamondZ Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Ma antrenez sa ii bat recordu 8-> .Cred ca daca ne imbatam aman2 si tot nu o intrecem. poate si murim ^^ Link to comment
luk Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Cred ca daca ne imbatam aman2 si tot nu o intrecem. cred ca si murim ^^ :> cand vii la mine sa incercam? Link to comment
The^DiamondZ Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 :> cand vii la mine sa incercam? La care carciuma stai`. :> Link to comment
luk Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 La care carciuma stai`. :>la coltz :> Link to comment
Heini Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 beu beu putin , putin cati putin ... Link to comment
ChoWdeR Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 hai ba serios 7,37 ? pai aia e mai ceva decat coma alcoolica ... pe putin un Jack Daniel's intreg Link to comment
Random Hero Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 7,37? Si-a injectat alcool pur in sange? :blink: Link to comment
c1ocan Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Era si femeie,cum sa intre atata bautura in tine.... Link to comment
Wise Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 ascultati in video ca spun aia ca in franta au prins pe unu cu 9 si ceva alcolemie Link to comment
Cyantifc Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 A baut spirt clar, saraca. Link to comment
bunny Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Am vazut la televizor, cica a gasit-o sotu ei parca, beata critza si-n jurul ei numeroase sticle goale de vin. Nici spirt, nici JD, doar vin, dracu stie ce posharca de vin o fi baut aia. :lol: Link to comment
The Wizard Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 era mai tare daca era prinsa la volan :)ma mir ca nu a crapat ca de pe la 2-3 te cam duci... Link to comment
Florin_LOVE Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 sa spus si la protvcica a amestecat wotca cu vinucum naiba sa nu fie in coma?? Link to comment
Flake Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 EHE ! Tot moldovenii mei >:D< . Bun asa baieti si fete ! Dati-i cu beutura pana intervine schimbarea la fata. Link to comment
cyborgGod Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 EHE ! Tot moldovenii mei >:D< . Bun asa baieti si fete ! Dati-i cu beutura pana intervine schimbarea la fata.apoi de prin moldova tre sa fi fost sigur ca aia numa cu vodca se incalzesc (si vin:)) ) Link to comment
t0x!C Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Ce face spirtul asta din om :( PS: Femeia asta nu e normala la propiu(de poate sa bea atat) si la figurat Link to comment
alcholic Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 cred ca asa zisul vin era cam "otetit" :> Link to comment