Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ROSYCA

sugestie

Recommended Posts

Posted

mai da eu nu vreau sa discut aici despre conflictul Honey-HH...aici se discuta despre a modifica sau nu o sectiune al regulamentului...Deci insultele si chestii de astea depind de atitudinea si capacitatea de evaluare a moderatorului..

hai las-o

sa zicem ca zik lu unu de la HH esti "prost" si plangerea o face Lancelot iei ss sigur daca o face Redemption/Oddy pun la pariu ca nu o sa dea si ajungem la conflictul Honey-HH daca ne-am potoli aman2 aliantele ar fi bine :hello:

Posted

V-ati facut un obicei prost de a posta in voie doar sa va aflati in treaba, in orice topic creat. Eu inteleg ca suntem oameni si gandim diferit, dar inca nu sunt sigur la faza cu gandim.

1.Titlul - Sa contina numele regulii ce vreti a fi modificata \ introdusa in regulament, chiar si o mica descriere in Topic Description.

2.Dezvoltarea sugestiei - Aduceti argumente pentru care faceti sugestia respectiva. Chiar si printuri daca este necesar. Bine ar fi sa nu mai veniti aici cu gandul sa modificati regula pentru care ati luat suspend cu cateva ore inainte. O regula nu se modifica doar pentru ca ati luat voi suspend.

3.Posturile - NU MAI POSTATI reply-uri de genul pro sau contra fara sa argumentati. Orice astfel de reply va fi sanctionat cu warn, in caz de recidiva, suspend, conform regulamentului.

Incercati sa va exprimati cat se poate de coerent. Multumesc. :D

Punctul 1, failed.

Punctul 2, failed.

Punctul 3, failed.

Incep cu warn-uri? Nu va mai certati si faceti ceva constructiv, daca intr-adevar vreti sa schimbati ceva, faceti o sugestie buna si plauzibila de a fi modificata ca regula.

Posted

Pai ai dreptate, nu se compara. Ce am zis eu e nimic pe langa cum l-a facut pooka pe saracul baiat.

Plangere pt "fraier" - no ss http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=304699

...in cazul asta nu este poza cu f4 de unde nu sti tu ca a fost provocat??ca tipul pune doar o parte a dialogului..

Citez pe bunny:" Nu va mai certati si faceti ceva constructiv, daca intr-adevar vreti sa schimbati ceva, faceti o sugestie buna si plauzibila de a fi modificata ca regula."

are dreptate..ca o dam hh-honey peste tot .

Deci Rosy sugestia ta este pe baza unui ss..sperand ca asa poate rezolvi cv..

Guest Linkmania nu Te vrea
Posted

mai da eu nu vreau sa discut aici despre conflictul Honey-HH...aici se discuta despre a modifica sau nu o sectiune al regulamentului...Deci insultele si chestii de astea depind de atitudinea si capacitatea de evaluare a moderatorului..

Ai perfecta drepate si te sustin , dar exista o buba MARE , ei evolueaza intr-o singura directie si pe un singur drum si ala la capat inchis :(

Posted

Daca aman2 aliantele nu ar mai face asa ar fi ok jocu dar asa trb sa te uiti ce zice ce :blink:

Posted

Daca aman2 aliantele nu ar mai face asa ar fi ok jocu dar asa trb sa te uiti ce zice ce :blink:

hai ca deviez putin de la subiect..conflictul asta se va termina atunci cand una din aliante va disparea..sau dak vor fi dispusi sa faca o coalitie..alt mod nu vad...

Posted

Plangere pt "panarama" - no ss http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=304189

Plangere pt "ratatule" - no ss http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=303319

Plangere pt " ce inteligent esti u, spartule" - no ss http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=303324

Da bunny ai dreptate, asa se hotarase : "Nu se mai da suspend pentru insulte minore ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste excesiv si/sau in context jignitor."

Idiot e sinonim cu prost. Alea de mai sus sunt cateva exemple. Eu trag concluzia ca dak sunt sinonime intra in aceeasi categorie. Tie nu asa ti se pare? Pai pana la urma asta cu exemplele e si pe S1 sau nu, ca pt prost tot nu se da ss.

Posted

Mi-am dat cu parerea la admin section, n-are rost s-o mai fac aici. Ideea e ca, ori meritati toti, ori niciunu. Va las sa decideti cu ce v-am sugerat mai sus. :)

Posted

Hai ca va dau eu o idee, de-aici o continuati voi, daca intr-adevar se VREA a fi schimbata regula, nu doar pentru ca s-a luat suspend si se vrea modificata doar pt asta.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=118256

Pe 0.97d era regula asta, pe S1 nu e. Propuneti.

Pai da , dar aici nu mai depinde de noi , moderatori sunt cei care pun punctul pe i , dar ei azi pun punct maine nu , depinde cum bate vantul

Posted

Mi-am dat cu parerea la admin section, n-are rost s-o mai fac aici. Ideea e ca, ori meritati toti, ori niciunu. Va las sa decideti cu ce v-am sugerat mai sus. :)

Pai asta am zis si eu. Atat timp cat sunt facuta in fiecare si proasta, nub, but si nu pot posta pt ca nu e limbaj repetat, asa se intampla si cu idiot. Chiar nu am vazut nici un post in trecut pt care sa se fi dat ss pt prost. Am pus dictionarul de sinonime pt cine are ochi sa-l vada.

Posted

Nu se mai da suspend pentru insulte minore ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste excesiv si/sau in context jignitor.

Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate. Daca contextul nu este de conflict sau jignitor, acestea nu se vor solda cu suspend. Pentru astfel de prescurtari este obligatorie postarea pozei cu f4 pe tot ecranul.

Se da in continuare pentru smf, svf, fmm etc.

Se da suspend pentru "n00b e mata" , "but e mata" si orice alta referire la parinti,rude etc.

Uite regula asta era pe 97 si ar putea fi reintrodusa in regulament..asa am rezolva o gramada de probleme precum ce ai voie sa zici sau ce nu ai voie sa zici...

Definitie>>> Insulta: atingerea adusa onoarei ori reputatiei unei persoane prin cuvinte, prin gesturi sau prin orice alte mijloace ori prin expunerea la batjocura.

una e sa luam cuvintele si sa le izolam analizandule unul cate unul..(ce faceti voi cu dictionarele) si cv cu totul diferit este sa le analizezi intr-o fraza(din cauza asta ultimul cuvant il are adminul..)

Posted

Uite regula asta era pe 97 si ar putea fi reintrodusa in regulament..asa am rezolva o gramada de probleme precum ce ai voie sa zici sau ce nu ai voie sa zici...

Definitie>>> Insulta: atingerea adusa onoarei ori reputatiei unei persoane prin cuvinte, prin gesturi sau prin orice alte mijloace ori prin expunerea la batjocura.

una e sa luam cuvintele si sa le izolam analizandule unul cate unul..(ce faceti voi cu dictionarele) si cv cu totul diferit este sa le analizezi intr-o fraza(din cauza asta ultimul cuvant il are adminul..)

Nu cred ca e nevoie sa zici cuiva de 100 de ori ca e prost sau but, ca sa se simta jignit. Ori consideri ca il jignesti cand ii adresezi un asemenea termen, ori nu mai consideri deloc. Daca e sa se tina cont de bun simt, nu s-ar mai permite nici un astfel de cuvant, spus si doar o data. E suficienta aceasta data ca respectivul caracter sa se simta ofensat. Ori conform citatului de mai sus, s-a lasat de comun acord sa nu se mai acorde cand i te adresezi caracterului o singura data. Cand acesta o sa se schimbe, atunci o sa consider acordat corect ss-ul

...in cazul asta nu este poza cu f4 de unde nu sti tu ca a fost provocat??ca tipul pune doar o parte a dialogului..

Citez pe bunny:" Nu va mai certati si faceti ceva constructiv, daca intr-adevar vreti sa schimbati ceva, faceti o sugestie buna si plauzibila de a fi modificata ca regula."

are dreptate..ca o dam hh-honey peste tot .

Deci Rosy sugestia ta este pe baza unui ss..sperand ca asa poate rezolvi cv..

Nu este pe baza unui singur ss. Este pe baza tuturor ss-urilor acordate pe libera interpretare

Posted

Sa incepem

Lancelot = mare rahat pe bat cu ciocolata de la Gunit din poponet

Iti cerem Demisia ca esti un rahat care imi suge pula

Bogz mare ratat ca Lancelot care suge pula la toti de pe servar

HunterZZ ma pis pe guilda voastra de cacat intors pe dos ne cacam pe toata guilda voastra de 2 lei 50

Voi aveti castelu doar cu ajutoru lu Lance la care si ala e ratat asa ca na-i ce spune

Gunit cu Hack voi nimik iara ma pis pe voi si ma fut pe mamele voastre

Lancelot mata daca traieste vezi ca o invit diseara la o partita de sah dar sa fie pregatita de :bananadance2:

Daca nu traieste dute dupa ia poate o gasesti si o futi putin mai iese un prost ca tine

DECI SA ZICEM GUNIT /Lancelot= MARI RATATI

GUILDA HH SA VA FUTETI CU CASTELU VOSTRU CA SUNTETI DEGEABA PE SERV ASTA

Posted

Sa incepem

HunterZZ ma pis pe guilda voastra de cacat intors pe dos ne cacam pe toata guilda voastra de 2 lei 50

Voi aveti castelu doar cu ajutoru lu Lance la care si ala e ratat asa ca na-i ce spune

Lancelot mata daca traieste vezi ca o invit diseara la o partita de sah dar sa fie pregatita de :bananadance2:

Daca nu traieste dute dupa ia poate o gasesti si o futi putin mai iese un prost ca tine

Sper ca nu ma vei injura si pe mine, dar iti meriti suspendul permanent. :)

Posted

Sa incepem

Vezi din cauza specimenelor "rare" precum individul...Acest conflict a luat atata amploare..dupa parerea mea persoane de genul asta nu au ce cauta pe serv,strica bunadispozitie la toti playerii...

ps:Rosy uita-te ca am dat quote la acea regula care era pe cand jucam si eu...pt ca nu e nevoie sa cenzuram toate cuvintele posibile de pe serv...ar trebui ca cei 7 ani de aks sa se ocupe de treburile astea.

Posted

Sa incepem

Cateodata adevarul mai si doare :rofl2:

Posted

pro total de-acord

Cred ca nu mai rezist mult si va injur eu pe voi. Ce reply e asta frate? Ce faci cu el? Pe cine lamuresti cu afirmatia asta? Am scris mai sus ceva, nu v-ati obosit sa cititi, cel putin nu respectivul. ^

Orice reply aiurea = 10 zile suspend. Dupa reply-ul meu.

Sau simplu, inchid topicul daca nu sunteti in stare sa dezvoltati o sugestie.

pro :beer:

Si tu la fel. :|

Guest wizzardly
Posted

Sa incepem

sunt deacord cu bunny ca sa se treaca ca ep 97d regula :hello:

in legatura cu asta cum zice sadi adevarul doare :photo:

Posted

Nu se mai da suspend pentru insulte minore ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste excesiv si/sau in context jignitor.

Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate. Daca contextul nu este de conflict sau jignitor, acestea nu se vor solda cu suspend. Pentru astfel de prescurtari este obligatorie postarea pozei cu f4 pe tot ecranul.

Se da in continuare pentru smf, svf, fmm etc.

Se da suspend pentru "n00b e mata" , "but e mata" si orice alta referire la parinti,rude etc.

Bunny sa inteleg ca regula asta nu e valabila pe S1?Sunt de parere ca ar trebui introdusa in regulament pentru ca se mai intampla sa vina 2-3 " jmecheri " in devias sau in arena si sa te tina in pk toata ziua,nu cred ca este cineva care nu ar apela insulte minore ca sa se descarce catusi de putin.

Posted

Bunny sa inteleg ca regula asta nu e valabila pe S1?Sunt de parere ca ar trebui introdusa in regulament pentru ca se mai intampla sa vina 2-3 " jmecheri " in devias sau in arena si sa te tina in pk toata ziua,nu cred ca este cineva care nu ar apela insulte minore ca sa se descarce catusi de putin.

scz ca intervin^^ Dak esti provocat se revoca ss-ul. Aici e vorba de smecheri care vin si insulta intentionat ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...