Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

al3xandru

hm..faza cu party

Recommended Posts

deci in alt topic se expunea o situatie: eu iau pe unu in pt si peste un timp il dau afara...el are sau nu drept asupra spotului?

raspunsul a fost :Odata ce te ia in party aveti drepturi egale (faci poza cu spot), daca te scoate dai la ks in continuare pentru ca el nu are poza fara tine pe acel spto mai recenta decat poza ta cu party.

Eu zic ca nu`i asa cat timp omu are poza singura..intradevar poza lui cu pt e valabila si poate posta pentru ks,pk dar cat timp nai poza singur e clar ca spotu a fost al celui care te`a luat in pt..poate am nevoie de un om 1,2h na`m chef ca dupaia sa faca urat pe acolo..mi se pare corect ca spotu sa fie a celui care are poza cu spotul gol...

Link to comment
Share on other sites

mnoh sincer voi ar trebui sa va faceti actele pe spoturi cu nume , semnatura TOT! Mi se pare normal dupa ce ai poza cu spot si in party sa nu fii tu miezu acolo sa scoti si sa faci ce vrei ca nu e al tau personal , e al tuturor playerilor din mom ce ai dat party, sunteti parteneri pe spot.

Link to comment
Share on other sites

Cel care face party-ul e si proprietarul spotului dupa parerea mea, de exemplu, esti in party cu cineva, mergi sa-ti iei mana, hp, te intorci inapoi, cineva face preluare la colegul tau din party, nu ai voie sa te implici in preluarea lui chit ca esti in party cu el. Daca stai pe spot cu el, atunci ai un cuvant si tu, dar tot a lui ramane spotul, Deci daca te scoate esti nevoit sa pleci, pentru ca el are print singur pe spot inainte sa te ia in party. Acuma na, daca te scoate si tu ramai la ks, si te certi cu el, iar el te posteaza probabil v-a lua o vanatoare. Chiar ca e dilema asta...

Link to comment
Share on other sites

lol ...Spotul este al persoanei care are printul cu el gol..apai dak vrea sa in party pe alti cu el(ca se plictiseste sau cesh..) o face din bun simt si fair play(sau plictiseala).Dar are drepturi depline asupra spotului.

La faza ca scoti pe cn vrei asta depinde de caracter.

Cat despre ce comenta Rain ca dak pleci si se intampla cv aici pt asta exista regulament.

Link to comment
Share on other sites

Spotul este al persoanei care are poza cu spotul gol,el controleaza totul pe cine ia in party sau pe cine da afara.

Asta mai depinde si de caracterul lui de om.

da dar din ce a zis ija reiesea ca ala poate sa stea pe capu tau sa`ti faca ks..

Link to comment
Share on other sites

Guest GUNIT-MG

situatie :

bk 0 rr cauta holder pt tarc arena

vine un mg cu 50 rr fac party si trage mg-ul

peste 5 minute mg iese din party si zice ca nu mai face :)

nu vi se pare normal ca bk-ul sa il poata posta pt ks, daca mg refuza sa plece? o_O

Link to comment
Share on other sites

Alta Situatie:

MG 50 rr sta singur pe tarc arena vine ( bk 0 rr, elfa 10 rr) le da party dupa jumatate de ora MG pleaca sa faca un trade nu rupe party-ul ..bk si elfa raman in tarc ,bk face poza cand este el cu elfa in party singuri in tarc ...si surpriza MG mai are un pc si elfa aia este a lui dar nu a facut poze cand e doar ea cu bk ...se rupe party-ul ramne bk si elfa in tarc amandoi sunt drept proprietari pe tarcul ala insa elfa isi aduce MG inapoi si se apuca de ks in continuare si nu mai da party la bk ala ...ce se intampla aici ? ..

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...