Memmorex Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Am tot intrebat prietenii cum vad viitorul si de cele mai multe ori am primit un raspuns simplu:" Nu stiu "Acum va intreb pe voi.Cum vedeti viitorul?Tehnologie moderna,cladiri inalte si stralucitoare ? Asa?Si asa?Sau un mediu post-apocaliptic(sper ca m`am exprimat bine) rezultat al unui razboi nuclear sau ceva si mai rau?Asa?Si asa?Si mai ales asa?
BlackHart Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 nu-l vad atat de sumbru. la un moment dat tot isi vor da seama ca razboiul e de domeniul trecutului, chiar daca pentru asta va trebui sa mai trecem printr-unul. totusi tinerii sunt din ce in ce mai constienti de faptul ca razboaiele nu mai sunt la moda si ca e cazul sa incepem sa ne salvam planeta.
14ALEX14 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Viitorul suna prost,parca vad ca vine un al 3-lea Razboi Mondial prin asasinarea lui Obama la Casa Alba sau vine un nou virus mortal printre oameni ( creat in laborator bineinteles )
Memmorex Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 nu-l vad atat de sumbru. la un moment dat tot isi vor da seama ca razboiul e de domeniul trecutului, chiar daca pentru asta va trebui sa mai trecem printr-unul. totusi tinerii sunt din ce in ce mai constienti de faptul ca razboaiele nu mai sunt la moda si ca e cazul sa incepem sa ne salvam planeta.Ai oarecum dreptate...Dar daca se enerveaza rusii si ne dau cu nucleara in cap?
i sin Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Am tot intrebat prietenii cum vad viitorul si de cele mai multe ori am primit un raspuns simplu:" Nu stiu "Acum va intreb pe voi.Cum vedeti viitorul?Si mai ales asa?asa :)
the_first Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 la.inceput.asa....Si asa?pe.urma.asa...Asa?Si asa?Si mai ales asa?
Guest Bogdan. Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Hmm,nu-l pot vedea pentru ca o sa fiu untr-un cosciug,mancat de insecte.Glumeam (sau nu)Romania nu o sa se schimbe,sau daca o sa o faca,noi o sa fim morti.Amin.
Life Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 viitorul cred ca va fi genSi mai ales asa?putin in flacari :X - probabil de la un razboi mondial ce va urma, sigur va mai fi
flamer Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Si mai asa ...dar plin de c****tscuzatimi limbajul...
logs Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Daca e sa-mi ascult intuitia, viitorul e mai degraba distopic.Daca e sa-mi ascult optimismul, vom gasi resurse pentru a depasi dezastrul.Inca este extrem de actuala teoria demo-economica a lui Thomas Malthus, chiar daca a fost 'produsa' in secolul 18. Iar pentru distopii, exista o lista lunga de carti, filme si scenarii posibile. Unele dintre ele chiar foarte foarte bune.
acelasi_bandit Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 cam cum zice thade..o sa se legalizeze tot ,beutura ieftina tot si tigarile o sa fie misto ,abia astept viitorul
t0x!C Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Intai straluciti, dezvoltati, tehnologie moderna, apoi intr-un final totul ruinat din cauza unor cataclisme sau a unui razboi...
pizza200 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 cladiri stralucitoare lolcorectez,sumbru cu toata lumea moarta ar fi mai bn pt planeta :)