thoricik Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 no way Multumim de cuvintele frumoase si data viitoare asteptam si pe cei ce nu au fost prezenti la acest gather ;;)
acelasi_bandit Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nici eu nu fumez cristy :)) Bandit cred ca Jr nu fumeaza.Sper sa nu se apuce. :cool2:asa crede si tata =))
LiNU Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 no way Multumim de cuvintele frumoase si data viitoare asteptam si pe cei ce nu au fost prezenti la acest gather ;;) Data viitoare fiind ? :beer:
chaserz Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 sa nu fie sambata ca ai nostrii dragi nu vin :P
Guest smiley_real92 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 va-u distrus aia locul de gather :)) trebuie sa amanati xD
Lancelot Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 heh i saw some old friends pe acolo prin poze :D ma bucur ca macar grupul din Timisoara s-a pastrat in normalitate
gimy100 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 stef....chitra ce ai facut ma ??? te-au bagat baietii rai pe forum ?:)) la ghater mergi dar cand ti-am zis sa vi la cta nu ai venit ...aceasi abureala... no tengo dineros... o sa tin minte;)
chaserz Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 stef....chitra ce ai facut ma ??? te-au bagat baietii rai pe forum ?:)) la ghater mergi dar cand ti-am zis sa vi la cta nu ai venit ...aceasi abureala... no tengo dineros... o sa tin minte;)butix gatheru era in tm :)) pana la cta mai e ceva de mers de la mine din TIMISOARA!!! :))
<<Amar3to>> Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 niceeeeeeeeapp cat de curand apar si eu prin TM.....Lasa ca sun pe rudy si thora inainte :DL-am vazut si pe devilosu ...si pe Sorin .....damn a fost bere fara mine :((
Guest DarkSoul. Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 frumos.. nici eu nu am putu sa vino sa facem o intalnire.. ca nu am iesit la una mica demult, decand cu examenele asteace ziceti ?