Guest Rudy Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Ce spuneti? Un gather pentru toata lumea, chiar daca e in Timisoara, sunt asteptati si jucatori din alte orase. Jucatori ce asteapta acest gather, sunt de mult timp, si le-am tot spus ca fac un topic cand va veni timpul. Eu zic ca acea vreme a venit. Anunturi in-game o sa fac cam zilnic, ca acei ce nu frecventeaza forumul sa ia la cunostinta. Data: 19.09.2009, adica peste 2 saptamani... Sambata/Ora 19:00 (+/-) 30 min, si zic asta pentru ca nu e un job la care trebuie sa fi la ora fix stabilita sau ti se taie o zi, ci un gather unde oamenii vin de placere. Locatia: Piata Unirii, loc unde deja ne-am invatat dupa atata timp sa ne vedem, la fantana. http://img3.imageshack.us/i/webcamunirii1.jpg/ Cerinte: Lasati caracterul afk, minim 2 ore, sau inchideti calculatorul in acea perioada. Sau in caz contrat aflu ip-urile la mai toti jucatorii din Timisoara, plus regiunile limitrofe si rog pe Cr1stY si Diablo sa le suspende timp de 12 ore in acea zi. Acestea fiind spuse, sper sa ne vedem atunci la o bere, 2 si la o vorba, ca sincer nu numai eu sunt curios cum arata si persoanele din spatele unor caractere. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiNU Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 (edited) Doamen ajuta Gather TM :P Cred ca ora e cam najpa pentru uni jucatori care vor sa participe la CS.Eu unul sunt prezent daca nu merg la CS :beer:@Edit: Cr1stY tu mai traiesti ? :-j Edited September 7, 2009 by LiNU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1stY Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Prezent !Ne ocupam de Suspenduri cu cea mai mare placere :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Rugdy acolo pe aleea aia va vedeti? Stai sa pun luneta :DCristi tine ptr mine 2 beri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Acolo e spotul nostru de ani. Nu se accepta preluari. Oricum asteptam peste 20 de insi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Pai atunci Cristi sta pe bara :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Doamen ajuta Gather TM :P Cred ca ora e cam najpa pentru uni jucatori care vor sa participe la CS.Eu unul sunt prezent daca nu merg la CS :beer:CS sunt si o sa fie in fiecare weekend, gathere unu odata la cateva luni, voi decideti ce e mai important. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiNU Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Atunci daca mentineti ziua si ora probabil ca nu o sa fiu :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Atunci daca mentineti ziua si ora probabil ca nu o sa fiu :tiphat:Deci sa inteleg ca e mai important un CS care se face saptamanal decat un gather ce se face odata la juma de an. :)) Bun asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiNU Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Daca este la ora 17:00 e o problema ? sau duminica orice ora ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rashta Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 count me in,numa hotariti`va la ora si data :D ca sa stiu ce si cum fac :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Daca este la ora 17:00 e o problema ? sau duminica orice ora ?Ok, si daca il mut la 17:00, asta inseamna ca la 19:30 cel tarziu pleci acasa ca la 20:00 incepe CS? :blink: Atunci ce rost mai are nu? Spune-mi daca gresesc.Eu doresc sa fac gatherul asta pentru a iesi la o bere in weekend, dupa o saptamana grea de lucru, stres, stat prea mult in fata pc si pentru a ne vedea si revedea si chiar nu fortez pe nimeni sa vina. Nu zic, ca multi si in weekend lucreaza, si poate la 17:00 chiar scapa de la servici. Iar ziua de sambata... deoarece ca pana acum numai in aceasta zi a fost facut gatherul daca mai ti minte. Zi aleasa cu un scop, ca a 2 zi nu reincepi lucrul, si automat poti sta mai relaxat. Voie buna, o vorba, putin timp off, ceea ce multi cred ca au nevoie. :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiNU Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Ok, atunci NU mai vin. Nu vreau sa va incurc Distractie placuta :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoricik Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 I'm in ;;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Gata vin si eu, theo trimite un taxi dupa mine :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dominique Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Ok, atunci NU mai vin. Nu vreau sa va incurc Distractie placuta :beer:Pai da, nu esti on cand e CS-ul, nu-ti mai da Sadi party, veci.@Distractie placuta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiNU Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Pai da, nu esti on cand e CS-ul, nu-ti mai da Sadi party, veci.@Distractie placuta ! Nah si, te oftici ?Spre cultura ta generala am fost in party cu Sadi doar la primul RR. Si ai face bine sa nu incepi scandalul si aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu_tm Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 :cool2: Atacam si noi Rudy CS-ul (Bierhaus) :)) :)) :)) Incerc sa mobilezez toti din ally din TM. :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Bun asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1stY Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Rudy <3 monkeys ? ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Nu stiu la ce te referi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1stY Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 La maimutele astea mici de dupa scris =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rudy Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Tot nu stiu la ce te referi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1stY Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 eee :) Am plecat la somn sa treaca timpu mai repede pana la Gather :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 daca nu intervine ceva neasteptat sunt si eu pe acolo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...