Jump to content
silviuopris

Pt timisoreni!-si nu numai

Recommended Posts

Posted

Sunt dintre voi careva pe care v-au sunat cei de la RDS sa va schimbe modemul de cablu cu cel nou?

Sunt curios pt ca pe mine m-au anuntat ca ma suna ei dar pina azi nu m-au sunat.

Eu am sunat la ei si mi-au zis sa sun altadata pt ca acuma nu au modemuri.As fi curios daca in toata Romania e la fel(parca oferta e valabila din 4 iulie)!!!!!!!!!!!!!!

Posted

De ce oi fi postat in sectiunea Counter-Strike (Clanuri) eu nu imi pot da seama... Ti-am mutat topic-ul in sectiunea "Discutii in general".

Posted

Modem-urile trebuie aduse din Arad si e lung drumul pana acolo :roll:

Mai sunt destui care nu au primit modem nou, asa ca... va trebui sa mai asteptam ( a.k.a. "ai putintica rabdare" :> )

Posted

Da asa e

50 de Km sunt foarte multi!!!!!!!!!1

Prea multi chiar pt o firma ca RDS saraca -prea saraca!

Ha-Ha

Eu sper ca saptamina viitoare sa am mai mult noroc-ca doar speranta moare ultima nu?

:wink:

Guest catalin70
Posted

Acelasi lucru si in Constanta. Astept din 05.06.2004. Sun luni si ei spun sa revin vineri. Revin vineri, suna luni....Trebuie sa vina modemurile de la Bucuresti. Mai astept. :x :x :x

Posted

05.06 ? la acea data nu existau noile modemuri ...

termina cu telefoanele, ia modemul+alimentatorul si mergi la comercial, semneaza contractul de telefonie si ti-l schimba pe loc

eu am semnat contractul de tel. la inceputul lui iulie, urmand sa primesc telefon cand vor veni noile modemuri; dupa vreo 10 zile de asteptare m-am dus direct la sediu unde bine mersi se schimbau pe loc daca il aveai la tine pe cel vechi

Guest catalin70
Posted

Im-i cer scuze. Iulie nu iunie. Pana acum n-am mai avut Cable Link ci Dial-Up, deci n-am ce sa schimb. M-au chemat sa-mi dea modem la sediu, dar cand au vazut ca am contract cu telefonie au spus ca nu au venit modemurile de la Bucuresti si m-au trimis acasa sa mai astept.

Posted

Huh am fost deja de 2 ori la firma sa imi schimb modemul ca de sunat nici vorba si mi-au spus sa mai astept vreo 10 zile ca sa ajunga modemurile de la Bucuresti pufff,odata ce lansezi o asemenea oferta trebuie sa ai tot ce trebuie pentru TOTI abonatii RDS dar vad ca nu ii loc de asa ceva :x .Ce sa facem mai asteptam sa vedem ca sa intampla.... :roll:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...