Jump to content
Dragos20

Condamnat la moarte si executat! S-a aflat apoi ca era nevinovat!

Recommended Posts

Posted

si la medic cum e ?

se numeste malpraxis si este pedepsit in functie de gravitatea faptei.

on: cred ca se va retrage pana la urma pedeapsa capitala din toate statele... (in cativa ani)

ma indoiesc amarnic, avand in vedere ca puscariile sunt supra-aglomerate. pedeapsa cu moartea va ramane, la fel, pentru crimele deosebit de grave.

Posted

damn :| totusi...cei vinovati ar trebui sa plateasca...ochi pentru ochi si dinte pentru dinte :)

eu sincer as vrea sa fie ceva de genul...ai furat...sa ti se taie o mana...ai omorat...sa fii omorat...ai violat...sa fii violat...si asa mai departe :)

Guest smiley_real92
Posted

Pedepsirea celor vinovati,asta se cere...

Posted

damn :| totusi...cei vinovati ar trebui sa plateasca...ochi pentru ochi si dinte pentru dinte :)

eu sincer as vrea sa fie ceva de genul...ai furat...sa ti se taie o mana...ai omorat...sa fii omorat...ai violat...sa fii violat...si asa mai departe :)

Chiar ca este o idee buna ... :)

Posted

totusi uneori omul mai si greseste , evident nu este cazul celor ca l-au condamnat.
Posted

Doamne cate prostie poate sa zaca in uni oameni, la noi e bine totusi k nu este pedeapsa cu moartea, si la cati nevinovati sunt in jail la noi, ar fi trist sa fie pedeapsa cu moarte aplicata .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...