alexix Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 as vrea sa stiu si eu cine mi-a sters topicul sau de ce?
Nu e Sparky Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Topicul MY COCK ? - cel mai probabil moderatoru lde sectiune, el are obiceuri din astea discriminatorii <_<
Guest Rene_Seful_Vostru Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Nush cum sa-ti zic fratzykes , dar plm , p-aici bantuie fantom3$ d'alea naspaz , campuri elctromagnetice si d'astea varutzule . e stranie viata asta , nu ? :blink:
Guest Rene_Seful_Vostru Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ti-am zis fratzykes ca e stranie viata , ne aflam intr-un univers infinit , plin de campuri electrocacate o.OOOO
Equilibrium Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Da eu am sters topicul, ca asa este firea mea!Nu mi-a placut numele!
Nu e Sparky Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Da eu am sters topicul, ca asa este firea mea!Nu mi-a placut numele!bine ca esti sincer , da "perlele" prietenilor tai ?
Equilibrium Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 bine ca esti sincer , da "perlele" prietenilor tai ?Fi mai explicit!
Nu e Sparky Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Fi mai explicit!Nu trebuie , sunt sigur ca iti dai si tu seama. :)
Equilibrium Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 (edited) Nu trebuie , sunt sigur ca iti dai si tu seama. :)Nu-mi dau seama, sunt batut in cap. Daca vrei sa explici bine, daca nu, ramai on topic! Edited September 3, 2009 by Equilibrium
Nu e Sparky Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Pai am raspuns intrebarii moderatorului :)
alexix Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Da eu am sters topicul, ca asa este firea mea!Nu mi-a placut numele!din cate stiu eu, topicurile nu se sterg, se inchid->recicle bin. iar cuvintele vulgare se editeaza si eventual warn celui ce le-a folositRomana Engleza Franceza Germana Spaniola Italiana cocoş cock coq Hahn gallo gallo ai ceva cu animalele sau..?
Equilibrium Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 (edited) din cate stiu eu, topicurile nu se sterg, se inchid->recicle bin. iar cuvintele vulgare se editeaza si eventual warn celui ce le-a folositRomana Engleza Franceza Germana Spaniola Italiana cocoş cock coq Hahn gallo gallo ai ceva cu animalele sau..?Dap, nu-mi place cocosul.Plus, i-am dat move recycle. Edited September 4, 2009 by Equilibrium