bloody_ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 bah gata astia cu trucajele...exista ozn-uri si cu asta bastaadevaratasta am filmat eu cand eram in cuba :-"
ellysmark Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Si marmota invelea ciocolata in staniol,rigt?
alexix Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 poza o fi editata, sau poate nu, dar extraterestri eu zic ca exista. de ce nu ar exista, sunt mii de forme de viata pe planeta noastra, de ce nu ar fi si pe altele.
alcholic Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 poza o fi editata, sau poate nu, dar extraterestri eu zic ca exista. de ce nu ar exista, sunt mii de forme de viata pe planeta noastra, de ce nu ar fi si pe altele.alte forme de viata exista ... dar si eu is sceptic ... in privinta pozei ...ca ar fi adevarata :)
uLise Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Sincer, nu prea seamănă a OZN`uri. Da' stii cum arata un OZN ?
Clifford_Jackson Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 mda OZNuri :crazy: cred ca ii fake o mai aratat si pe discovery cat de usor se crea "ozn'uri"
vudu Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 cred ca un roman ar vrea sa se imbogateasca peste noapte
Cristian Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Cu o lanterna fac si eu invazii de extraterestrii, chiar asa nu se vedea nici o stea pe cer si se vedeau numai "O.Z.N.-urile", clar fake. :lol:
t0x!C Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Eu unul am vazut un ozn ( extracterestru, neextracterestru era ozn) Stau in Galati si intr-o noapte pe la 3 m-am uitat pe cer, unde am vazut cum o luminita mica devenea din ce in ce mai mare ajungand de marimea lunii, m-am dus repede sa-mi i-au camera, cand m-am intors aceasta inca era pe cer, dar pana sa-i fac poza s-a micsorat si apoi a disparut.PS: Nici mie nu mi-a venit sa cred dar a 2 a zi am vazut aceasi chestie la PRO Tv filmata de cineva din Brasov...On: Poza mi se pare un fake...
dddddd Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ori e real ceea ce e putin posibil ORi e fake pt publicitate ....