Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Africana

O probema mickutza:)

Recommended Posts

Cum am vb si cu -ija-... Am dat un set pentru un account cu 2 rr... propietarul o zis ca nu mai joaca pe acc asta... iam dat iamd at setul mio dat acc si parola totul o fost ok:) pana cealalta zi cand am vrut sa intru pe acc si scria ca e connectat:)... as vrea sa puteti face cv:) am si printuri de pe mes ce am vb... [dovezi:D] ... [printurile nu le postez deoarece am si alte discutii pe acolo nu le dau numa la moderatori sau admin:)] va multumesc...:)

Sabie cu 2 taisuri, pe deoparte nu raspundem pentru itemele si/sau conturile furate/sparte/date/imprumutate/returnate/suspendate/blagoslovite/miruite/blestemate/chinuite/schinjuite/spanzurate si-asa mai departe.

Pe de alta parte, acea parte cu "scam" se refera doar la iteme, cand un anume caracter nu doreste sa mai incheie "targul" asta dupa ce el a primit de la celalalt itemele promise.

Ceea ce ai facut tu, nu se numeste scam prin regulament, teoretic, practic da, te-a inselat, dar tu esti de vina pentru naivitate, el e propietarul contului si poate sa faca ce vrea. Itemele nu pot fi returnate, el nu poate pati nimic, intr-un final.

si de ce ma rog a cerut un set pentru acount :)) setul ala oare unde vroia sa il puna #-o

@bunny asta deja nu mai se numeste naivitate ci prostie....unii nu gandesc deloc...nu te-ai gandit umpic asa ca pentru ce are ala nevoie de set pentru cont...mai ziceam daca erau bani in real....dar asta deja suna a prostie 100%

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...