Africana Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Cum am vb si cu -ija-... Am dat un set pentru un account cu 2 rr... propietarul o zis ca nu mai joaca pe acc asta... iam dat iamd at setul mio dat acc si parola totul o fost ok:) pana cealalta zi cand am vrut sa intru pe acc si scria ca e connectat:)... as vrea sa puteti face cv:) am si printuri de pe mes ce am vb... [dovezi:D] ... [printurile nu le postez deoarece am si alte discutii pe acolo nu le dau numa la moderatori sau admin:)] va multumesc...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdragosh Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Lasam staff-ul sa hotarasca daca vor sa introduca regula " se interzice scamming " :) Daca da, o sa curga garla plangerile :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Africana Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 nu prea am inteles da:) infine:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdragosh Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 nu prea am inteles da:) infine:)to scam = a înşela , a păcăli , ...scam = înşelătorie , escrocherie , ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Africana Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 aaaa mc...dar totusi eu ce fac panat at?:D ca nu mai am acc si iara sa incep de la 0..:(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdragosh Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 se pare ca exista regula :D : regulament6. Scammeri- Primul avertisment: suspend minim 35 zile.- Al doilea avertisment: contul blocat.Suspendul se acorda pe cel mai mare caracter de pe cont.sa vedem ce spun moderatorii :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Africana Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 aha ok fain... dar nu e neaparat sa dati suspend eu vreau char ala cu care am facut shcimb sa il am si cu parola schimbata sa nu umble alti atat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Sabie cu 2 taisuri, pe deoparte nu raspundem pentru itemele si/sau conturile furate/sparte/date/imprumutate/returnate/suspendate/blagoslovite/miruite/blestemate/chinuite/schinjuite/spanzurate si-asa mai departe.Pe de alta parte, acea parte cu "scam" se refera doar la iteme, cand un anume caracter nu doreste sa mai incheie "targul" asta dupa ce el a primit de la celalalt itemele promise. Ceea ce ai facut tu, nu se numeste scam prin regulament, teoretic, practic da, te-a inselat, dar tu esti de vina pentru naivitate, el e propietarul contului si poate sa faca ce vrea. Itemele nu pot fi returnate, el nu poate pati nimic, intr-un final. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valhalla Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 si de ce ma rog a cerut un set pentru acount :)) setul ala oare unde vroia sa il puna #-o@bunny asta deja nu mai se numeste naivitate ci prostie....unii nu gandesc deloc...nu te-ai gandit umpic asa ca pentru ce are ala nevoie de set pentru cont...mai ziceam daca erau bani in real....dar asta deja suna a prostie 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cipri* Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 ai dreptate low asta este si parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
pestisor Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 asta deja nu mai se numeste naivitate ci prostieword Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 ma rog...closed Link to comment Share on other sites More sharing options...