Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Stefan^MG

o intrebare

Recommended Posts

Posted

se poate :) .. si nu vad de ce nu ai avea voie :)

Posted

daca ai voie sa joci cu doua conturi nu simultan de pe acelasi calculator

sau daca ai voie sa intri cu doua conturi simultan ??

El a intrebat daca are voie simultan de pe acelasi calculator. Eh, uite la intrebarea asta nu-i stiu raspunsul, din cate tin eu minte, ca o regula nescrisa, nu prea era voie, dar oricum nu puteti. Sau daca puteti, v-a dat LiNU mai sus un exemplu, daca voi chiar vreti sa spargeti norma. :D

O sa intreb totusi ceilalti admins, si va lamuresc.

Guest kreeper
Posted

Teoretic merge, cum a zis si LiNU cu virtual pc.

Virtual pc creaza o fereastra in care apare un alt pc, cu bios, cu tot ce ii trebuie. Va trebui sa alocati cat din resursele pc-ului sa poata folosi pc-ul virtual. Apoi instalati windowsul pe pc-ul virtual :).

Dat trebuie sa luati in calcul ca va trebuie pc puternic pentru asa ceva.

Cei ce au deja procesorul in 100% nu vor putea folosi asta. Trebuie dual-core. Ram mult, 1 GB cel putin, si inpartiti cam 40% pentru pc-ul virtual din totalul resurselor de pe comp.

Posted

Teoretic merge, cum a zis si LiNU cu virtual pc.

Virtual pc creaza o fereastra in care apare un alt pc, cu bios, cu tot ce ii trebuie. Va trebui sa alocati cat din resursele pc-ului sa poata folosi pc-ul virtual. Apoi instalati windowsul pe pc-ul virtual :).

Dat trebuie sa luati in calcul ca va trebuie pc puternic pentru asa ceva.

Cei ce au deja procesorul in 100% nu vor putea folosi asta. Trebuie dual-core. Ram mult, 1 GB cel putin, si inpartiti cam 40% pentru pc-ul virtual din totalul resurselor de pe comp.

Ceea ce eu nu va sfatuiesc. Intr-o luna de mu, va luati alt pc, nu cred ca-i rentabil. Cred ca s-a lamurit initiatorul topicului, va multumeste pentru raspunsuri iar pe mine ma injura ca-i inchid thread-ul. :D

PS: nu e interzis sa jucati de la acelasi pc simultan, dar daca voi vreti sa va riscati calculatorul, suit yourself.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...