Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Despre Duel

Recommended Posts

Guest kreeper

Am observat mai de mult dar acum m-am convins , la duel iti micsoreaza dmg-ul si defensul.

Am facut duel cu EminescuX avand mana shield (soul barier), si ii dadeam doar 59 dmg o_0, apoi cand am oprit duelul l-am omorat dintr-o bucata cu vreo 5-6k dmg, cu tot cu mana shield. Cum vine asta ? Pur si simplu nu puteam sa il omor. Duelul era initiat de mine. Si el ma omora imediat dar eu pe el nu puteam.

Ce e de facut in situatia asta, asa e normal , sau se poate remedia ?

Am observat mai de mult dar acum m-am convins , la duel iti micsoreaza dmg-ul si defensul.

Am facut duel cu EminescuX avand mana shield (soul barier), si ii dadeam doar 59 dmg o_0, apoi cand am oprit duelul l-am omorat dintr-o bucata cu vreo 5-6k dmg, cu tot cu mana shield. Cum vine asta ? Pur si simplu nu puteam sa il omor. Duelul era initiat de mine. Si el ma omora imediat dar eu pe el nu puteam.

Ce e de facut in situatia asta, asa e normal , sau se poate remedia ?

Se pare ca este un bug la duel...iar cauza acestui bug dupa parerea mea e mana shield-ul...acum sa vedem ce zice vdragosh, poate totusi se poare rezolva :-?

Guest kreeper

Pai si cum fac sa ma bat cu cineva ?

@"Vreti dmg normal faceti war ca si asa nu prea am parte" cum fac war ?

in duel pana si reflectul e scazut drastic

If the damage decrease isn't it obvious that the reflect will decrease too?

@Guildwar nu este cea mai buna optiune, deoarece membrii acelei guilde nu vor putea obtine experienta pe durata war-ului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...