Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Despre Duel

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

Am observat mai de mult dar acum m-am convins , la duel iti micsoreaza dmg-ul si defensul.

Am facut duel cu EminescuX avand mana shield (soul barier), si ii dadeam doar 59 dmg o_0, apoi cand am oprit duelul l-am omorat dintr-o bucata cu vreo 5-6k dmg, cu tot cu mana shield. Cum vine asta ? Pur si simplu nu puteam sa il omor. Duelul era initiat de mine. Si el ma omora imediat dar eu pe el nu puteam.

Ce e de facut in situatia asta, asa e normal , sau se poate remedia ?

Posted

Am observat mai de mult dar acum m-am convins , la duel iti micsoreaza dmg-ul si defensul.

Am facut duel cu EminescuX avand mana shield (soul barier), si ii dadeam doar 59 dmg o_0, apoi cand am oprit duelul l-am omorat dintr-o bucata cu vreo 5-6k dmg, cu tot cu mana shield. Cum vine asta ? Pur si simplu nu puteam sa il omor. Duelul era initiat de mine. Si el ma omora imediat dar eu pe el nu puteam.

Ce e de facut in situatia asta, asa e normal , sau se poate remedia ?

Se pare ca este un bug la duel...iar cauza acestui bug dupa parerea mea e mana shield-ul...acum sa vedem ce zice vdragosh, poate totusi se poare rezolva :-?

Posted

e bug si chestia a fost corectata in s2 prin introducerea sd-ului.. dmg e redus foarte mult exceptand combo...

Vreti dmg normal faceti war ca si asa nu prea am parte :P

Guest kreeper
Posted

Pai si cum fac sa ma bat cu cineva ?

@"Vreti dmg normal faceti war ca si asa nu prea am parte" cum fac war ?

Posted

Pai si cum fac sa ma bat cu cineva ?

@"Vreti dmg normal faceti war ca si asa nu prea am parte" cum fac war ?

ca pe vremuri old.. ca pe vremuri...

Guest kreeper
Posted

pai si care e comanda de war aici?

/war ?

Guest *mirinda*
Posted

pai si care e comanda de war aici?

/war ?

/war BRAVE :D

Posted

in duel pana si reflectul e scazut drastic

If the damage decrease isn't it obvious that the reflect will decrease too?

@Guildwar nu este cea mai buna optiune, deoarece membrii acelei guilde nu vor putea obtine experienta pe durata war-ului.

Guest kreeper
Posted

si in plus saca se pierd spoturi din cauza war-ului..? trebuie rezolvata problema cu duelul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...