I_am_FuZzy Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Bai fratzilor lamuritima si pe mine de la ce vine prescurtarea P.I.M.P.
BooM-retired Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Peste Shtii...nu din ala pe care il pescuieshti
I_am_FuZzy Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Stiam si eu ca inseamna peste da eu am intrebat de la ce vine prescurtarea P.I.M.P
keeekeeess Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Partea Invizibila a Minoritatii Persane (facem noi ca si cu MD )
Jayzzz Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Peshtii Invizibili Murdaresc Pantalonii Porcul Idiot Mananca Purcei
I_am_FuZzy Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Acum pe bune stie careva ce inseamana?????
Taxare Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 pimp - One who finds customers for a prostitute; a procurer.pronuntzand pe litere P.I.M.P. (piaiempi), probabil cel care foloseste pune ca un fel de amprenta personala pe cuvant, pt a-l scoate in relief, "intarindu-i" semnificatzia. zic eu ...
nwradu Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Putini Inving Multi Pierd, un clan de Fifa 2005 din Timisoara.
Kebba Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Persoanele inteligente majoritare prostilor!!!v-ati lamurit pxzibit ia masina pimpuiesto ( ce prostie ) Pleaca In Mata Porculeeee nu dati warn ca e o gluma Pestii Iau Multi Parai!! cautati in Dex sau intrbati-l pe prutenau ca sigur va spune PIMP'a'n00b--->fromt this to this
I_am_FuZzy Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Eu am vb serios cand am intrebat ce inseamna P.I.M.P. Chiar nimeni nu stie ????
Cyber Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 aici este un link http://www.urbandictionary.com/define.php?term=P.I.M.P., dar nimic clar doar pareri, eu cred ca doar cel ce a compus melodia stie exact ce inseamna P.I.M.P. (parerea mea)Si ar mai fi o chestie pe care am citit-o ca P.I.M.P. ar insemna dupa parerea celor ce il cunosc pe cantaret: Positive Intellectual Motivated PersonNumai bine.