Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Idiotenie

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

Pai sa zicem ca am 5 persoane pe un spot si vreau sa le fac preluare.

Intreb Player1 afk? apoi ma mut

player2 afk? iar ma mut

player3 afk? iar ma mut

player4 afk? iar ma mut

player5 afk? iar ma mut ?

Asa ? fac ca toate visele pe spotu lu ala ? Pai imi ia 2 minute numai sa ma mut, pentru ce naiba ati bagat tampenia asta?

Apoi iar incep ?

Player1 afk? apoi ma mut

player2 afk? iar ma mut

player3 afk? iar ma mut

player4 afk? iar ma mut

player5 afk? iar ma mut ? Asa fac ? Pai cand am eu timp sa mut 15 coordonate sa fac si printuri, si sa scriu si corect numele , ca uni au niste nick-uri de te apuca nervi.

-----

sau la fiecare minut cand pun intrebarile sa ma mut ?

sau

Seria1, minutu 0 de intrebari:

Player1 afk?

player2 afk?

player4 afk?

player5 afk? apoi ma mut

Seria 2, minutu 2

Player1 afk?

player2 afk?

player4 afk?

player5 afk? apoi ma mut

Seria 3, minutu 4

Player1 afk?

player2 afk?

player4 afk?

player5 afk? apoi ma mut

F4

Asta ultima ar mai merge dar , daca ati gandit-o pentru prima varianta ... Nu vreau sa stiu a cui a fost ideia asta teribil de proasta.

Posted

nu este o idee proasta, din cauza unui bug vizual se intampla ca cel de langa tine, sa-l vezi in marginea ecranului(sau in afara tarcului in arena ), nu e asa greu sa te muti la fiecare set de intrebari, nu scrie nicaieri ca daca sunt 5 trebuie sa te muti de 4x5 : ;)

Posted

pentru fiecare set de poze iti trebuie coordonate diferite.

x afk? min 00

y afk? min 00

dupa ce iti schimbi coord incepi iar intrebarile

x afk? min 01

y afk? min 01

dupa ce iti schimbi coord incepi iar cu intrebarile

x afk? min 04

y afk? min 04

print cu F4 in minutul 5 si gata preluarea

Posted

player2 afk? iar ma mut

player3 afk? iar ma mut

player4 afk? iar ma mut

Asa ? fac ca toate visele pe spotu lu ala ? Pai imi ia 2 minute numai sa ma mut, pentru ce naiba ati bagat tampenia asta?

Apoi iar incep ?

Player1 afk? apoi ma mut

player2 afk? iar ma mut

player3 afk? iar ma mut

player4 afk? iar ma mut

player5 afk? iar ma mut ? Asa fac ? Pai cand am eu timp sa mut 15 coordonate sa fac si printuri, si sa scriu si corect numele , ca uni au niste nick-uri de te apuca nervi.

-----

sau

Player1 afk?

player2 afk?

player4 afk?

player5 afk? apoi ma mut

Seria 2, minutu 2

Player1 afk?

player2 afk?

player4 afk?

player5 afk? apoi ma mut

Seria 3, minutu 4

Player1 afk?

player2 afk?

player4 afk?

player5 afk? apoi ma mut

F4

Asta ultima ar mai merge dar , daca ati gandit-o pentru prima varianta ... Nu vreau sa stiu a cui a fost ideia asta teribil de proasta.

N-a fost ideea mea, dar eu am redactat regula, sa zicem ca ma simt jignit, dar nu mai conteaza asta. Ce va intereseaza pe voi de munca depusa. ;;)

Citeste reply-ul lui Ganditza, el\ea de a inteles ce-am vrut sa zic? :)

Daca ii gasesc o formulare mai pe intelesul tuturor, refac replica aceea.

ps: mi-a stat topicul ala la sugestii cateva zile, n-ai venit cu niciun reply, vii acum dupa ce bagam regula, buna treaba.

Posted

player2 afk? iar ma mut

player3 afk? iar ma mut

player4 afk? iar ma mut

Apoi iar incep ?

Player1 afk? apoi ma mut

player2 afk? iar ma mut

player3 afk? iar ma mut

player4 afk? iar ma mut

-----

sau

Player1 afk?

player2 afk?

player4 afk?

player5 afk? apoi ma mut

Seria 2, minutu 2

Player1 afk?

player2 afk?

player4 afk?

player5 afk? apoi ma mut

Seria 3, minutu 4

Player1 afk?

player2 afk?

player4 afk?

player5 afk? apoi ma mut

F4

Regula este foarte buna .

Tu nu ai inteles-o

Cand pui intrebarea 1 ... daca o pui la un singur caracter aflat pe spot / tarc sau o pui la 5 caractere .. stai pe aceleasi coordonate ... la intrebarea 2 te muti pe coordonate diferite .. si la fel si la a treia ..

In consecinta la preluare chiar daca o vei face la un singur caracter sau la 5 .... te vei afla pe trei coordonate diferite in cele trei minute in care pui intrebarile .... nimic mai mult ;)

Guest kreeper
Posted

deci 3 coordonate diferite trebuie sa am ?

Faza cu bugul, e simpla, cand intri in tark sa ii faci la unu preluarea te misti langa el o data si ai scapat de bug. o singura data e nevoie nu de 3 ori sau de 20 de ori.

Deci sigur 3 coordonate trebuie sa am pentru fiecare preluare asa cuma zis boom ??

Vreau sa fiu sigur :D

Posted

Da, pozele consecutive cu setul de intrebari la coordonate diferite.

poze consecutive = una dupa alta, 0000,0001, 0002

setul de intrebari = toate intrebarile pentru prima poza, a doua poza, si a treia poza.

coordonate diferite = poza 0001 = coord 100 100, poza 0002 = coord 101 101, poza 0003 = coord 100 100 -> se accepta, atata timp cat sunt diferite consecutiv.

Am explicat cat se poate de usor, acum ai inteles?

Posted

Iti explic eu, deoarece eu am redactat-o. :)

Poze consecutive = una dupa alta. 0000, urmand 0001, 0002, s.a.m.d

Fiecare poza trebuie sa aibe coordonate diferite.

Poza 0000, coordonate 120 120

Poza 0001, coordonate 120 121

Poza 0002, coordonate 120 120 -> se accepta, chiar daca a fost alta anterioara la fel, deoarece asta si inseamna poze consecutive, urmatoarea poza diferita fata de anerioara.

Deci ai nevoie de 2 coordonate. La al treilea print te intorci pe coordoantele de la printul 1 :right: , ce-i asa de greu...pana si eu am inteles.. ^_^

Posted

Nu neaparat, am dat exemplu ca se accepta, ideea e ca o poza dupa alta sa nu aibe aceleasi coordonate.

Am 3 poze da? poze consecutive diferite inseamna: poza anterioara diferita de cea actuala, apoi cea actuala diferita de cea viitoare. >.< hai ca e simplu, la naiba.

Posted

Nu neaparat, am dat exemplu ca se accepta, ideea e ca o poza dupa alta sa nu aibe aceleasi coordonate.

Am 3 poze da? poze consecutive diferite inseamna: poza anterioara diferita de cea actuala, apoi cea actuala diferita de cea viitoare. >.< hai ca e simplu, la naiba.

Pai e normal sa se accepte deoarece Poza 01 nu este consecutiva cu 03, deci poza 01 cu 03 poate sa aiba aceleasi coordonate ,deci iti trebuie minim 2 coordonate pentru preluare ^_^ .

Posted

Da, tocmai de-asta am detaliat ce inseamna poze consecutive diferite.

Da, si multumesc pe aceasta cale, acum sper sa inteleaga si kreeper. Aceasta masura a fost luata dupa acele preluari din kalima cand cel care prelua era intr-un loc si de la lag sau un bug ceva nu-l vedea pe holder pe spot nu? ..sau altceva? :-?

Posted

Da, si multumesc pe aceasta cale, acum sper sa inteleaga si kreeper. Aceasta masura a fost luata dupa acele preluari din kalima cand cel care prelua era intr-un loc si de la lag sau un bug ceva nu-l vedea pe holder pe spot nu? ..sau altceva? :-?

Si asta, dar si bug-ul cauzat de tarcurile din arena. :)

Am sa inchid topicul, sunt precis ca s-a inteles regula.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...