WaveR Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Stimati colegi jucatoriNU E PLANGERE si NU caut dreptate sau razbunare sau .. nimic ! Sunt doar curios.Sunt curios cum a facut un coleg de-al nostru sa dispar de pe spot si sa apar in oras. Locatia: Eram intr-un grup cu inca 2 jucatori in Devias 2 Intriga: A aparut un personaj care a cerut sa se alature grupului... nu in modul cel mai civilizat. I-am corectat gramatica slaba de tot si am refuzat sa ii acord invitatie in grup. A spus ca revine imediat ( sub forma de " da?? nu ma accepti in grup ... las ca vin eu inapoi!! " ) ... a disparut si a aparut din nou ( cred ca de data asta avea alt caracter ) a stat putzin... nu shtiu ce si cum a facut .. doar ca m-am trezit in orash. Nu am auzit urletu ala ca si cum m-ar fi omorat.. si cand am ajuns inapoi la locul incidentului nu era schimbata culoarea numelui. Deznodamantul: in urma unor replici, sa zicem pe un nivel mai subtil de tachinare, ramas fara replici inteligente .., ne-a omorat pe toooti :)) ( Tipic ... nu ma asteptam la altceva de la el )Intrebarea mea era : Cum a facut sa dispar de pe spot asa instant - tzin sa mentionez ca nu eram AFK ... si tot nu am inteles ce s-a intamplat.Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1stY Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Tii cumva minte ce Nick avea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Sigur nu scria [Admins] langa nick? ^_^Totusi, da-ne un nick, prints, daca acest lucru se dezvolta, ne vom da move unu altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaveR Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Parca era A|eX ( nu mai tzin minte daca x era majuscula sau nu )@bunnySigur nu era [admin] ca atunci nu mai intrebam nimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
<<Amar3to>> Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 intradevar daca nu era Admin....tot ce e posibil sa se fi jucat cu d/c pe tine:)Daca erai in arena intzelegeam ca acolo este un mic bug ce te trimite in lorenciaDar cat timp erai in Davias 2 ....ciudatzel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Parca era A|eX ( nu mai tzin minte daca x era majuscula sau nu )@bunnySigur nu era [admin] ca atunci nu mai intrebam nimiDaca era Admin nu ziceai nimic??? :blink: Eu facem SS, le puneam pe forum, contactam ProTv-ul, Libertatea si OTV si faceam scandal national :D OT. Nu cred sa fie vreu bug...might be a tool... Link to comment Share on other sites More sharing options...
W4rl0rd Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 e un bug. am patit si eu treaba asta nu numai in arena. se mai intampla sa te dea in alt oras lore sau devias fara motiv.mi s-a intamplat in kalima in arena icarus lt.. etc.dar nu stand pe loc ci in momentul in care ma miscam.deci poate individul a vrut sa faca pk pe tine si nu a apucat pt k ai nimerit tu acel bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 A mai patit careva? E bug? It sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GUNIT- Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 nu cumva ai incercat tu primul sa dai in el? :) si avea self-deffense :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulKing Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 poate este un bug cum este arena .. te da lorencia din arena:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Debre Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Da...exista un Hack pentru sezon 1...un fel de warp...deocamdata greu de gasit si greu de impiedicat... Numai bine ! de la zippan-u ! :cool2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulKing Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Da...exista un Hack pentru sezon 1...un fel de warp...deocamdata greu de gasit si greu de impiedicat... Numai bine ! de la zippan-u ! :cool2:hack?.... mda :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Da...exista un Hack pentru sezon 1...un fel de warp...deocamdata greu de gasit si greu de impiedicat... Numai bine ! de la zippan-u ! :cool2:Nu cred. Daca stiai mai multe, detaliai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaveR Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 @ SouthBoy_LucyoDaca era admin.. nu mai ziceam nimic in sensu ca nu ma mai miram atat daca te uiti putzin la mine... am warning - de ce ? "ofensa moderator" in traducere : am avut opinia mea personala care a suparat un anume admin :D :D @W4rl0rd and SoulKing - daca era ca in arena ... mai facea baietzasu asa pe shmecheru, in sensul de sigur pe el ? @ -GUNIT- - nu am avut o dorintsa subita de moarte ... eu sunt mic ... aveam atunci lvl 105 ... ala avea set complet, tototot auriu ( parerea mea ca mirosea a +9 ) ar fi fost mai mult decat stupid din partea mea sa dau in el ... eu eram atent sa mai adun cate un box ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Debre Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Bunny...nu baga mana in foc...hack-ul se bazeaza pe warp cu numele caracterului...sti ca tot timpul am putut si am facut probleme pe server...pe sezon 1 inca nu mam apucat...Ce ar fi ca hotzul sa spuna politistilor cum se descurca...!Sau gandit ca daca a facut sezon 1 nu se va putea hack-ui serveru...din contra se pot face dupe de asemenea d/c si chiar pe sezon 1 merge un bug cu mutat in alte harti low lvl O sa se inceapa si pe sezon 1 mai aveti rabdare putin pana descopera playeriiSau desigur se putea provoca bug de la w7 daca avea...ala te poate sari in lorencia...sek ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Bunny...nu baga mana in foc...hack-ul se bazeaza pe warp cu numele caracterului...sti ca tot timpul am putut si am facut probleme pe server...pe sezon 1 inca nu mam apucat...Ce ar fi ca hotzul sa spuna politistilor cum se descurca...!Sau gandit ca daca a facut sezon 1 nu se va putea hack-ui serveru...din contra se pot face dupe de asemenea d/c si chiar pe sezon 1 merge un bug cu mutat in alte harti low lvl O sa se inceapa si pe sezon 1 mai aveti rabdare putin pana descopera playeriiok, ii asteptam cu disconnect-ul, bypass firewall hacking system terminating sql thingies. pana atunci closed, da-mi-as palme. #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...