Thew Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Am nevoie de un om care stie sa faca un server de mu de la A la Z,fara probleme,fara buguri.Ce vreau ?Sa fac un server 97d cu xp mica,vreau sa nu existe buguri,bara de lvl sa mearga perfect,nu vreau sa fie foarte vulnerabil..Serverul v-a fi gazduit pe un PC separat,4 GB ram procesor 7700+ , WINDOWS daca se poate si pe linux,no problem,pe care e mai bun.Va rog sa ma contactati la ha_thew@yahoo.comSe accepta doar oameni care au peste 16 ani,nu vreau buti.Cei interesati,puteti sa ma contactati pentru alte detalii.Serverul v-a fi non stop,cum am spus pe un PC separat foarte bun,daca se v-a ajunge la 100-120 de userii online se v-a muta pe un server dedicat,vers 97D,exp 10xBafta si Respect
Cristian Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Eu iti sugerez sa optezi pe o versiune mai superioara, deoarece pe 97d vei avea probleme cu dupe, 1hitkill si discconect.
aGz3lL Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 tu sper ca esti constient ca pe linkmania n-ai sa gasesti asemenea ajutor , cel putin la sectiunea asta.. spune-mi tu mie.. de ce ai ajuta tu pe un "necunoscut" sa isi descihda propriul lui server cand tu ai unul populat , fiind constient de faptul ca iti poate lua playeri
Thew Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Daca vrea cineva,e bine,daca nu,tot e bine.Multumesc de intelegere
D@n1 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Hammm . Sa incercam . Am bagat idu ti-am dat add acuma astept sa vad ce intenti ai cu el.