Jump to content
Dragos20

Bucurestiul, capitala Madonnei! A fost un show exploziv! Vezi VIDEO!

Recommended Posts

Bucurestiul a fost miercuri seara la picioarele Madonnei! Peste 60.000 de oameni au invadat Parcul Izvor la megaconcert-ul Reginei Muzicii Pop.

Timp de doua ore, au dansat hipnotizati si i-au fredonat melodiile cantaretei intr-o singura voce. Iar show-ul a fost o explozie de sunet, lumina si coregrafie. "Asa ceva vezi, in Romania, numai o data in viata", au spus extaziati, fanii.

Cand Parcul Izvor vuia de spectatori, Madonna si-a facut aparitia teatrala pe scena: era ora 21:50. Multimea a uitat orele indelungi de asteptare si a explodat entuziasta, odata cu acordurile primei melodii, Candy Shop. Apoi, salutul Reginei muzicii pop i-a adus in delir pe fani.

Costumele Madonnei si ale dansatorilor, alese in ton cu tema melodiei, luminile asortate, efectele sonore, coregrafiile spectaculoase si imaginile care se derulau pe ecranele 3D - toate au contribuit la un show unic. Unul de talia Madonnei, care a hipnotizat peste 60.000 de oameni.

Si la Bucuresti, ca si in concertele precedente, Madonna i-a adus un omagiu bunului sau prieten, Michael Jackson. Asa ca a tinut ca, alaturi de ea, sa urce pe scena si sosia megastarului.

De cealalta parte, multimea a fost in extaz, pe toata durata celor doua ore ale concertului. Din cauza imbulzelii insa, cativa dintre spectatori au avut nevoie de ajutorul medicilor. Cum era de asteptat, spectacolul a atras ca un magnet numerosi bucuresteni. S-au postat dincolo de garduri, si au privit catre scena catarati pe stalpi, in copaci sau pe umerii iubitului.

Va reamintim ca miercuri dupa-amiaza, pana sa inceapa repetiiile, Madonna a stat inchisa in apartamentul regal, din hotelul de cinci stele, cu copiii sai, dar si cu iubitul, manechinul Jesus Luz.

Cantareata a parasit hotelul in jurul orei 16.30, imbracata intr-un costum sport alb, purtand o sapca de baseball de aceeasi culoare si ochelari de soare.

La ora 15.25, dansatorii din trupa Madonnei s-au indreptat catre zona Izvor.

Madonna a sosit marti seara la Bucuresti. De la aeroport, vedeta si apropiatii ei au plecat cu masini blindate si cu geamuri negre, astfel incat nu a reusit sa le arunce nimeni vreo privire. Si-au petrecut noaptea la un hotel de 5 stele, de pe Calea Victoriei. Etajul la care au fost cazati s-a transformat intr-o fortareata, iar 40 de bogyguarzi au avut grija sa nu intre nici musca.

Fanii s-au plimbat degeaba pana tarziu, pe Calea Victoriei, in speranta ca o vor zari, macar la fereastra. Foarte probabil, Madonna s-a dus la culcare.

Daca artista nu si-a facut aparitia, la ora 22, cativa dansatori din trupa ei au iesit din hotel si au mers la o terasa din apropiere. Nu au stat de vorba cu presa. Sperau sa gaseasca un club deschis prin zona, dar s-au intors dezamagiti.

In cele din urma, echipa PRO TV i-a convins sa ne arate din pasii de dans pe care fanii i-au putut vedea la concert.

Apoi, cei din staff-ul Madonnei s-au relaxat la piscina hotelului. S-au cinstit cu vin si au inotat.

Zece lucruri pe care nu le stiai despre Madonna!

Video

Sursa:ProTv

Link to comment

Zece lucruri pe care nu le stiai despre Madonna!

De ce ii este frica Madonnei? - Diva pop se sperie cel mai tare de fulger. Se pare ca sufera de "brontophobie", care o face sa ii inghete sangele in vine de cate ori aude cuvantul furtuna.

Rude celebre - Aschia nu sare departe de trunchi - se pare ca aceasta zicala este valabila cand vine vorba despre rubedeniile Madonnei. Printre rudele indepartate ale Madonnei se numara Gwen Stefani, Celine Dion si Mark Walhberg, cu care a avut si o aventura, se pare.

Record de injuraturi - In anul 1994, in timpul unei emisiunii televizate, Madonna a pronuntat cuvantul "fuck" de 13 ori. Mai mult, cantareata i-a cerut lui David Letterman sa-i miroasa lenjeria intima si a refuzat sa paraseasca platoul de filmare in momentul in care emisiunea s-a terminat.

IQ de geniu - In ciuda problemelor de comportament, se pare ca Madonna are un IQ de 140. Nu se stie insa daca a ajuns la acest rezultat dupa un simplu test online sau daca chiar a fost supusa unui examen in fata specialistilor.

Familia - Madonna are sapte frati si surori. Martin (alcoolic de profesie si rapper ratat, sub numele de “MC Ciccone”), Anthony (asistent TV), Christopher (designer si artist), Paula (dansatoare go-go si cantareata), Melanie (publicista), Mario (director de vanzari) si Jennifer (o sora vitrega despre care nu se stie mare lucru). Se zvoneste ca diva pop nu mai tine legatura cu niciunul dintre fratii ei, din cauza ca acestia nu vor sa treaca la religia Kabbalah.

Reclama ratata - In 1989, Madonna a primit o suma record de 5 milioane de dolari pentru a juca intr-o reclama. Pentru ca lansarea single-ului "Like a prayer" a dat nastere la foarte multe controverse, spotul publicitar a fost difuzat o singura data, dupa care a fost retras.

Ice ice Baby - In anul 1992, Madonna a avut o relatie de opt luni cu Vanilla Ice. Totul s-a destramat pentru ca, potrivit rapperului, Madonna avea obiceiul de a-l suna in miezul noptii ca sa verifice daca era cu alta femeie.

Actrita ratata - In 1986, Madonna a jucat in filmul "Shanghai Surprise" alaturi de sotul ei de atunci, Sean Penn. Desi realizarea filmului a costat in jur de 17 milioane de dolari, incasarile abia au atins suma de 2 milioane. Este singura persoana care a primit premiile Zmeura de Aur pentru: cel mai slab actor (Swept Away), cel mai slab actor in rol secundar (Die Another Day) si cel mai slab cuplu (Swept Away), toate in acelasi an.

Cartea Recordurilor - Single-ul "Hung Up" a fost pe primul loc in Iraq, Lituania, Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Chile, Columbia, Danemarca, Estonia, Faroe Islands, Finlanda, Franta, Germania, Honduras, Ungaria, Indonezia, Israel, Italia, Japonia, Letonia, Liban, Luxemburg, Malta, Macedonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Filipine, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina si Marea Britanie, intrand astfel in Cartea Recordurilor.

Scriitoarea - Madonna a scris multe carti de copii, insa diva nu are cine stie ce succes in acest domeniu. De ce? Ei bine, se pare ca artista are subiecte destul de plictisitoare: The Adventures Of Abdi (morala: toate se intampla cu un scop), The English Roses (morala: gelozia e un lucru rau), Lotsa De Casha (morala: banii nu pot cumpara fericirea), Mr. Peabody's Apples (morala: barfa e rea) si Yakov And The Seven Thieves (morala: oamenii rai pot face lucruri bune).

:tiphat:

Link to comment

Am fost...nu am ramas foarte impresionat , dezamagit de organizare....30 min sa stai la coada la intrare , 20 min sa stai la coada sa-ti schimbi banii in jetoane si 30 min sa stai la o coada sa bei o bere , foarte mult praf , m-au distrat pitzipoancele care nu stiu unde credeau ca se duc...stateau saracele pe toate de 10 cm :clap: pe iarba era fantastic doar sa le privesti :)) ....a fost si huiduita ...a vrut ea sa transmita un mesaj impotriva rasismului etc...dar nu prea a avut cui :D ....Desi Paul Oakenfold a terminat mixarea aia pe la ora 21 ea a aparut abia in jurul orei 22..in fine..cu toate astea nu regret banii dati...a fost ok. :)

Link to comment

Oakenfold a fost in deschiderea madonnei?

Ce degradant pentru el..

De-abia astept sa o omagiati si pe asta ca pe MJ.

binenteles ca lumea ii va aduce omagii dupa ce va muri pentru ca a insemnat ceva pentru lumea asta individualista si fara suflet.. Madonna a adus ceva nou muzicii mondiale, are valoare, are voce, canta din suflet, a donat o droaie de bani (bani pe care multi dintre voi nu-i veti dona daca ii veti avea) samd.. a adoptat si un copil din Malawi (a 3-a tara ca saracie din lume).. si ce daca se imbraca cum se imbraca? eu cred ca isi permite pentru ca a realizat ceva in viata..

imi place de voi ca in spatele calculatorului sunteti cei mai tari.. si nu recunoasteti adevaratele valori.. poate cand va veti maturiza si veti realiza si voi ce a realizat ea veti putea s-o criticati.. pana atunci ciocul mic..

p.s. superb concert!

Link to comment

Am fost si eu la concert si nu prea a fost cine stie ce ,dar securitatea a fost ca la o inchisoare de maxima siguranta de parca zici ca vroiai sa o omori pe Madonna.

n-a fost cine stie ce? la ce te-ai uitat? dupa pasari? iar in legatura cu securitatea, asa si trebuia sa fie, la cat de nebuni sunt oamenii din ziua de azi...

p.s. vezi ca ai o semnatura cat casa.. deranjeaza la ochi..

Link to comment
Guest The_KniveS

Am fost si eu la concert si nu prea a fost cine stie ce ,dar securitatea a fost ca la o inchisoare de maxima siguranta de parca zici ca vroiai sa o omori pe Madonna.

aici sa exagerat enorma, nici basescu nu are asa securitate :))

Link to comment

' date='Aug 29 2009, 12:40' post='4162067']

n-a fost cine stie ce? la ce te-ai uitat? dupa pasari? iar in legatura cu securitatea, asa si trebuia sa fie, la cat de nebuni sunt oamenii din ziua de azi...

p.s. vezi ca ai o semnatura cat casa.. deranjeaza la ochi..

Le fac si mai mari numai sa te deranjeze pe tine.Da sa stii ca a fost jalnic concertul si cand am inceput toti sa fluieram a fost penibil rau.....

Link to comment

Le fac si mai mari numai sa te deranjeze pe tine.Da sa stii ca a fost jalnic concertul si cand am inceput toti sa fluieram a fost penibil rau.....

ce oameni.. le dai un sfat si pruncii ce inteleg :)

cat despre "huiduieli" chiar nu ma intereseaza.. asa stim noi romanii, astia care lucram ca si niste sclavi, scuzati-ma angajati sa primim o adevarata valoare.. ramaneti voi sa ascultati manele si hard rock..

Link to comment

Daca mai aud o singura data de Madonna sau Michael Jackson cred ca innebunesc . De cand a murit toata lumea e fan , toti sunt raniti , plini de suspine si regrete iar cand traia nimeni nu-l baga in seama si toti il numeau pedofil si descreierat .

Amandoi au avut o contribuie importanta in lumea muzicii insa incetati cu atata zarva si prostie ca nu a murit nici venit in Romania Dumnezeu ori vreun extraterestru . ProTV Michael Jackson , Antena 1 Madonna , Prima Michael Jackson , TVR Madonna , MTV Madonna+Michael Jackson . De parca s-ar fi sfarsit lumea cu astia 2 .

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...