jeffry19 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 nici pe tarcuri nu se poate face xp cum trb :angry1: as vrea sa ne zica dragosh unde am putea sa crestem 1 bk?
The^DiamondZ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 E greu cu bk'ul, dar si cand ajunge la full`. >:)
jeffry19 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 E greu cu bk'ul, dar si cand ajunge la full`. >:) cand ajungi ce?atunci intri cand iti aduci aminte pana la urma ce avantaje are bk-ul?dmg vit si def dar pana le faci pe astea te chinui de te ia draq
Andain Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 te chinui... te chinui... dar cand vei vedea cum e bk`u la full ai sa uiti :whistle:
The^DiamondZ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 cand ajungi ce?atunci intri cand iti aduci aminte pana la urma ce avantaje are bk-ul?dmg vit si def dar pana le faci pe astea te chinui de te ia draq Nu vreti sa aveti deja punctele bagate si voi sa intrati doar pt cs, duel etc ? Asta e jocu', iti place joci, nu'ti place nu juca. Cand ajunge la full nu are adversar la war. Daia se si creste greu`.
jeffry19 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 te chinui... te chinui... dar cand vei vedea cum e bk`u la full ai sa uiti :whistle:poi sa fie spoturi si ptr bk cum sunt ptr sm mg.......noi bk-ii trb sa crestem pe spoturi de sm si mg acuma si pe astea aveti pozele mai sus cum se creste trb sa alerg ca un turbat dupa mobidragosh a zis ca mobii is sinucigasi acuma vin dupa noi eu am demonstrat ca nu e asa
vdragosh Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 poi sa fie spoturi si ptr bk cum sunt ptr sm mg.......noi bk-ii trb sa crestem pe spoturi de sm si mg acuma si pe astea aveti pozele mai sus cum se creste trb sa alerg ca un turbat dupa mobidragosh a zis ca mobii is sinucigasi acuma vin dupa noi eu am demonstrat ca nu e asaai demonstrat doar cu niste mobi care se afla in niste custi.dupa ce o sa demonstrezi cu toti mobii din arena o sa te cred :D
Guest TheFlame haifaiv Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Nu vreti sa aveti deja punctele bagate si voi sa intrati doar pt cs, duel etc ? Asta e jocu', iti place joci, nu'ti place nu juca. Cand ajunge la full nu are adversar la war. Daia se si creste greu`.diamond cand ai sa ajungi la 10 rr + si ai sa vezi ca in toate tarcurile raman mobii blocati si iei xp in pauze mai ceva ca la 2 rr-uri, iti spun eu ca si tu ai sa incepi sa comentezi.ai demonstrat doar cu niste mobi care se afla in niste custi.dupa ce o sa demonstrezi cu toti mobii din arena o sa te cred :Duite acum se cunoaste exploit-ul care l-a folosit gunit. astia prosti care nu l-au folosit au crescut a dracu de greu ca nu puteau fi non stop cu mana pe mouse si ochii in monitoare, si el, marele gunit, il durea in bascheti. dadea drumu la script si charul lui omora si mobii astia care ramaneau blocati, si el pleca de aksa ca nu-l prelua nici dracu (ce naiba.. doar era "on" baiatu ca se invartea in tarc)nici acu nu-mi dai dreptate kinule? sau orgoliul e prea mare sa poti accepta asa ceva? de parca ti-ar face statuie gunit asta, atata il pupi in partea dorsala
Cristian Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mai bine ar fi daca tu doar ai sta in tarc, monstrii si-ar harakiri iar tu sa obtii experienta nu? ;;)Hai mai bine sa facem si tarcuri in care sa pice bok +1-5 si sa crestem experienta la 12391233123415433454654x, dam rr stam 10 secunde lore, iar arena, iar dam rr si tot asa, dar de ce sa ne mai obosim sa dam in goldenii din tarcuri, mai bine punem boks la shop ca e mai usor si nu trebuie sa mai alergam dupa mobs. :crazy: Eu unul cred ca tu nu ai jucat pe 97d sa vezi acolo chinul de pe lume ca sa ti un spot cu bk-ul, ca sa nu zic global ca sigur iti vorbesc de masini straine.
boomeey Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Mai bine ar fi daca tu doar ai sta in tarc, monstrii si-ar harakiri iar tu sa obtii experienta nu? ;;)Hai mai bine sa facem si tarcuri in care sa pice bok +1-5 si sa crestem experienta la 12391233123415433454654x, dam rr stam 10 secunde lore, iar arena, iar dam rr si tot asa, dar de ce sa ne mai obosim sa dam in goldenii din tarcuri, mai bine punem boks la shop ca e mai usor si nu trebuie sa mai alergam dupa mobs. :crazy: Eu unul cred ca tu nu ai jucat pe 97d sa vezi acolo chinul de pe lume ca sa ti un spot cu bk-ul, ca sa nu zic global ca sigur iti vorbesc de masini straine.problema e ca aici mobii raman blocati. nici nu te ataca, nici nu pleaca mai departe. pe spoturile de pe 97 erau wizzard de te mutau de pe spot, in rest nu era nici o problema. mobii veneau la tine TOTI. pe tarcuri daca mai tii minte mobii veneau toti la tine. singura problema erau vrajitorii aia care iti faceau viata un calvar. in rest mobii veneau la tine, nu ramaneau blocati.
vdragosh Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 poi sa fie spoturi si ptr bk cum sunt ptr sm mg.......noi bk-ii trb sa crestem pe spoturi de sm si mg acuma si pe astea aveti pozele mai sus cum se creste trb sa alerg ca un turbat dupa mobidragosh a zis ca mobii is sinucigasi acuma vin dupa noi eu am demonstrat ca nu e asaacum raspund pentru toti, nu doar pentru jeffry19 1. Unde scrie ca bk trebuie sa creasca singuri in tarcuri ? Mai ales in tarcurile alea . Parca ati cerut un tarc de bk . L-am facut si totusi a stat cateva zile goale pana am bagat mobi mai slabi in el ca sa se bucure si cei mici de arena :)2. Problema cu blocatul mobilor in colturi era si inainte sa fac moobii "sinucigasi". Va place sa gasiti mereu un vinovat pentru problemele voaste . Nu ma refer DOAR la mine si la ceilalti admini , la fel feceti si intre voi .3. Din cate stiu eu , un bk trebuie sa creasca greu pentru ca are alte avantaje . Daca ar creste la fel de repede ca celelalte caractere, ar fi tot server-ul plin de BK. Asta nu intelege multa lume si sper sa invete pana la urma pentru ca se aplica si in viata reala : "ce se obtine greu , are valoare :)" . Nu ma luati cu manele pentru nu are nici o legatura ...4. Aici avem un server low exp. Cel putin asa vrem sa credem . Este adevarat, acum tinde mai mult spre mid-exp. In fiecare zi vad sugestii si plangeri ca server-ul este prea greu. Are sens sa va mai spun ce sa faceti in privinta asta ? 5. Daca tot am ajuns la notiunea de "server low exp", hai sa vedem cum ar trebuii sa fie un astfel de server . Pe un server high exp trebuie sa "muncesti" (chestia aia cu care va laudati voi cand stati afk :P) ca sa fi cel mai bun (sau printre cei mai buni) . In contrast , pe server-ul high-exp "muncesti" ca sa ai cat mai multe reset-uri , ba chiar full stats . Ciudat ca aici jucatorii au aspiratiile de pe serverele high-exp :D6. legat de bug-ul cu mobii pe la colturi , nu vreti sa pun ES si la BK ca sa rezolvam toate problemele ? mai are sens sa mai zic de party ... ?7. daca tot va laudati ca "munciti" pentru aceste caractere, de ce va deranjeaza cand sunteti prinsi ca munca o face un clicker si nu o faceti voi ? Ar mai fi multe de spus, dar imi este frica ca putini or sa inteleaga macar ce am scris pana acum . Am inteles de ceva vreme ca majoritatea jucatorilor noi ori nu au varsta necesara ca sa inteleaga ce se intampla cu adevarat pe aici (ca sa nu zic ca nu vor) ori au venit "formatati" :P de pe alte servere (de obicei high-exp) si incearca sa impuna ce au vazut pe acolo .problema e ca aici mobii raman blocati. nici nu te ataca, nici nu pleaca mai departe. pe spoturile de pe 97 erau wizzard de te mutau de pe spot, in rest nu era nici o problema. mobii veneau la tine TOTI. pe tarcuri daca mai tii minte mobii veneau toti la tine. singura problema erau vrajitorii aia care iti faceau viata un calvar. in rest mobii veneau la tine, nu ramaneau blocati.veneau la tine pt ca "ii chemai" cu ES :) sau pentru ca te miscau vrajitorii ( chiar tu ai dat raspunsul :)) )
boomeey Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 acum raspund pentru toti, nu doar pentru jeffry19 1. Unde scrie ca bk trebuie sa creasca singuri in tarcuri ? Mai ales in tarcurile alea . Parca ati cerut un tarc de bk . L-am facut si totusi a stat cateva zile goale pana am bagat mobi mai slabi in el ca sa se bucure si cei mici de arena :)2. Problema cu blocatul mobilor in colturi era si inainte sa fac moobii "sinucigasi". Va place sa gasiti mereu un vinovat pentru problemele voaste . Nu ma refer DOAR la mine si la ceilalti admini , la fel feceti si intre voi .3. Din cate stiu eu , un bk trebuie sa creasca greu pentru ca are alte avantaje . Daca ar creste la fel de repede ca celelalte caractere, ar fi tot server-ul plin de BK. Asta nu intelege multa lume si sper sa invete pana la urma pentru ca se aplica si in viata reala : "ce se obtine greu , are valoare :)" . Nu ma luati cu manele pentru nu are nici o legatura ...4. Aici avem un server low exp. Cel putin asa vrem sa credem . Este adevarat, acum tinde mai mult spre mid-exp. In fiecare zi vad sugestii si plangeri ca server-ul este prea greu. Are sens sa va mai spun ce sa faceti in privinta asta ? 5. Daca tot am ajuns la notiunea de "server low exp", hai sa vedem cum ar trebuii sa fie un astfel de server . Pe un server high exp trebuie sa "muncesti" (chestia aia cu care va laudati voi cand stati afk :P) ca sa fi cel mai bun (sau printre cei mai buni) . In contrast , pe server-ul high-exp "muncesti" ca sa ai cat mai multe reset-uri , ba chiar full stats . Ciudat ca aici jucatorii au aspiratiile de pe serverele high-exp :D6. legat de bug-ul cu mobii pe la colturi , nu vreti sa pun ES si la BK ca sa rezolvam toate problemele ? mai are sens sa mai zic de party ... ?7. daca tot va laudati ca "munciti" pentru aceste caractere, de ce va deranjeaza cand sunteti prinsi ca munca o face un clicker si nu o faceti voi ? Ar mai fi multe de spus, dar imi este frica ca putini or sa inteleaga macar ce am scris pana acum . Am inteles de ceva vreme ca majoritatea jucatorilor noi ori nu au varsta necesara ca sa inteleaga ce se intampla cu adevarat pe aici (ca sa nu zic ca nu vor) ori au venit "formatati" :P de pe alte servere (de obicei high-exp) si incearca sa impuna ce au vazut pe acolo .veneau la tine pt ca "ii chemai" cu ES :) sau pentru ca te miscau vrajitorii ( chiar tu ai dat raspunsul :)) )nop. am avut pe 97 sm de 89 de rr si bk full stats. stiu despre ce vorbesc. mobii aici raman blocati, cei de pe 97 aveau un attack range mai mare dar nu ramaneau blocati. aici e diferenta.ti-am explicat si cu tarcurile de bk, erau perfecte inainte,(chiar daca se strangeau mobii in colturi) nu stiu de ce le-ai modificat cum sunt acuma.. singurul lucru era ca trebuiau mobi cu xp si atribute mai ridicate intr-unul din tarcuri si ar fi fost populate.
vdragosh Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 nop. am avut pe 97 sm de 89 de rr si bk full stats. stiu despre ce vorbesc. mobii aici raman blocati, cei de pe 97 aveau un attack range mai mare dar nu ramaneau blocati. aici e diferenta.ti-am explicat si cu tarcurile de bk, erau perfecte inainte,(chiar daca se strangeau mobii in colturi) nu stiu de ce le-ai modificat cum sunt acuma.. singurul lucru era ca trebuiau mobi cu xp si atribute mai ridicate intr-unul din tarcuri si ar fi fost populate. tu faci diferenta dintre atack range si view range ?cred ca o sa pun atack range-ul default la mobii din arena ca sa nu mai avem discutii .
boomeey Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 tu faci diferenta dintre atack range si view range ?tocmai acum am gasit explicatia. nu sunt asa destept sa stiu exact cu ce se mananca un server de mu. de asta au facut baietii topicul asta, ca nu stiau de ce ramaneau mobii blocati.cand ti s-a cerut sa se micsoreze attack range-ul la mobi, le-ai micsorat si view range-ul :) buna idee, dar nu foarte favorabila pentru noi :)problema e ca nici atunci cand le dai cu paru in cap nu reactioneaza/te vad. deci le dau de 2-3 ori cu twist si ei tot acolo raman blocati. unora nu le-ai setat view range-ul.. le-ai luat vederea de tot :rofl2:
vdragosh Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 tocmai acum am gasit explicatia. nu sunt asa destept sa stiu exact cu ce se mananca un server de mu. de asta au facut baietii topicul asta, ca nu stiau de ce ramaneau mobii blocati.cand ti s-a cerut sa se micsoreze attack range-ul la mobi, le-ai micsorat si view range-ul :) buna idee, dar nu foarte favorabila pentru noi :)NU am facut asta -> "le-ai micsorat si view range-ul" . Daca vrei tu sa crezi asta , nu ai decat .Ba chiar le-am mari view range-ul la cei care il aveau prea mic .PS: 1. Am pus acum niste valori enorme iew range-ul mobilor din arena de dragul testarii :PCel mai clar o sa se vada cum pleaca mobii de pe spoturile laterale si din tarcul 1 de BK (poarta deschisa pt mobi) dupa voi :P2. poate ca ar trebuii sa revenim la unele "obiceiuri" de pe 97D : mobi care te muta pe toate spoturile si in toate tzarcurile :D
The^DiamondZ Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 diamond cand ai sa ajungi la 10 rr + si ai sa vezi ca in toate tarcurile raman mobii blocati si iei xp in pauze mai ceva ca la 2 rr-uri, iti spun eu ca si tu ai sa incepi sa comentezi.uite acum se cunoaste exploit-ul care l-a folosit gunit. astia prosti care nu l-au folosit au crescut a dracu de greu ca nu puteau fi non stop cu mana pe mouse si ochii in monitoare, si el, marele gunit, il durea in bascheti. dadea drumu la script si charul lui omora si mobii astia care ramaneau blocati, si el pleca de aksa ca nu-l prelua nici dracu (ce naiba.. doar era "on" baiatu ca se invartea in tarc)nici acu nu-mi dai dreptate kinule? sau orgoliul e prea mare sa poti accepta asa ceva? de parca ti-ar face statuie gunit asta, atata il pupi in partea dorsalaCand o sa joc o sa'ti zic`. :lol:
stely_yoo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 NU am facut asta -> "le-ai micsorat si view range-ul" . Daca vrei tu sa crezi asta , nu ai decat .Ba chiar le-am mari view range-ul la cei care il aveau prea mic .PS: 1. Am pus acum niste valori enorme iew range-ul mobilor din arena de dragul testarii :PCel mai clar o sa se vada cum pleaca mobii de pe spoturile laterale si din tarcul 1 de BK (poarta deschisa pt mobi) dupa voi :P2. poate ca ar trebuii sa revenim la unele "obiceiuri" de pe 97D : mobi care te muta pe toate spoturile si in toate tzarcurile :DDar de ce cand incercam sa propunem ceva in favoarea playerilor esti mereu nemultumit si vii cu solutii nefavorabile playerilor , de ex : 2. poate ca ar trebuii sa revenim la unele "obiceiuri" de pe 97D : mobi care te muta pe toate spoturile si in toate tzarcurile :D Si cei care ziceti Trebuie sa te chinui , pentru ca bk este un caracter puternic la full stats , mai bine taceti din gura ! Cu ES ajungi muuuult mult mai repede la 300 decat cu un bk. Macar in arena sa ai posibilitatea sa cresti cat de cat ok cu bk-ul.
boomeey Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 NU am facut asta -> "le-ai micsorat si view range-ul" . Daca vrei tu sa crezi asta , nu ai decat .Ba chiar le-am mari view range-ul la cei care il aveau prea mic .PS: 1. Am pus acum niste valori enorme iew range-ul mobilor din arena de dragul testarii :PCel mai clar o sa se vada cum pleaca mobii de pe spoturile laterale si din tarcul 1 de BK (poarta deschisa pt mobi) dupa voi :P2. poate ca ar trebuii sa revenim la unele "obiceiuri" de pe 97D : mobi care te muta pe toate spoturile si in toate tzarcurile :Dpai atunci de ce mobii raman blocati si nu reactioneaza nici in momentul cand tragem in ei?nu este o solutie sa revenim la vechile obiceiuri de pe 97d cu albinutze sau vrajitori care sa te mute, dar totusi.. ca mobii raman blocati si nu reactioneaza nici cand tragem in ei este o problema spun eu.
Dumnezeu Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 dar cand ii omarati luati exp?daca da atunci nui problema.voi""bki mari""vreti sa vina mobi la voi ca sa curga expu :)) si noi astia mici vrem tarku de bk pentru non rr.e asta nu vedeti voi ca nici voua nu va convine low expu dar il sustineti.
boomeey Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 dar cand ii omarati luati exp?daca da atunci nui problema.voi""bki mari""vreti sa vina mobi la voi ca sa curga expu :)) si noi astia mici vrem tarku de bk pentru non rr.e asta nu vedeti voi ca nici voua nu va convine low expu dar il sustineti.nu este normal ca mobii sa ramana blocati. care parte din ce am spus mai inainte nu o intelegi? :)ce vrem noi "astia mari" este ceva normal. ce vreti voi "astia mici" NU este ceva normal. arena nu este pentru non rr. este o harta unde se poate creste abea de la 4-5 rr-uri in sus. dovada o aveti si cand apasati tasta M - lvl-ul cel mai mare cerut pentru a da move pe aceasta harta.arena ar trebui sa aiba cel mai mare xp de pe server, nu kalima. aici ar trebui sa fie bataia pe spoturi/tarcuri.
Demo Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 arena ar trebui sa aiba cel mai mare xp de pe server, nu kalima. aici ar trebui sa fie bataia pe spoturi/tarcuri.aici ai dreptate daca ar face in arena cel mai mare exp..... kalima, icarus ar ramane pentru non rr
Guest galateanu19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 NU am facut asta -> "le-ai micsorat si view range-ul" . Daca vrei tu sa crezi asta , nu ai decat .Ba chiar le-am mari view range-ul la cei care il aveau prea mic .PS: Cel mai clar o sa se vada cum pleaca mobii de pe spoturile laterale si din tarcul 1 de BK (poarta deschisa pt mobi) dupa voi :Puite dagosh si dovada cum pleaca mobii