Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dackk

Rata la itemele exc

rata la itemele exc  

12 members have voted

1. 1. Vreti sa se modifice rata la itemele exc sa nu mai pice zen din bok?

• DA!!pica prea multi zen din bokuri...
      7
    • Nu, este bine asa cum este.
      5

Recommended Posts

Posted

Deoarece celalalt topic(sugestii bok-uri) s-a inchis si noi nu am primit un raspuns clar am deschis alt topic pe acest subiect.

Daca se va modifica rata la itemele exec ca sa nu mai pice zen din ele sau nu?

Deoarece majoritatea in acel topic au fost de acord cu eliminarea zenilor din bok am facut si-un sondaj sa vedem cati sunt pro si cati sunt contra. Rog ca vdragosh sa tina cont de parerea jucatorilor.

Multumesc

Guest R3W-SM
Posted

o mare prostie

1. daca vrei sa nu pice zen o sa mareasca timpu la invazia in loc de o ora baga 2 asa mai bine 1 si cade zen

2.ce mori ptr un dala cu zen 2-3 ?:o

3.mai bine asa

Guest ionutz31
Posted

si mie imi convine dar ar fi mai frumos daca sar mari numaru de goldeni cazuti pe harta...

Posted

1. de ce "nu se scoate zen-ul din bok-uri" ?

Am raspuns deja la asta . Daca doar scoatem zen-ul din bok-uri , creste rata la itemle excelente (din bok-uri).

Optiune "simpla si monotona" aici ( hai sa scoatem si rata de la itemele +10, +11 ... tot este degeaba :D )

2. de ce nu se modifica rata la itemele excelente din bok-uri ?

raspunsul il gasesti in multe topic-uri ... uite un exemplu ( punctul 4 si nu numai ... )

Acum , celor care nu au inteles analogia cu "rata de succes de la jewels" de aici

si mai ales celor care nu au inteles nici acum explicatiile date in acest topic le urez La Multi Multi Multi Ani :D

:happybirthday:

:closed:

PS : get a life ... pardon , get a high-exp server :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...