Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

wolfuletz

Propunere

Recommended Posts

Nu stiu cati dintre voi s-au confruntat cu urmatorul caz :

Faci o preluare in arena, iar dupa ce ai castigat spotul prin preluare te confrunti cu o problema mult mai grava. Nu poti sa opresti caracterul care da pe spot prin nici o metoda cum ar fi trade,party sau duel. In cazul DL-ului daca incerci sa-l muti la margine el revine inapoi luandu-se dupa mobi, iar daca te-ai facut phono pe el nu mai poti face deloc experienta si te omoara de fiecare data cand trece cu cursorul peste tine, practic ai facut preluarea degeaba.

Propunerea mea ar fi sa se bage o regula prin care caracterele ce nu pot fi oprite pe spot/tzark in Arena dupa preluare sa fie pedepsite prin suspend echivalentul zilelor de suspend pentru /re off. Cand se face plangerea sa contina 3 printuri : un print cand ii dai trade,iar el iti respinge requestul peste cateva secunde si continua sa traga, un print pentru party si un print pentru duel.

Sunteti sigur ca vreti suspend pentru asa ceva? :) Se vor gasi cai prin care va vor vana playerii, veti lua suspend pt afk, mai ceva ca la contor, treaba voastra, voi stiti ce propuneti.

Stiu cum e sa preiei un spot, si sa-ti mai stea ala pe cap, nu ramane decat sa astepti sa se trezeasca si sa-l iei la goana. Atat, de ce sa complicam lucrurile?

Sunteti sigur ca vreti suspend pentru asa ceva? :) Se vor gasi cai prin care va vor vana playerii, veti lua suspend pt afk, mai ceva ca la contor, treaba voastra, voi stiti ce propuneti.

Stiu cum e sa preiei un spot, si sa-ti mai stea ala pe cap, nu ramane decat sa astepti sa se trezeasca si sa-l iei la goana. Atat, de ce sa complicam lucrurile?

Pai eu ziceam k treaba cu suspendul nu e buna e prea drastic , dar o metoda pentru ai oprii ar cam trebuii gasita ..

Pai eu ziceam k treaba cu suspendul nu e buna e prea drastic , dar o metoda pentru ai oprii ar cam trebuii gasita ..

Ma refeream in general, scuze ca ai inteles ca ma refeream la tine. :P Da, o metoda pentru a opri caracterele, dar care? :) Dupa spusele lui wolf se pare ca nici /duel nu mai functioneaza pentru a opri un caracter, cine stie ce clickere mai folosesc si astia sa bypass comanda.

Ma refeream in general, scuze ca ai inteles ca ma refeream la tine. :P Da, o metoda pentru a opri caracterele, dar care? :) Dupa spusele lui wolf se pare ca nici /duel nu mai functioneaza pentru a opri un caracter, cine stie ce clickere mai folosesc si astia sa bypass comanda.

Atunci e smekerie sa fi tare si sa fii dl :))

Cred ca ajungem sa se ia suspend doar pentru ca intrati arena :)

NU mai exagerati asa, daca are /re off X sau Y primeste suspend (puteti da pm la admini in joc sau pe forum si sigur va intra cineva), ori disconnect si contor :) (eventual si aici suspend).

Guest Sadi022002

fiti si voi putin destepti , chiar daca are re off sau cliker il puteti opri sau muta

1 chemati un coleg sa ii dea duel

2 il mutati intrun colt unde nu mai trage

3 il scoateti din tzark

si variantele ar putea continua

Eu am vazut faza asta la Lapusneanu, Tyrexel si Rashta pana acum. Pai daca o foloseste un SM mare eu cum mai dau la KS cu el ? Eu fiind pe DL il scot foarte greu din tzark cu horse`ul. Fac o preluare si o fac degeaba sau cum ? Nu merge nici faza sa chem pe cineva din guild, daca eu fac preluarea la 4 dimineatza si nu e nimeni disponibil sa ma ajute ? Pana acum n-au fost probleme de genul asta, cand dadeai duel orice caracter se oprea, dar acum s-a jmecherit lumea.

Uitati-va la pozele de mai jos :

Dupa ce l-am preluat pe Lapusneanu :

Poza in care ii dau duel, ce scrie sus in colt :

http://www.imagebam.com/image/9b479946747882

Poza in care incerc sa-i dau party :

http://www.imagebam.com/image/95e0d246747883

Poza in care incerc sa-i dau trade :

http://www.imagebam.com/image/71afe946747884

Am avut noroc ca era BK si l-am mutat in coltz si nu-mi facea chiar asa mare KS, dar ganditi-va daca era un SM cu agil foarte mare. Sau mai aruncati o privire pe albumul de mai jos, neamzu ii face preluare la TyreXelu si il muta in coltz, dar se face phono pe el, dupa care tot trece cu cursorul peste el si-l omoara, nu poate creste deloc si din coltz din cauza clickerului revine inapoi in mijlocul tzarkului.

http://www.imagebam.com/image/31303a46740638

Neamzu a preferat sa paraseasca tzarkul decat sa continuie asa si sa dea la KS cu DL. Vi se pare normale pozele astea ? Adica eu fac preluare si am toate drepturile asupra spotului si sa dau la KS cu cel care a pierdut spotul ? Care n-are nici un drept asupra lui ? Sa stau sa fac experinta cu 10-20 K mai putin ? Pai atunci de ce nu ai voie cu /re off in Arena ? adica doar adminii sa te opreasca ? Hai sa punem toti /re off ca tot una e sa dam impreuna toti la ks pe toate spoturile.

Iar faza cu "Apeleaza un prieten" nu tine, daca e unul care n-are guild ce face ? Plus ca mie nu-mi place sa-mi deranjez colegii de guilda la fiecare preluare de genul asta.

Nu stiu cati dintre voi s-au confruntat cu urmatorul caz :

Faci o preluare in arena, iar dupa ce ai castigat spotul prin preluare te confrunti cu o problema mult mai grava. Nu poti sa opresti caracterul care da pe spot prin nici o metoda cum ar fi trade,party sau duel. In cazul DL-ului daca incerci sa-l muti la margine el revine inapoi luandu-se dupa mobi, iar daca te-ai facut phono pe el nu mai poti face deloc experienta si te omoara de fiecare data cand trece cu cursorul peste tine, practic ai facut preluarea degeaba.

Propunerea mea ar fi sa se bage o regula prin care caracterele ce nu pot fi oprite pe spot/tzark in Arena dupa preluare sa fie pedepsite prin suspend echivalentul zilelor de suspend pentru /re off. Cand se face plangerea sa contina 3 printuri : un print cand ii dai trade,iar el iti respinge requestul peste cateva secunde si continua sa traga, un print pentru party si un print pentru duel.

e o sugestie proasta. cum sa-i dai suspend tu ca player, unuia care doarme? e treaba adminului asta, sa vina si sa-i dea d/c.

e o sugestie proasta. cum sa-i dai suspend tu ca player, unuia care doarme? e treaba adminului asta, sa vina si sa-i dea d/c.

Nu asta e problema mea, din partea mea poate sa doarma si sa nu se mai trezeasca inveci sa-i putrezeasca caracteru langa mine, ATATA TIMP CAT EU IL POT OPRI si nu da cu mine la KS, el face experienta pe spot unde nu are nici un drept sau cum ?

Asta e problema mea, nu ca doarme langa mine.

si acuma gandeste-te asa , tu esti afk da in arena pe spot ? ai iesit sa fumezi o tigare , te intorci si ai luat ss ca ai fost sa fumezi si ai fost afk in arena ca ti-a facut unu preluare, patesti asta de vreo 2-3 ori , si ajugi sa stai 30 de zile ca ai fost 5 minute afk nu ? iti convine ? normal ca nu :)

Propunerea mea ar fi sa se bage o regula prin care caracterele ce nu pot fi oprite pe spot/tzark in Arena dupa preluare sa fie pedepsite prin suspend echivalentul zilelor de suspend pentru /re off.

As vrea sa-ti raspund scurt la propunere: caracterele acelea oricum sunt pedepsite, prin contor. Ca oricum nu i se va da voie unui player sa posteze pt asa ceva. Tot gm-ul va veni si tot el va verifica daca e afk sau nu, deci tu oricum vei sta cu caracterul acela tragand langa tine pana vine adminul. :)

da dar el vrea sa ia ss mai mare cred..sa posteze poze cand da duel/party/trade si poza cand char inca ataca si sa fie pedepsit..Eu zic ca si asa e regulamentul ala stufos cum ati facut pe 97 face`ti si aici use skil/light si gata nu muriti 5-10min pana vine cineva sa va ajute :)

As vrea sa-ti raspund scurt la propunere: caracterele acelea oricum sunt pedepsite, prin contor. Ca oricum nu i se va da voie unui player sa posteze pt asa ceva. Tot gm-ul va veni si tot el va verifica daca e afk sau nu, deci tu oricum vei sta cu caracterul acela tragand langa tine pana vine adminul. :)

Eu pe bune, nu inteleg o treaba si poate ma lamuresti tu. Pentru ce e interzis /re off in arena, iar daca te prinde un admin iei suspend ? Spune-mi tu bunny cati admini pana acum cand au facut razie au incercat dupa ce a facut printurile de afk sa opreasca caracterul sa vada daca-l poate opri. Iti raspund eu, NICIUNUL. S-a uitat probabil daca are /re off activat si daca nu au dat reject instantaneu au mers mai departe.

Alta chestiune bunny e faza ca lumea nu lasa afk de frica raziei,ci sa nu vina cineva sa-i faca preluare . Pot si eu la fel de bine sa ma folosesc de jmecherii de genul, o data intrat in tzark nici daca se aduna toti bks de pe server nu ma pot scoate afara sau sa ma opreasca. Nu e mai frumos sa dorm si eu noaptea ca tot omul 8-10 ore sa ma odihnesc linistit si sa nu-mi poata face nimeni preluare, oricum daca e razie ma apeleaza baietii si tot nu iau contor. E mai bine asa, decat sa stau ca prostul on la 4 dimineatza sa incerc sa prind un tzark cu vreunul afk sa incerc sa cresc si eu normal,iar dupa preluare surpriza surprizelor, dupa ce castig dreptul spotului nu-l pot opri pe individ si nu-l pot scoate afara si da la ks cu mine si iau experienta mai praf decat daca stau in devias sau in alta locatie unde nu sunt pasibil de contor.

Daca asa merg lucrurile pe server, spuneti-mi si mie nu ca stau ca idiotul in incercarea de a joc corect, eu si alti idioti.

Ho ho ho, nu sari pe mine. :P Am incercat sa-ti detaliez in perspectiva mea, cum vad eu propunerea ta. Nu zic ca n-ai dreptate, de altfel, toti aveti dreptatea voastra ce postati aici, gandim diferit, poate prin asta se subintelege ca suntem oameni.

Ce am vrut eu sa zic, e ca propunerea ta seamana cu re off, corect. Dar tu oricum nu-l poti posta pe unul care are re off, tot trebuie sa vina adminul, aici vroiam sa ajung. Pe de alta parte, propunerea ta ar fi mai drastica decat contorul afk. (2 contoare = 2 zile suspend, deci rezulta ca o sa fie deconectat de 2 ori), pe cand in propunerea ta, prima abatere se va solda cu suspend tot pentru afk. Deci pana la urma se va pune suspend omului pentru afk, si prima abatere de contor. Daca player-ul recidiveaza, va lua iarasi suspend-ul acela pt afk, punandu-se a doua abatere pentru contor, deci in momentul de fata ia 2 suspenduri dintr-o bucata. Asta vroiam sa-ti detaliez.

Vreau doar sa intelegi ca tu ca player, ca-i dai suspend aluia pentru afk, sau nu, tot aceeasi experienta o vei lua-o pana nu se va trezi sau nu-i va da un admin disconnect. :)

wolfuletz, raspunsul este foarte simplu si cred ca il stiai deja :

cresc sansele "vanatorii"

se pare ca voi vreti cat mai multe reguli ca sa va vanati .

dupa ce votati aceste reguli si sunte-ti in pozitia celui vanat, incepeti sa face-ti scandal si cereti scoaterea regulilor .

cand o sa fie linkmaniacul multumit ?

wolfuletz, raspunsul este foarte simplu si cred ca il stiai deja :

cresc sansele "vanatorii"

se pare ca voi vreti cat mai multe reguli ca sa va vanati .

dupa ce votati aceste reguli si sunte-ti in pozitia celui vanat, incepeti sa face-ti scandal si cereti scoaterea regulilor .

cand o sa fie linkmaniacul multumit ?

Aveti dreptate , vor creste sansele "vanatorii", eu am fost frustrat de chestia asta, stiind ca e spotul meu nu pot face nimic decat sa astepti sa intre vreun admin sau sa se trezeasca individul.

Ma voi conforma si voi apela la un admin daca se va mai intampla. Imi cer scuze, se poate inchide topicul. Nu cred ca mai sunt si alte completari.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...