Jump to content
aciolan

Sa folosesc nokiaul ca telecomanda?

Recommended Posts

Posted

Salut

Am auzit ca se poate folosi telefonul pe post de telecomanda tv prin IrDa (sau Infrared). Ma intereseaza foarte mult daca stiti sau aveti vreun softwear (java) pentru nokia 6310i care sa faca asta.

Posted

Teoretic ar putea. Practic, dupa cateva cautari pe Google n-am gasit nimic. Totusi, cineva interesat ar putea lua sursele programelului care facea asta pe Palm-urile "EPOC based" si sa il rescrie in Java.

Posted

Sigur ca ai putea, it's just a matter of google-ing more. Chiar daca reusesti, va trebui sa stai la maxim 30 cm de televizor pentru ca "telecomanda" sa fie functionala. Iti recomand o telecomanda universala (le gasesti pe toate gardurile si nu sunt foarte scumpe). Succes.

Posted

Java nu cunosc si mai ales pt. mobil. Am dat cu googleul in el de m-am rupt (si alte 20 motoare de cautare) dar nu am gasit nimic.

As vrea asa mai mult ca o idee ( altceva e sa schimbi programele de la tv din telefon plus ). Programul java exista dar nu stiu cine il are sau de unde sa-l iau. Am vorbit cu cei de pe dcplusplus care aveau asta la telefon si mi-au spus ca -lau luat prin emule. Pacat ca eu nu stiu sa folosesc emule, dar daca gasitii voi ar fi super.

Posted

Am gasit softul pentru 6600, N-gage, 7650, Communicator. Inca nu am gasit pentru 6310i da o sa mai caut.

Care doresc softul pentru telefoanele de mai sus intrati pe dc++ (le-am distribuit pe acolo :wink: ) sau dati mail la aciolan@rdslink.ro :!:

Posted

Intra pe GSMfreeboard.com, de acolo i-am resoftat telu lu maica-mea (3310)... Cu fade pe lumina, led controler, lumina clipaitoare, polifonie emulata, clock (digital si analog), virus(bagi numaru si trimite un sms cu comanda java care sa se apuce sa stearga din softul telefonului care primeste msg-ul - sterge doar inceputul si se busheshte rau) In fine, e cool... Da tre sa mai faci ceva modificari... :>

Posted

Si inca ceva, poti sa faci "copie" la orice telecomanda... Are un [sTATE] de receptie in care te apuci sa ii definesti comenzile si ii dai learn, dupa care apesi pe butonul de telecomanda care emite un semnal (de ex. 60d21), pe care telu il memoreaza si il reproduce.... Eu zic ca e prea, prea marfa.... :> :) :)

Posted

Uita-te mai sus! Nu poti sa traduci... Si oricum linku e in engleza....

Software Tunig nu itzi zice nimic

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...