Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-Black-

Cost /post Global

Zen global  

77 members have voted

1. 1. Cat sa coste /post?

• 5 milioane?
      28
    • 10 milioane?
      30
    • mai mult de 10 milioane?
      18

Recommended Posts

Guest Deeper
Posted

fratilor eu am o propunere cred ca si mai buna

/post sa ramana la acelasi pret dar sa fie folosit doar ptr :

Buy > ex : Cumper set ( sau ce vreti voi )

Sell > ex : Vand set ( sau ce vreti voi )

Trade > ex : dau set hurry pe Gd ( sau ce vreti voi )

Party > ex : caut party sau caut mg bk elf dl sm

iar ceilalti care da mesaje aiurea de nu cumpara s-au vinde ceva sa ia ss

cei care da mesaj de genul : sall , cmf , mergem la o bere , hai ca vim la tine ...

asta e parerea mea .. ca din cauza unora acum sa " sufere " toti

mc ptr intelegere :D :cool2:

cn vrea sa faca spam face

Pune Buy XXXXX si dupa @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ii poti da ss?

Posted

eu nu am chef sa stau sa ascult cum se cearta 2 ..vor sa se certe pm fratilor va da-ti pm-uri si nici nu costa mult ....10 mil

1 creation 13 mil .1 jewel of guardian 20 mil ...daca le vinzi atat iei pe ele ai de unde da pm-uri mai vinzi un jwl jol ...si ca sa vinzi niste iteme poti intra pe forum la sectiune vanzari-cumparari ...de cerut party mergi singurel si intrebi din spot in spot ...

Posted

am votat 10 mil ... 5 mil e prea putin ca sa se simta o schimbare

cu toate ca nu cred ca asa o sa se rezolve problema...si o sa fie un pic dezavantajati cei fara rr...

Posted

cei care da mesaj de genul : sall , cmf , mergem la o bere , hai ca vim la tine ...

mc ptr intelegere

De acord cu ce a sus colegul de mai sus.

Ganditi-va si voi ca se apuca maine unul nou care nu a mai jucat pe link niciodata si-si face cont, si la un moment dat vrea sa dea anunt de cumparare un item sau ca doreste party prin lt sau dungeon, nu vi se pare cam mult zen pentru un non rr?

Din cate-mi amintesc eu, prima oara cand am avut peste 10 milioane zen in inventar, a fost undeva peste lvl 250.

Asta inseamna sa-i limitam pe cei nou veniti...parerea mea.

E plin de basini de strut pe global chat, le-as da suspend fara sa ma gandesc la aia pe care-i doare ficatul sau au degetul blocat pe @ la tastatura sau fac glume numai de ei intelese si rad ca prostii 2-3 insi, desi probabil ca numai ei stiu de ce rad.....oare noi restul chiar trebuie sa-i suportam ? Chiar asa de rau am ajuns sa nu pot purta o discutie normala pe guild sau pm din cauza la niste sektanti care nu au ce face si in loc sa vb pe pm isi etaleaza glumele de tip sovietic pe global ?

SUSPEND pentru SPAM PE GLOBAL este solutia.

Posted

pt 10 kk

Ganditi-va si voi ca se apuca maine unul nou care nu a mai jucat pe link niciodata si-si face cont, si la un moment dat vrea sa dea anunt de cumparare un item sau ca doreste party prin lt sau dungeon, nu vi se pare cam mult zen pentru un non rr?

Din cate-mi amintesc eu, prima oara cand am avut peste 10 milioane zen in inventar, a fost undeva peste lvl 250.

E plin de basini de strut pe global chat, le-as da suspend fara sa ma gandesc la aia pe care-i doare ficatul sau au degetul blocat pe @ la tastatura sau fac glume numai de ei intelese si rad ca prostii 2-3 insi, desi probabil ca numai ei stiu de ce rad.....oare noi restul chiar trebuie sa-i suportam ? Chiar asa de rau am ajuns sa nu pot purta o discutie normala pe guild sau pm din cauza la niste sektanti care nu au ce face si in loc sa vb pe pm isi etaleaza glumele de tip sovietic pe global ?

cred ca nu ai observat ca mai nou "pitici non rr" la lvl 250 au pretenti de pty prin icarus si kalima unde dropul de jwl este mare si au de unde zen,nu ca si noi cind eram la inceput eram toti gramada prin lt,dungeon si aida 1,deci costul sa fie cat de mare sa nu le mai dea mina de multe posturi...

vb lui colegu:

cn vrea sa faca spam face

Pune Buy XXXXX si dupa @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ii poti da ss?

Posted

mc ptr intelegere :D :cool2:

nu ti se pare ca esti frate cu ceasescu? globalu il foloseste oricine, pentru orice. asa ca lasa tu ideile comuniste deoparte si vezi-ti de jocul tau.

bai panarampampam, da te-am mai jignit eu cu ceva? te-am mai luat eu de ciuf prin vreun topic? ai 30 de ani dreq, treci si tu peste! iar te vad ca zici de mine ca imi traiesc viata in mu dreq si tu nu esti in stare sa uti niste incidente care au avut loc la inceput de db. la urma urmei scriu ce vrea muschiu meu pe global, si ma cert cu cine ma tine zenu. nu te tine zenu? eu am dupat si am zen pe 10 conturi diferite. cand imi trebuie zen iau de acolo ciudosule :rofl2: vrei zen? da-mi pm cu zen pls si poate se rezolva

@ar trebui sa ramana cat e acuma. cine vrea sa faca preluare sa faca 2-3-4-5 printuri cu F4. nu-i mare shmecherie la urma urmei :)

vai de capul meu! imi e mila de voi :)

Posted

nu cred ca marirea pretului unui post e solutia perfecta de inlaturare a spamului de

exemplu mai sunt si alltii inclusiv eu care mai vor sa vanda iteme si asa 10 milione e exagerat,

ar trebui adoptata alta solutie

ps:dc nu ai pus la poll si 1 milion ca asa era mai corect .

Guest Sadi022002
Posted

ce bine era pe 97 fara global :bananadance2:

Posted

1 mill nu e ?

Tot mai bine e asa ..si cei care nu au ce face cu zenu si fac spam suspend si gata ! Eu sa zic ca elf stau la party dau buff abia daca prind si eu un jwl sau 2 pe zi da sa mai strang si zen manual ! cei care nu duc lipsa posteaza si 500 nu le pasa...

Cum se pot adauga alte regulii se poate adauga si aceasta...folositi globalu pentru buy sell caut oameni la party si gata nu ca hai salut ce faci dar mai dute-n etc...ce esti asa de nob sau etc cum fac uni...cine face spam sa i-a suspend si gata

Posted

Voi chiar nu stiti cum sa faceti jocul asta mai naspa / stupid / enervant pentru cei incepatori.

Cine crezi ca se va mai apuca de la 0 pe serverul asta? Stai o saptamana sa strangi jwls din cutii sa iti cumperi un item lk dsr. Strangi zen din 1000000 medalii ca sa dai un post..

Nu frate, bine ca va ganditi la cei cu rr..

N-am votat nimic, ar trebui sa ramana 1 mil zen.

Posted

In momentul de fata exista 3 optiuni, din punctul meu de vedere:

1. 10 milioane zen sau mai mult per post;

2. suspend pentru spam pe global 5 zile, acesta fiind folosit doar pentru anunturi de trade/party;

3. scoasa functia de chat global.

Eu oscilez intre optiunile 1 si 3.

Posted

In momentul de fata exista 3 optiuni, din punctul meu de vedere:

1. 10 milioane zen sau mai mult per post;

2. suspend pentru spam pe global 5 zile, acesta fiind folosit doar pentru anunturi de trade/party;

3. scoasa functia de chat global.

Eu oscilez intre optiunile 1 si 3.

totusi sunt unii care mai vand iteme pe post nu toata lumea stie de forum o sa se ajunga ca

si pe 97d sa mergi din spot in spot sa zici ce vinzi ca sa mai poti vinde ceva eu as alege varianta a 2-a

,sa fie permis pe post doar trade,buy,sell ,party si cei care dau post cu altceva de n ori intr-un interval de timp sa fie suspendati.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...