Guest Dreamwatcher Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 pitikoo are dreptate dar nu cred ca trebuie sa ne grabim inca.
Gandalf Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 cand l-am vazut nu erau adormiti ceilalti, ti-am zis doar...eram beat si normal ca n-am rezistat la fel ca toti ceilalti
jas2jas Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Fu o greseala faza cu seara..... Si am mai zis de ce eram noaptea prin sat....cautam una bucata femeie sa fac sex cu ea......si nu stiam cine si cum dormea....am luat fiecare cort in parte Deci noi suntem amenintati de niste criminali cu moartea si tu noaptea umbli hai hui dupa f!@#i ? Eu nu as umbla hai hui noapte de frica , esti tu asa curajos ? sau esti un criminal ? Care avea un butoi cu bautura ? Ca de vin m-am cam saturat !
Lancelot Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Deget acuzator Mr Linky Cine esti de fapt si de ce bantui noaptea prin sat?Ce cauti de fapt? Si din cele povestite de tine..esti printre ultimii care l-au vazut in viata pe Luci
Memmorex Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Damn dude...Deget acuzator Mr LinkyDe ce te contrazici in idei?De ce esti emotionat cand incerci sa ne explici ceva?
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Clar....deget acuzator Lancelot. Unde ai fost in seara in care a murit lucian? Ce faceai torta aia inainte de a se inopta? De ce cand toata lumea dormea tu inca mai erai prin sat? De ce esti rautacios cu toata lumea? :-? Ma bad...voiam sa zic noaptea...m-am fastacit :D stiam ca toata lumea doarme, pentr ca eu cautam o domnisoara sa imi fac si eu treburile...dar curios e ca nu am vazut nici una. Iti e frica de intuneric? Ultima data l-am vazut plecand cu gandalf dupa lemne de foc... Fu o greseala faza cu seara..... Si am mai zis de ce eram noaptea prin sat....cautam una bucata femeie sa fac sex cu ea......si nu stiam cine si cum dormea....am luat fiecare cort in parte Gandalf, cum poti sa zici ca era ziua cand linky zice ca era noapte ? Care dintre voi minte ?
Gandalf Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 deget acuzator Mr Linkydaca in goana dupa fete ai dat de Lucian, nu i-ai vazut bine fata, ati inceput treaba iar imediat ai observat ca nu este ce te asteptai(fata) si ai reactionat violent?@pitikkk nu am zis ca era ziua, citeste mai atent, am zis ca am cazut la datorie mai repede decat ceilalti cand ei inca erau in picioare...unul dintre efectele excesului de alcool
Denyi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 erm..mi-e rau..prea multa bautura strica,ma ajuta si pe mine cineva?
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 dupa ce am luat lemnele eu m-am oprit sa mai beau iar el s-a dus sa le puna pe foc apoi s-a amestecat prin multime, am vazut toate astea in timp ce ma duceam incet si sigur spre coma alcoolica. In concluzie nu stiu cu cine a ramas dupa.@denyi, ce problema ai ?
LuckyShot Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 lucian era gardian, deci nu avea voie sa se indeparteze de tabara/pseudosat pentru a cauta lemne
jas2jas Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 erm..mi-e rau..prea multa bautura strica,ma ajuta si pe mine cineva? Mahmureaaala ! Eu sunt beat de pe corabie , bautura ajuta la raul de mare , sti ce te face sa iti treaca mahumreala ? niste rom cu bere !!!!!111 :beer: Cine a ascuns 2 sticle de rom in tufisuri ? Sa stiti ca le-am gasit ! Finders keepers !!!!!
kreathor Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 @gandalf: cu siguranta crima a fost premeditata, nu ceva la intamplare. Sigur ai auzit si tu de clanurile de crima organizata de pe batranul continent. Pune asta cap la cap cu ceea ce scrie pe peretele primariei si o sa iti dai seama. Cel ce l-a ucis pe lucian nu a facut-o pt ca s-a speriat de ceva... a stiut exact ce trebuie sa faca.Daca nu ne concentram si nu reusim sa gasim vinovatii o sa avem cu totii soarta lui lucian.
THuG-Radu Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Cam pe felie pitikooo cu lancebut ! :-? Dubios sincer ...
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Cam pe felie pitikooo cu lancebut ! :-? Dubios sincer ...Poftim ? :blink:
AleXandrUC Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 hei hei...s-au cam incins spiritele..Mr.Linky faptul ca Lancelot a fost vazut cu o torta noaptea..nu ma pune pe ganduri..atata timp cat mijloacele noastre de ilumintat pe timpul noptii sunt tortele si lampile cu ulei. Poate a mers omul sa se usureze, poate nu. Ce stiu concret este ca..pt al impusca pe Lucian drept in cap, nu-ti trebuie doar indemanare si precizie. Ci si o sursa de lumina.Insa ca sa-l acuz pe Lancelot ca el a fost cel care a apasat pe tragaci imi trebuie m-ai mult de atat, imi trebuie dovezi mai multe nu doar ca l-am vazut plimbandu-se cu o torta.
Lancelot Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Nu stiam ca o torta poate sa traga :)De asemenea Radu tam nesam incearca sa ma asocieze cu pitikoo fara sa vada cata incoerenta e in declaratiile lui Linky :)hmm..ai venit sa-i sari in ajutor colegului Radule?:D
Life Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 eu zic sa votam cu lancelot !si asa ne uraste :(@deny, promit sa nu profit de tine !
Denyi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 vin eu denyi .. te ajut eu :Xdaca vrei,nu te refuz :) @denyi, ce problema ai ?am baut prea mult..abia ma tin pe picioare
AleXandrUC Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Nu stiam ca o torta poate sa traga :)De asemenea Radu tam nesam incearca sa ma asocieze cu pitikoo fara sa vada cata incoerenta e in declaratiile lui Linky :)hmm..ai venit sa-i sari in ajutor colegului Radule?:DLancelot ca sa impusti un om in cap pe intuneric..iti trebuie si o sursa de lumina esti de acord cu mine??
Gandalf Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 lucian era gardian, deci nu avea voie sa se indeparteze de tabara/pseudosat pentru a cauta lemnetrebuia sa il intrebi pe el de ce a plecat dupa lemne, eu n-am de unde sa stiu
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Linky zice ceva, Gandalf altceva, eu ii intreb care e adevaru de fapt si tot eu is acuzat #-o@gandalf, linky zicea ca ai mers cu el impreuna
Life Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 fratilor .. dar pusca noastra nu credeti ca face cam Muuuult zgomot ? (daca avem pusti )
kreathor Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 fratilor .. dar pusca noastra nu credeti ca face cam Muuuult zgomot ? (daca avem pusti )Wanksta are dreptate. Nu a auzit nimeni nimic suspect?