Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

Unde l-ai vazut tu pe Lancelot ? Ce faceai noaptea prin oras ?

Ma bad...voiam sa zic noaptea...m-am fastacit :D

Stiam ca toata lumea doarme, pentr ca eu cautam o domnisoara sa imi fac si eu treburile...dar curios e ca nu am vazut nici una.

Iti e frica de intuneric? ;;)

Ca sa intelegi...umblam din cort in cort ca sa gasesc o gagica sa ma simt si eu bine. :D

Posted

Atunci de unde stii ca mergea dupa lemne de foc ? Te-am prins !

Pentru ca ii vedeam cum strang lemne uscate in timp ce intrau in pa :blink: dure...

Posted

Erm..hotaraste-te..ori noaptea ori seara..ori dimineata..si ce cautai prin sat?la orele alea?De unde sti cine si cum dormea?;;)

Fu o greseala faza cu seara.....

Si am mai zis de ce eram noaptea prin sat....cautam una bucata femeie sa fac sex cu ea......si nu stiam cine si cum dormea....am luat fiecare cort in parte :|

Posted

Si am mai zis de ce eram noaptea prin sat....cautam una bucata femeie sa fac sex cu ea......si nu stiam cine si cum dormea....am luat fiecare cort in parte :|

Pai ce ma, tu deja vrei sa suprapopulezi colonia? Ai rabdare :|

Posted

pai cum de n-ai gasit nicio femeie, daca ai cautat la fiecare colt ? avem vreo 3 p-aici (parca) .. ba nu . 4

Guest darkrider
Posted

Sigur nu erai beat si vedeai tu doar barbati? :))

Posted

Sigur nu erai beat si vedeai tu doar barbati? :))

Bausem vre-o 2 paharele...dar nu cred ca e de ajuns incat sa confund baietii cu fetele...

Guest Dreamwatcher
Posted

fiecare acuza pe cineva diferit... nu mai inteleg nimic...

Hai sa o luam metodic.... cine l-a vazut ultimul pe Luci ?

Posted

tocmai asta mi se paruse ciudat si il luasem pe lancelot la intrebari...credeam ca a fugit el cu toate <_<

erm pai ba ma acuzai de una ba de alta..iar acum spui ca l-ai vazut pe Lucian si pe nu stiu cine strangand lemne de foc? Desi tot satul dormea? nu e cam ciudat?:(

Posted

fiecare acuza pe cineva diferit... nu mai inteleg nimic...

Hai sa o luam metodic.... cine l-a vazut ultimul pe Luci ?

pai cel mai probabil ultima data a fost vazut de un mafiot.

Sau daca e sa avem incredere in ce spune linky, el sau gandalf.

Guest Dreamwatcher
Posted

pai cel mai probabil ultima data a fost vazut de un mafiot.

Sau daca e sa avem incredere in ce spune linky, el sau gandalf.

Poate ca exista ceva adevar in ce spui tu...

Posted

E chiar foarte ciudat.. Sa vedem ce zice si Sunrize

dupa ce am luat lemnele eu m-am oprit sa mai beau iar el s-a dus sa le puna pe foc apoi s-a amestecat prin multime, am vazut toate astea in timp ce ma duceam incet si sigur spre coma alcoolica. In concluzie nu stiu cu cine a ramas dupa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...