Linky Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Unde l-ai vazut tu pe Lancelot ? Ce faceai noaptea prin oras ? Ma bad...voiam sa zic noaptea...m-am fastacit :D Stiam ca toata lumea doarme, pentr ca eu cautam o domnisoara sa imi fac si eu treburile...dar curios e ca nu am vazut nici una. Iti e frica de intuneric? Ca sa intelegi...umblam din cort in cort ca sa gasesc o gagica sa ma simt si eu bine. :D
Linky Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Cand l-ai vazut pe Lucian ultima data ?Ultima data l-am vazut plecand cu gandalf dupa lemne de foc...
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Atunci de unde stii ca mergea dupa lemne de foc ? Te-am prins !
Linky Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Atunci de unde stii ca mergea dupa lemne de foc ? Te-am prins !Pentru ca ii vedeam cum strang lemne uscate in timp ce intrau in pa :blink: dure...
Lancelot Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Erm..hotaraste-te..ori noaptea ori seara..ori dimineata..si ce cautai prin sat?la orele alea?De unde sti cine si cum dormea?
yonel Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Nu cumva dai vina pe altcineva sa iti acoperi crima ?
Linky Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Erm..hotaraste-te..ori noaptea ori seara..ori dimineata..si ce cautai prin sat?la orele alea?De unde sti cine si cum dormea? Fu o greseala faza cu seara..... Si am mai zis de ce eram noaptea prin sat....cautam una bucata femeie sa fac sex cu ea......si nu stiam cine si cum dormea....am luat fiecare cort in parte
Equilibrium Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Fu o greseala faza cu seara..... Si am mai zis de ce eram noaptea prin sat....cautam una bucata femeie sa fac sex cu ea......si nu stiam cine si cum dormea....am luat fiecare cort in parte Pai ce ma, tu deja vrei sa suprapopulezi colonia? Ai rabdare
Linky Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pai ce ma, tu deja vrei sa suprapopulezi colonia? Ai rabdare Aveam chielea de oaie la mine :D eram protejat :D
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Fu o greseala faza cu seara..... Si am mai zis de ce eram noaptea prin sat....cautam una bucata femeie sa fac sex cu ea......si nu stiam cine si cum dormea....am luat fiecare cort in parte pai cum de n-ai gasit nicio femeie, daca ai cautat la fiecare colt ? avem vreo 3 p-aici (parca) .. ba nu . 4
Linky Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 tocmai asta mi se paruse ciudat si il luasem pe lancelot la intrebari...credeam ca a fugit el cu toate <_<
Guest darkrider Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Sigur nu erai beat si vedeai tu doar barbati?
Linky Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Sigur nu erai beat si vedeai tu doar barbati? Bausem vre-o 2 paharele...dar nu cred ca e de ajuns incat sa confund baietii cu fetele...
Equilibrium Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Bausem vre-o 2 paharele...dar nu cred ca e de ajuns incat sa confund baietii cu fetele...Pai fetele au cuc si baietii il au pentru ca l-au furat de la ele <_<
Guest Dreamwatcher Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 fiecare acuza pe cineva diferit... nu mai inteleg nimic...Hai sa o luam metodic.... cine l-a vazut ultimul pe Luci ?
Lancelot Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 tocmai asta mi se paruse ciudat si il luasem pe lancelot la intrebari...credeam ca a fugit el cu toate <_<erm pai ba ma acuzai de una ba de alta..iar acum spui ca l-ai vazut pe Lucian si pe nu stiu cine strangand lemne de foc? Desi tot satul dormea? nu e cam ciudat?:(
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 E chiar foarte ciudat.. Sa vedem ce zice si Sunrize
kreathor Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 fiecare acuza pe cineva diferit... nu mai inteleg nimic...Hai sa o luam metodic.... cine l-a vazut ultimul pe Luci ?pai cel mai probabil ultima data a fost vazut de un mafiot.Sau daca e sa avem incredere in ce spune linky, el sau gandalf.
Equilibrium Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Sincer sa fiu, eu nu prea m-as increde in ce are linky de spus, e cam balbait, emotionat, nush.Eu il mai las sa vad cum se apara sau daca mai apare ceva, daca nu asta este...
Guest Dreamwatcher Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 pai cel mai probabil ultima data a fost vazut de un mafiot.Sau daca e sa avem incredere in ce spune linky, el sau gandalf. Poate ca exista ceva adevar in ce spui tu...
Gandalf Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 E chiar foarte ciudat.. Sa vedem ce zice si Sunrizedupa ce am luat lemnele eu m-am oprit sa mai beau iar el s-a dus sa le puna pe foc apoi s-a amestecat prin multime, am vazut toate astea in timp ce ma duceam incet si sigur spre coma alcoolica. In concluzie nu stiu cu cine a ramas dupa.
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 In multime ?! Linky zice ca toti dormeau, ce multime era la ora aia ? Te-am prins si pe tine !