fanaticaldoll Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 vi cu mine :D? nu măi, nu merg nici cu tine :P merg doar cu o singură personalitate de aici dar nu mă invită uof! vin avem? după un pahar sunt praf
Gandalf Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 damn se pare ca am fost trimisi sa intemeiem o colonie de alcoolici Propun sa-i spunem Rehab City Se mai potrivesc si Sodoma sau Gomora, avand in vedere desfraul
Irina Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ziua s-a incheiat, incepe noaptea care tine pana maine seara la ora 23.00. trimieti tintele etc. nu mai posteaza nimeni.blk nu e acasa si m-a rugat pe mine sa postez.
andix3 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cum sa iti trimitem tie tintele ? Nu am mail`ul tau , si in plus ai vedea rolurile noastre , and you're on the game list .... le : thx gandalf .
Gandalf Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cum sa iti trimitem tie tintele ? Nu am mail`ul tau , si in plus ai vedea rolurile noastre , and you're on the game list .... tot lui blk ii trimiti doar ca ne-a anuntat ea ca s-a terminat ziua
Lancelot Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 dar CHIAR nu putem RESPECTA o serie de REGULI atat de SIMPLE?E noapte
blk Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Incepe ziua 1!Ziua incepe cu panica. Unul din oamenii de incredere ai asezarii este gasit mort.moare Lucian - gardian al asezarii. Corpul sau este gasit pe strada. A murit impuscat in cap.Incep discutiile, au mai ramas:pitikooandixmr.linkyequilibriumrapturedenyiirnkalexandrucliquid lovememmorexluckyshotganezujas2jascrazy kidradukreathorwankstarenuxthe_firstgandalfdarkriderwraithyyonelthadelancelotdreamwatcherfanaticaldollzealalexwtzuLinsare instanta: 16 voturiLinsare la termen: 11 voturiZiua tine pana marti la ora 22-23 sau pana cand se strang 16 voturi pentru aceeasi persoana.
yonel Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Saracul Lucian Btw am gasit un rau cu apa potabila la 3 km de plaja
jas2jas Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Saracul Lucian Btw am gasit un rau cu apa potabila la 3 km de plaja Rip Lucian , baaa sunt beat inca care daa o beute cu mine ? yonel , cum ai aflat tu ca sunt fix 3 km ? de unde sti ca e potabila ? daca ai baut si inca mai traiesti nu inseamna neaparat ca e potabilaaaa !
yonel Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 In primul rand e apa curgatoare deci e potabila si stiu eu sunt 3 km ca i-am masurat in metri si pana la rau sunt fix 3000 metri
Memmorex Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Eu zic sa lasam prostiile si sa aflam cine la omorat pe lucian...
afroMAN Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cum sa mori chiar cand vroiam sa iti marturisesc ca te iubesc? edit: deget acuzator liquidlove, alexanduc: cum va intelegeati cu lucian?
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cum sa mori chiar cand vroiam sa iti marturisesc ca te iubesc? edit: deget acuzator liquidlove, alexanduc: cum va intelegeati cu lucian? edit not allowed :error: deget acuzator crazy kid Dar tu, cum te intelegeai cu lucian ?
kreathor Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 mornin'Mi s-a parut ca am auzit coiotii urland noaptea trecuta. A mai auzit cineva?
Lancelot Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 hei ce noapte agitata..wtf..am pierdut deja un membru al comunitatii?...
Linky Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 hei ce noapte agitata..wtf..am pierdut deja un membru al comunitatii?...Clar....deget acuzator Lancelot.Unde ai fost in seara in care a murit lucian?Ce faceai torta aia inainte de a se inopta?De ce cand toata lumea dormea tu inca mai erai prin sat?De ce esti rautacios cu toata lumea? :-?
kreathor Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 da lance, s-ar parea ca nu era o gluma ce era scris pe peretele primariei.ne-am distrat, am baut, am glumit... si uite ca deja am pierdut un membru important al comunitatii.RIP lucian.
afroMAN Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 edit not allowed :error: deget acuzator crazy kid Dar tu, cum te intelegeai cu lucian ? daca asteptam sa posteze unu` ca sa pot posta... >> ma intelegeam f bine cu el.. aveam f multe in comun :(
yonel Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 In timp ce ma intorceam de la rau am auzit si eu coyotul. Dupa-ia l-am vazut pe Lance beat mort cu o torta in mana cautand sa se usureze.
andix3 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 In timp ce ma intorceam de la rau am auzit si eu coyotul. Dupa-ia l-am vazut pe Lance beat mort cu o torta in mana cautand sa se usureze.De unde stiai ca vroia sa se usureze ? :-? lolcops :(
Lancelot Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Clar....deget acuzator Lancelot. Unde ai fost in seara in care a murit lucian? Ce faceai torta aia inainte de a se inopta? De ce cand toata lumea dormea tu inca mai erai prin sat? De ce esti rautacios cu toata lumea? :-? Erm cred ca ar trebui sa postezi conform regulamentului jocului Deget acuzator Mr Linky De unde stii ca Lucian a murit seara si nu in timpul noptii? De unde sti ca toata lumea din sat dormea? ai fost pe la fiecare in parte?Sa inteleg ca ne spionezi?cu ce drept?in ce scop? Torta o foloseam ca nu nu fac pipi direct in cort daca tot vrei sa stii. Daca eu sunt rautacios ..e una..dar macar nu ma prefac prietenos cu toti..asteptand primul prilej sa-i spionez..sau mai rau..:(
Linky Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Erm cred ca ar trebui sa postezi conform regulamentului jocului Deget acuzator Mr Linky De unde stii ca Lucian a murit seara si nu in timpul noptii? De unde sti ca toata lumea din sat dormea? ai fost pe la fiecare in parte?Sa inteleg ca ne spionezi?cu ce drept?in ce scop? Torta o foloseam ca nu nu fac pipi direct in cort daca tot vrei sa stii. Daca eu sunt rautacios ..e una..dar macar nu ma prefac prietenos cu toti..asteptand primul prilej sa-i spionez..sau mai rau..:( Ma bad...voiam sa zic noaptea...m-am fastacit :D stiam ca toata lumea doarme, pentr ca eu cautam o domnisoara sa imi fac si eu treburile...dar curios e ca nu am vazut nici una. Iti e frica de intuneric?
pitikoo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Clar....deget acuzator Lancelot.Unde ai fost in seara in care a murit lucian?Ce faceai torta aia inainte de a se inopta?De ce cand toata lumea dormea tu inca mai erai prin sat?De ce esti rautacios cu toata lumea? :-?Unde l-ai vazut tu pe Lancelot ? Ce faceai noaptea prin oras ?