Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

nu stiu daca mai sunt politisti competenti in joc..

eu am zis ca sunt 'naiva'.. nu stiu de ce s`a complicat cineva sa incerce sa ma omoare :lol:

probabil ca ai "fani" :lol:

Posted

gandalf mi s-a parut suspect de la inceput, si nu sunt singurul.

tocmai asta voiam sa postez. sa-ti zic de ce mi se pare mie suspect: nu ca a facut baie si a fost vazut noaptea prin sat etc etc... 8-|

dar, lancelot si memorex au fost in acelasi clan, mai mult ca sigur. iar gandalf nu a votat nici pe unu, nici pe altul. in schimb, l-a votat pe dream, care face parte din celalalt clan.

iar zeal s-a purtat ciudat atunci cand i-am zis clar in fata pe cine si-a folosit abilitatile, iar el a negat. daca era bun, mi-ar fi dat dreptate, nu m-ar fi acuzat in continuare.

acum sa ne hotaram...

Posted

am putea incepe votarea, daca vine un politist cu investigatiile, anulam, dar nu sunt sigur

asa ziceam si eu lucky, gandalf nu i-a votat pe niciunu, doar pe dreamwatcher, care facea parte din celalalt clan.

Posted

tocmai asta voiam sa postez. sa-ti zic de ce mi se pare mie suspect: nu ca a facut baie si a fost vazut noaptea prin sat etc etc... 8-|

dar, lancelot si memorex au fost in acelasi clan, mai mult ca sigur. iar gandalf nu a votat nici pe unu, nici pe altul. in schimb, l-a votat pe dream, care face parte din celalalt clan.

iar zeal s-a purtat ciudat atunci cand i-am zis clar in fata pe cine si-a folosit abilitatile, iar el a negat. daca era bun, mi-ar fi dat dreptate, nu m-ar fi acuzat in continuare.

acum sa ne hotaram...

despre tot ceea ce ma acuzati, m-am explicat deja.

daca mai aveti nelamuriri va stau la dispozitie cu orice intrebare.

votez gandalf pana atunci

Posted

Explicaia din partea mea sun cam aa... Pe lancelot nu l-am votat pt c nu eram destul de sigur i nu am vrut s arunc, cu votul iar pe memmorex l-am votat pe pagina 30...mai pot spune c nu sunt singurul care nu l-a votat pe lance, deci nu mi se pare atât de relevant.

Din cei rmai vii cred c sunt care nu au votat pe lance sau pe memmo...

Dac mai sunt întrebri v rspund dar mai greu pt c postez de pe telefon

Posted

Game over, the good guys win!

moare Gandalf - mafiot linsat la termen

Lista cu roluri:

IPB Image

Comments si impresii in celalalt topic, good job everyone.

Closed & unpinned.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...