Gandalf Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 LuckyShot pana acum a investigat bine, deci merg pe mana ei..sper sa mai pice un mafiot/psihopat...votez memmorex
Life Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 zeal, tu cu cine ti ? cu aia rai? aham, deci esti de-al lor.Pana acum lucky nu a gresit, si se vede ca e fetita buna :Dpentru mine esti suspect de cand m-ai acuzat pe mine, fara nici o dovada, doar prin faptul ca "nu m-ai vazut ca am facut baie" lol.liquid, ce dovada iti mai trebuie ?votez memmorex
blk Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Majoritatea a decis!moare Memmorex - mafiotIncepe noaptea, trimiteti tintele! Noaptea dureaza pana miercuri la ora 22:00 cel tarziu.
blk Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Incepe ziua a 6-a!moare Liquidlove - garda patriotica impuscatIncep discutiile, au mai ramas:pitikooandixrapturedenyiluckyshotganezucrazy kidkreathorwankstathe_firstgandalfdarkriderwraithyzealalexwtzuLinsare instanta:9Linsare la termen: 6Ziua tine pana joi la ora 24:00 sau pana cand se strang destule voturi pentru linsare instanta.
afroMAN Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Mc pt ieri, Lucky :)Cred ca am facut schimb :lol:.. nu imi vine sa cred ca Liqui era unul din 'baietii buni' ..Totusi asta inseamna ca , cei pe care zisese Dream ca ii investigase nu sunt neaparat mafioti..
kreathor Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 mda... dupa declaratia lui dreamwatcher eram si eu aproape convins ca liquid nu e curat. Inca nu stiu ce sa zic de rapture, ar trebui investigat.
LuckyShot Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 rapture n-a avut nicio tinta in nicio noapte...asta nu exclude faptul ca nu poate fi mafiot. de data asta nu stiu ce sa zic.
afroMAN Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dar ce ziceti despre reactia lui Zeal cand l`am acuzat pe Memmo? :)
LuckyShot Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 cam ciudata, da. totusi l-a votat pana la urma. gandalf e cam tacut. la fel si the first si alexwtzu. mai am un semn de intrebare: pitikoo. si denyi care nu voia sa-l votam pe dream. a mai investigat cineva ceva?
Gandalf Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Reactia lui Zeal mi s-a parut si mie suspecta, i-a luat apararea lui dreamwatcher si apoi lui Memmorexeu am incredere in dreamwatcher momentan. banuiala voastra are un sens, insa va puteti insela.de asemenea, memorex n-a scos o vorba in ziua in care a fost votat lancelot. e posibil ca el sa fi fost bolnav, plecat, etc. nu il apar, pur si simplu iti spun ca te-ai putea inselaalt argument, azi a fost gasit doar un cadavru, deci este foarte posibil ca toti mafiotii sa fi murit deja (6?!) psihopatul fiind singurul ramas care face victime. prea am impresia ca incerci sa joci lumea pe degete.
LuckyShot Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 intrebarea mea e: n-a mai facut nimeni investigatii?
kreathor Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 rapture n-a avut nicio tinta in nicio noapte...asta nu exclude faptul ca nu poate fi mafiot. de data asta nu stiu ce sa zic.maybe godfather?Zeal mi se pare de mult dubios... de cand cu baia aia in ocean cu wanksta si cu denyi.
pitikoo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 cam ciudata, da. totusi l-a votat pana la urma. gandalf e cam tacut. la fel si the first si alexwtzu. mai am un semn de intrebare: pitikoo. si denyi care nu voia sa-l votam pe dream. a mai investigat cineva ceva? lol, am zis 'si daca lucky minte?', iar dupa am mers pe mana voastra. aici orice faci esti suspect @rapture, de obicei, godfatherul trimite tintele..
Zeal Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 e adevarat, nu m-am luat dupa voi cand ati votat ... asta pt ca nu aveam incredere in lucky, chiar eram relativ convins ca e psihopat sau ceva, si ca trage pe toata lumea de nas. chiar daca banuiam ca aveti dreptate cu voturile (cazul lancelot; despre dreamwatcher chiar aveam indoieli), erau deja destule pt linsare. vroiam de asemenea sa vad cum reactioneaza anumite persoane la acuze, pentru a dezvalui piste aditionale.acum ca m-am convins despre lucky, voi avea ceva mai multa incredere in investigatiile pe care le face.in caz ca intr-adevar vreti sa ma votati, va sfatuiesc sa cititi si posturile din primele zile pe insula, vedeti atunci pe cine aparam eu si pe cine aparati unii din voi.
the_first Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 lol, am zis 'si daca lucky minte?', iar dupa am mers pe mana voastra. aici orice faci esti suspect @rapture, de obicei, godfatherul trimite tintele.. oricare.din.membrii.mafiei.poate....depinde.de.ei... P.S. Dupa.cum.a.zis.si.luky...zeal.si.cu.alecsutwu....par.cam.retrasi.... P.P.S. scuzati-ma...ca.am.lipsit.atata...dar...am.fost.ocupat.cu.explorarea.acestei.zone....
kreathor Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 P.P.S. scuzati-ma...ca.am.lipsit.atata...dar...am.fost.ocupat.cu.explorarea.acestei.zone....Si? Ai gasit băştinaşe? ;)
Zeal Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 oricare.din.membrii.mafiei.poate....depinde.de.ei...P.S. Dupa.cum.a.zis.si.luky...zeal.si.cu.alecsutwu....par.cam.retrasi....P.P.S. scuzati-ma...ca.am.lipsit.atata...dar...am.fost.ocupat.cu.explorarea.acestei.zone....de ce scrii numai cu 1 (sau mai multe) puncte intre cuvinte? nu te-a invatat la scoala sa folosesti virgula si alte semne de punctuatie?spui despre mine ca am fost inactiv? cu siguranta nu prea ai urmarit topicul asta.
Denyi Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 cam ciudata, da. totusi l-a votat pana la urma. gandalf e cam tacut. la fel si the first si alexwtzu. mai am un semn de intrebare: pitikoo. si denyi care nu voia sa-l votam pe dream. a mai investigat cineva ceva?eu nu eram sigura ca e mafiot..pana la urma l-am votatmaybe godfather?Zeal mi se pare de mult dubios... de cand cu baia aia in ocean cu wanksta si cu denyi.n-avea pe cine sa acuze si ne-a gasit pe noi -_-
Alecswtzu Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 cam ciudata, da. totusi l-a votat pana la urma. gandalf e cam tacut. la fel si the first si alexwtzu. mai am un semn de intrebare: pitikoo. si denyi care nu voia sa-l votam pe dream. a mai investigat cineva ceva?Nu vreau sa ma implic prea mult, stau la locul meu, ma duc dupa mancare, lemne de foc. Daca aveti intrebari pentru mine va pot raspunde fara nici o retinere.
the_first Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 de ce scrii numai cu 1 (sau mai multe) puncte intre cuvinte? nu te-a invatat la scoala sa folosesti virgula si alte semne de punctuatie?spui despre mine ca am fost inactiv? cu siguranta nu prea ai urmarit topicul asta.virgula?.cine.ee.aia??
Life Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ^ the first si virgulele nu-s compatibileoricum, nu cred ca nimeni nu a mai facut O AMARATA de investigatie.Daca nu vine nimeni cu nimic, ori va trebui sa mergem pe "ghicite" pe cel care ni se pare cel mai suspect, ori nu votam nimic