Denyi Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 @ denyi, de ce ne grabim? ce stii tu si noi nu stim? eu stiu ca el a avut pana acum o singura tinta (fanaticaldoll) si nu 3 asa cum a zis. de ce ar fi mintit? daca tu stii ceva, zi-ne te rogPoate nu e vrut sa trimita tintele sau era plecat,de ce nu-l ascultati si pe el?
Ga|\|EzU Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A zis clar ca a avut 2 sau 3 tinte..Le-a si enumerat..si a spus ca "i-au iesit" curati.Cercetarile lui lucky au demonstrat contrarul..Nu e evident?
Denyi Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 tu ai citit ce-am scris?am cititA zis clar ca a avut 2 sau 3 tinte..Le-a si enumerat..si a spus ca "i-au iesit" curati.Cercetarile lui lucky au demonstrat contrarul..Nu e evident?bineee..votati-l..nu ma mai bag..imi bat gura degeaba :-j
LuckyShot Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 da zi tu atunci. ti-am dat sansa sa explici ce dovada ai tu impotriva rationamentului meu. el a facut o afirmatie care se bate cap in cap cu cercetarile mele. ce altceva sa cred?
Zeal Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 eu am incredere in dreamwatcher momentan. banuiala voastra are un sens, insa va puteti insela.Votez Gandalf
LuckyShot Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Si daca minte Lucky ? eu am zis ce-am avut de zis si mi-am facut datoria @ganezu, daca asta e investigatia facuta de mine si nu am dreptate, inseamna ca-s mafiot? d-aia mor oameni nevinovati la linsari. din cauza unor astfel de rationamente. daca eu stiu ca a mintit, ce era sa fac? sa tac? daca nu e mafiot inseamna ca a mintit fara sa se gandeasca la consecinte
kreathor Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 E adevarat ca e posibil ca lucky sa minta. Din cauza asta am si zis ca daca moare Dreamwatcher si nu e mafiot, macar avem o pista de urmat (Lucky).Pe de alta parte e posibil ca lucky sa spuna adevarul si dream sa fie mafiot. Si in varianta asta vom avea un punct de plecare mai departe (cei 2 pe care dream a zis ca i-a investigat si sunt curati).De ce sa mergem la ghici si sa votam pe cineva doar pt. ca nu a vorbit prea mult in ultima vreme (sau ca a vorbit prea mult)? Nu e mai bine sa mergem pe o varianta unde sunt cel putin 50% sanse sa gasim cel putin un mafiot?
LuckyShot Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 lol, hai ca asta-i culmea. daca nu e mafiot, inseamna ca a mintit fara sa se gandeasca. pai cum sa-si faca cineva datoria in jocul asta? d-aia nu se voteaza ziua. d-aia nu se vine cu probe. pentru ca nicio proba nu e 100% sigura si apoi tot cei nevinovati mor linsati.eu n-am zis ca e mafiot. am zis ca mintit si ca de aici EU trag concluzia ca e mafiot
kreathor Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Stiu ca tu nu ai zis ca e mafiot. Dar daca nu e mafiot nu avea de ce sa minta cand a zis ca a investigat 3 persoane. Daca el nu a mintit inseamna ca tu ai mintit.Cam asta e ideea...
LuckyShot Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 voi nu veti afla pe cine a investigat decat la sfarsitul jocului. deci daca moare si nu e mafiot, cum veti sti daca a mintit sau nu? lumea chiar nu-si foloseste rolurile in jocul asta? iar daca cineva o face, risca sa fie linsat
kreathor Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 lucky, am zis ca daca e cinstit nu are de ce sa minta in legatura cu investigatiile, ceea ce ar duce la concluzia ca tu ai mintit cand ai afirmat ca el a avut doar o singura tinta (fanatical).Oricum, nu am ajuns inca acolo...Deocamdata eu te cred pe tine. Din cauza asta am si votat impotriva lui.
LuckyShot Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 lucky, am zis ca daca e cinstit nu are de ce sa minta in legatura cu investigatiile, ceea ce ar duce la concluzia ca tu ai mintit cand ai afirmat ca el a avut doar o singura tinta (fanatical). Oricum, nu am ajuns inca acolo... Deocamdata eu te cred pe tine. Din cauza asta am si votat impotriva lui. nu. daca nu e mafiot inseamna ca a mintit din alte motive. poate pentru a nu parea suspect in ochii nimanui. uite, la noapte te investighez pe tine si maine iti zic ce tinte ai avut. e bine asa? o sa irosesc o seara, ca voiam sa fac altceva, dar nu conteaza. macar sa ma creada si pe mine cineva
Memmorex Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 In primul rand! Dream a venit dupa 3 zile cu cateva minciuni cum ca ai fi investigat 2 persoane(moarte deja),apoi cand isi da seama ca au trecut 3 nopti,mai spune ca a mai investigat pe cineva de care nu ne spune absolut nimic. In al doilea rand el spera sa il credeam cand spune ca o sa se omoare daca nu e bine...este clar ca este Mafiot!Deci! VOTEZ DREAMWATCHER!Die!!!Si daca e sa avem dreptate,zeal se duce odata cu el!Pentru ca este singuru care ii ia apararea!
Zeal Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 In primul rand! Dream a venit dupa 3 zile cu cateva minciuni cum ca ai fi investigat 2 persoane(moarte deja),apoi cand isi da seama ca au trecut 3 nopti,mai spune ca a mai investigat pe cineva de care nu ne spune absolut nimic. In al doilea rand el spera sa il credeam cand spune ca o sa se omoare daca nu e bine...este clar ca este Mafiot!Deci! VOTEZ DREAMWATCHER!Die!!!Si daca e sa avem dreptate,zeal se duce odata cu el!Pentru ca este singuru care ii ia apararea!si daca e sa nu aveti dreptate, o sa va dati seama cine sunt adevaratii mafioti (sau nu?)
Gandalf Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 votez dreamwatcher dupa vocea multimii...sper sa fie bun rationamentul
Zeal Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 fie ca voi pt moment. devotez gandalf, votez dreamwatcherdoar ca sa se termine ziua mai repede. inca 1 vot pt linsare instanta
blk Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Oamenii au decis!moare Dreamwatcher - mafiotIncepe noaptea, trimiteti tintele! Noaptea dureaza pana cel tarziu marti la ora 21:00.
blk Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Incepe ziua 5!Este gasit un singur cadavru:moare renux - batausIncep discutiile, au mai ramas:pitikooandixrapturedenyiliquidlovememmorexluckyshotganezucrazy kidkreathorwankstathe_firstgandalfdarkriderwraithyzealalexwtzuLinsare instanta: 10Linsare la termen: 6Ziua dureaza pana miercuri la ora 22:00 sau pana cand se aduna 10 voturi pentru aceeasi persoana.
LuckyShot Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 votez memmorex tu l-ai omorat pe equilibrium. plus ca nici pe lancelot nu l-ai votat, deci sigur ai fost cu el in echipa