Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

@ denyi, de ce ne grabim? ce stii tu si noi nu stim? eu stiu ca el a avut pana acum o singura tinta (fanaticaldoll) si nu 3 asa cum a zis. de ce ar fi mintit? daca tu stii ceva, zi-ne te rog

Poate nu e vrut sa trimita tintele sau era plecat,de ce nu-l ascultati si pe el?

Posted

tu ai citit ce-am scris?

am citit

A zis clar ca a avut 2 sau 3 tinte..Le-a si enumerat..si a spus ca "i-au iesit" curati.

Cercetarile lui lucky au demonstrat contrarul..

Nu e evident?

bineee..votati-l..nu ma mai bag..imi bat gura degeaba :-j

Posted

da zi tu atunci. ti-am dat sansa sa explici ce dovada ai tu impotriva rationamentului meu. el a facut o afirmatie care se bate cap in cap cu cercetarile mele. ce altceva sa cred?

Posted

Si daca minte Lucky ?

:-?? eu am zis ce-am avut de zis si mi-am facut datoria

@ganezu, daca asta e investigatia facuta de mine si nu am dreptate, inseamna ca-s mafiot? d-aia mor oameni nevinovati la linsari. din cauza unor astfel de rationamente. daca eu stiu ca a mintit, ce era sa fac? sa tac? daca nu e mafiot inseamna ca a mintit fara sa se gandeasca la consecinte

Posted

E adevarat ca e posibil ca lucky sa minta. Din cauza asta am si zis ca daca moare Dreamwatcher si nu e mafiot, macar avem o pista de urmat (Lucky).

Pe de alta parte e posibil ca lucky sa spuna adevarul si dream sa fie mafiot. Si in varianta asta vom avea un punct de plecare mai departe (cei 2 pe care dream a zis ca i-a investigat si sunt curati).

De ce sa mergem la ghici si sa votam pe cineva doar pt. ca nu a vorbit prea mult in ultima vreme (sau ca a vorbit prea mult)? Nu e mai bine sa mergem pe o varianta unde sunt cel putin 50% sanse sa gasim cel putin un mafiot?

Posted

lol, hai ca asta-i culmea. daca nu e mafiot, inseamna ca a mintit fara sa se gandeasca. pai cum sa-si faca cineva datoria in jocul asta? d-aia nu se voteaza ziua. d-aia nu se vine cu probe. pentru ca nicio proba nu e 100% sigura si apoi tot cei nevinovati mor linsati.

eu n-am zis ca e mafiot. am zis ca mintit si ca de aici EU trag concluzia ca e mafiot

Posted

Stiu ca tu nu ai zis ca e mafiot. Dar daca nu e mafiot nu avea de ce sa minta cand a zis ca a investigat 3 persoane. Daca el nu a mintit inseamna ca tu ai mintit.

Cam asta e ideea...

Posted

voi nu veti afla pe cine a investigat decat la sfarsitul jocului. deci daca moare si nu e mafiot, cum veti sti daca a mintit sau nu? lumea chiar nu-si foloseste rolurile in jocul asta? iar daca cineva o face, risca sa fie linsat

Posted

lucky, am zis ca daca e cinstit nu are de ce sa minta in legatura cu investigatiile, ceea ce ar duce la concluzia ca tu ai mintit cand ai afirmat ca el a avut doar o singura tinta (fanatical).

Oricum, nu am ajuns inca acolo...

Deocamdata eu te cred pe tine. Din cauza asta am si votat impotriva lui.

Posted

lucky, am zis ca daca e cinstit nu are de ce sa minta in legatura cu investigatiile, ceea ce ar duce la concluzia ca tu ai mintit cand ai afirmat ca el a avut doar o singura tinta (fanatical).

Oricum, nu am ajuns inca acolo...

Deocamdata eu te cred pe tine. Din cauza asta am si votat impotriva lui.

nu. daca nu e mafiot inseamna ca a mintit din alte motive. poate pentru a nu parea suspect in ochii nimanui. uite, la noapte te investighez pe tine si maine iti zic ce tinte ai avut. e bine asa? o sa irosesc o seara, ca voiam sa fac altceva, dar nu conteaza. macar sa ma creada si pe mine cineva 8-|

Posted

In primul rand!

Dream a venit dupa 3 zile cu cateva minciuni cum ca ai fi investigat 2 persoane(moarte deja),apoi cand isi da seama ca au trecut 3 nopti,mai spune ca a mai investigat pe cineva de care nu ne spune absolut nimic.

In al doilea rand el spera sa il credeam cand spune ca o sa se omoare daca nu e bine...este clar ca este Mafiot!

Deci! VOTEZ DREAMWATCHER!

Die!!!

Si daca e sa avem dreptate,zeal se duce odata cu el!Pentru ca este singuru care ii ia apararea!

Posted

In primul rand!

Dream a venit dupa 3 zile cu cateva minciuni cum ca ai fi investigat 2 persoane(moarte deja),apoi cand isi da seama ca au trecut 3 nopti,mai spune ca a mai investigat pe cineva de care nu ne spune absolut nimic.

In al doilea rand el spera sa il credeam cand spune ca o sa se omoare daca nu e bine...este clar ca este Mafiot!

Deci! VOTEZ DREAMWATCHER!

Die!!!

Si daca e sa avem dreptate,zeal se duce odata cu el!Pentru ca este singuru care ii ia apararea!

si daca e sa nu aveti dreptate, o sa va dati seama cine sunt adevaratii mafioti (sau nu?)

Posted

fie ca voi pt moment.

devotez gandalf, votez dreamwatcher

doar ca sa se termine ziua mai repede. inca 1 vot pt linsare instanta

Guest Dreamwatcher
Posted

Felicitari...

votez dreamwatcher

Posted

Oamenii au decis!

moare Dreamwatcher - mafiot

Incepe noaptea, trimiteti tintele! Noaptea dureaza pana cel tarziu marti la ora 21:00.

Posted

Incepe ziua 5!

Este gasit un singur cadavru:

moare renux - bataus

Incep discutiile, au mai ramas:

pitikoo

andix

rapture

denyi

liquidlove

memmorex

luckyshot

ganezu

crazy kid

kreathor

wanksta

the_first

gandalf

darkrider

wraithy

zeal

alexwtzu

Linsare instanta: 10

Linsare la termen: 6

Ziua dureaza pana miercuri la ora 22:00 sau pana cand se aduna 10 voturi pentru aceeasi persoana.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...