andix3 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 devotez pitikoovotez dreamwatchernu te vad in lista cu participanti :) .
Life Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 dezvotez PitikooVotez Dreamwatcheralexandruc, nu are rost sa ma mai investighezi, a facut-o deja altcineva, chiar ti-a aratat, si am iesit curat :)iti pot spune ca nu sunt periculos, chiar nu am nici o activitate noaptea :P
andix3 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 votez dreamwatcher imi pari mai suspect decat pitikoo . @wanksta si godfather poate iesi curat :) ...
AleXandrUC Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 stiu Wanksta..! Precizam ca te investigasem deja! A fost un raspuns la intrebarea ta legata de ce nu l-a investigat nimeni pe Pitikoo. Ti-am raspuns ca investigatia din a 3 noapte la tine a mers.La cortul tau. Si nu am gasit nimic suspect.editva rog sa nu uitati de cele 2 persoane pe care dreamwatcher incerca sa le scoata nevinovate: liquidlove si rapture.Daca dreamwatcher e mafiot totul e posibil. Ochiul la cele 2 personaje apoi in timpul noptii.
blk Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Incepe noaptea, nu moare nimeni!Trimiteti tintele.Noaptea dureaza pana duminica la ora 23:00.
blk Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Incepe ziua 4!moare AlexandruC - politist. Langa el este gasit cadavrul faptasului:moare thug radu - mafiotIn celalalt colt al asezarii este gasit un alt corp:moare irnk - hotzIncep discutiile, au mai ramas:pitikooandixrapturedenyiliquid lovememmorexluckyshotganezucrazy kidkreathorwankstarenuxthe_firstgandalfdarkriderwraithydreamwatcherzealalexwtzuLinsare instanta: 11Linsare la termen: 7Ziua tine pana luni la ora 22:00 sau pana cand se aduna 11 voturi pentru aceeasi persoana.
afroMAN Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Mda.. acum vreo 2 seri il investigasem si mi`a iesit curat, normal..Deci e clar, sunt politist naiv.. :)Alex imi pare rau ca ai murit, sper sa fi razbunat :(
Life Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Mda.. acum vreo 2 seri il investigasem si mi`a iesit curat, normal..Deci e clar, sunt politist naiv.. smile.gifAlex imi pare rau ca ai murit, sper sa fi razbunat sad.gifdeci, ori radu era nas ( cea ce nu s-a zis) ori ANDIX3 e mafiotsoooo.... andix, suspectul principal
afroMAN Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Am zis ca crazy cu lance si cu pitikoo isi cam luau apararea intre ei.Lance a iesit mafiot ... mai departe, trageti voi concluziile.Si dupa ce a murit Lance, pitikoo nu a mai postat pe aici, crazy foarte putin, desi la inceput vroia sa mearga peste tot.Ca sa aleg pe unul dintre ei, votez pitikoo Deci eu cred ca pitik nu e mafiot..@Wanksta:Defapt eu sunt naiva (toti imi par curati.. ) nu incompetenta (cei curati> murdari si invers..)Deci investigatiile mele nu arata ca andi e curat.. sau murdar..De ex Thd mi`a iesit curat si chiar era.. Radu tot curat si nu era deloc..E incurcat :-?
LuckyShot Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 deci reluam ceea ce n-am apucat sa facem sambatavotez dreamwatcher
andix3 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 deci, ori radu era nas ( cea ce nu s-a zis) ori ANDIX3 e mafiotsoooo.... andix, suspectul principalsurreeee=)) , sunt sanse egale sa fie si politist lenes . va rog sa nu uitati de cele 2 persoane pe care dreamwatcher incerca sa le scoata nevinovate: liquidlove si rapture.Daca dreamwatcher e mafiot totul e posibil. Ochiul la cele 2 personaje apoi in timpul noptii.ok alex , let's see votez dreamwatcher
Zeal Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Deci eu cred ca pitik nu e mafiot..@Wanksta:Defapt eu sunt naiva (toti imi par curati.. ) nu incompetenta (cei curati> murdari si invers..)Deci investigatiile mele nu arata ca andi e curat.. sau murdar..De ex Thd mi`a iesit curat si chiar era.. Radu tot curat si nu era deloc..E incurcat :-?eu pe tine te cred mafioata. te dai drept politista, iar acum ca presupusele tale investigatii s-au dovedit a fi incorecte, exista 2 cazuri :1. chiar esti politista, naiva sau lenesa.2. esti mafioata si incerci sa te ascunzi dupa deget bagand minciuni
Guest Dreamwatcher Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nu are rost sa ma contrazic cu voi.Votez GandalfL-am investigat aseara si este murdar. Acuma este randul vostru.P.S. daca Gandalf nu este murdar, eu ma sinucid si ies din joc.
Life Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 lucky, care rol poate sa vada cine pe cine a investigat ? O_o ca eu nu gasesc.nu vreau sa cred ca dreamwatcher e mafiot.
LuckyShot Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 exista rolul asta, poti sa citesti mai atent lista. si stiu sigur ca a mintit in legatura cu tintele lui.
Guest Dreamwatcher Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wanksta, dupa cum am zis, la sfarsitul acestei zile ma voi sinucide daca v-am indus in eroare, deci nu ar mai conta daca sunt sau nu mafiot.Nu poti avea incredere in cineva pana nu iti da o dovada clara. Eu asta am facut acum. Mai conteaza doar daca o acceptati sau nu.
Denyi Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dream mi se pare destul de convingator..pe la inceput Gandalf parea destul de suspect..iar' acus' e cam tacut..inca ma abtin :)
kreathor Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 exista rolul asta, poti sa citesti mai atent lista. si stiu sigur ca a mintit in legatura cu tintele lui.I hope you're right.Daca e mafiot, tinand cont si de ceea ce a zis alexandru mai inainte o sa mai avem cateva piste de urmat.Daca nu e mafiot tot vom avea ceva de analizat pt. zilele urmatoare.So, votez Dreamwatcher
LuckyShot Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 @ denyi, de ce ne grabim? ce stii tu si noi nu stim? eu stiu ca el a avut pana acum o singura tinta (fanaticaldoll) si nu 3 asa cum a zis. de ce ar fi mintit? daca tu stii ceva, zi-ne te rog
Gandalf Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Cand vorbeam la inceput nu era bine, paream suspect, acum cand am lasat`o mai moale iar nu e bine :)