liquidlove Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Pai faptul ca a murit un mafiot,si nu un cetatean,e de bine . Dar..eu asteptam din partea politistilor sa indice pe cine au gasit murdar,asta nu s-a intamplat,si-mi pare rau . Cu tot ca nu a murit unul din noi,e o zi pierduta .
AleXandrUC Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 well... probabil ca eu am fost tinta lui Yonel insa nu s-a gandit ca ma vor apara macar unul din voi?Treaba e in felul urmator..voi fii deschis cu voi..prima seara prima perchezitie Andix- curat,nu am gasit nimica doua seara Lancelot- mafiot,l-am urmarit si detaliile le stitia 3 seara Wanksta-perchezitie, curat.Precizez ca nici macar eu nu pot gasii psihopatii si sefii clanurilor. Deocamdata alte dovezi nu am.Multumesc celor care au avut incredere in mine.
THuG-Radu Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Am zis ca crazy cu lance si cu pitikoo isi cam luau apararea intre ei.Lance a iesit mafiot ... mai departe, trageti voi concluziile.Si dupa ce a murit Lance, pitikoo nu a mai postat pe aici, crazy foarte putin, desi la inceput vroia sa mearga peste tot.Ca sa aleg pe unul dintre ei, votez pitikoo
RAPTURE- Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Si mie mi se pare ceva schimbat in comportamentul lui pitikoo ...Totusi e prea devreme sa-l votez pt mai nimic. Astept ...
THuG-Radu Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Si mie mi se pare ceva schimbat in comportamentul lui pitikoo ...Totusi e prea devreme sa-l votez pt mai nimic. Astept ...Si eu ma bazez pe activitatea lui. Dovezi clare nu am ... dar stii cum e ? Time is ticking ... si trebuie sa votam pe cineva, sa scapam de mafioti. Iar daca in cazul lui Lance am avut dreptate (doar eu cu alexandru parca am stiut asta inainte de linsare), poate am dreptate si in cazul lui pitikoo, desi aici nu`s sigur :) Sincer sa fiu :DAici e vorba de intuitie, nu zice nimeni sa va luati dupa mine. It`s just a hunch.
afroMAN Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Am zis ca crazy cu lance si cu pitikoo isi cam luau apararea intre ei.Lance a iesit mafiot ... mai departe, trageti voi concluziile.Si dupa ce a murit Lance, pitikoo nu a mai postat pe aici, crazy foarte putin, desi la inceput vroia sa mearga peste tot.Ca sa aleg pe unul dintre ei, votez pitikoo wtf? :-?In legatura cu pitikoo nu pot spune nimic.. poate nu e un "om important" si nu stie cum sa se bage in seama.. poate e inactiv.. poate ai dreptate..Dar cu mine.. cu mine ce ai? incerci sa ma elimini pt ca am zis ca voi fi cu ochii pe tine sau care e problema?Raducule.. cica esti curat.. da` nu cumva esti sef? :-?
Life Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 a eliminat un mafiot, nu cred ca face parte din ei O_ointeresant e ca pitikoo, de cand a plecat lance, a TACUTmi se pare suspect, si vreau sa cred ca e mafiot.
Zeal Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 mie radu mi se pare suspect, a tacut prea mult, iar acum incearca sa arunce vina asupra altei persoane.
THuG-Radu Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Am tacut mult pt. ca am fost tot plecat :) Si cand veneam acasa, eram obosit, citeam doar si ma culcam. Crazy, asta`i partea proasta, eu ti`am iesit tie curat, dar tu mie nu prea
afroMAN Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Am tacut mult pt. ca am fost tot plecat :) Si cand veneam acasa, eram obosit, citeam doar si ma culcam. Crazy, asta`i partea proasta, eu ti`am iesit tie curat, dar tu mie nu prea Pai si asta nu iti da deloc de banuit? Eu stiu sigur ce sunt datorita unei persoane pe care am investigat`o si a murit >> Thade(curat) next>> Andi >curat ._._.>> Radu >curat multumit acum? Ps: "Rog" doctorii sa nu isi iroseasca noptile pe mine.. (deocamdata sunt imuna la atacurile nocturne :) ).
AleXandrUC Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Avem 2 variante...votam la intamplare...sau asteptam sa investigam..si vedem ce va iesi..! Nu cred ca crazy_kid este mafiot. Chiar ea a precizat inainte sa fac eu dovada, cum ca Lancelot avea arma. Acum daca vom astepta vom avea din nou o victima..!
Life Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 eu as merge ori pe zeal, ori pe pitikoo sau pe dreamwatcher :)prea tacut e el
Zeal Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ma, e corect faci public pe cine investghezi etc? n-ar fi trebuit sa recunoasteti ca sunteti politisti.
andix3 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ma, e corect faci public pe cine investghezi etc? n-ar fi trebuit sa recunoasteti ca sunteti politisti.yea , btw mie replica lui crazy imi suna mai mult a godfather decat politist ...Ps: "Rog" doctorii sa nu isi iroseasca noptile pe mine.. (deocamdata sunt imuna la atacurile nocturne
AleXandrUC Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Pt ca oamenii pana nu vad cu ochii lor nu se conving..!Era ultima varianta a mea pt a va convinge sa-l votati pe Lancelot. Oricum pana la urma a fost o varianta buna. Un doctor si un gardian m-au aparat, si un alt mafiot a murit.Cumva cei care se opun ca eu mi-am dezvaluit identitatea sunt mafioti?Retineti, oricine poate isi dezvalui identitatea insa nu oricine este crezut. Am adus probe concrete. Era logic ca dupa moartea lui Lancelot toti vor stii ce identitate am.Va e frica ca o sa fiti investigati? E foarte simplu. Eliminati-ma. Poate intr-o noapte nu o sa fiu aparat..sau nu?
afroMAN Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Nu e interzis sa ne facem "meseriile" publice, ci doar periculos.. @Andi> Ziceam ca nu mi`e frica deoarece s`au introdus obiectele in joc, lol. Frate chiar atat de idioata ma crezi incat sa zic chestia aia, eu fiind mafioata?? Din contra, rugam doctorii sa isi iroseasca noptile pe mine!! ;) Si care parte din replica mea nu o crezi??Aia in care scrie: andi> curat? :-? @ Alex> Chestia aia cu Lance a fost mai mult.. pe ghicite.. Toti cei pe care ii investigasem fiind curati, am hotarat sa ii pun o intrebare "capcana" unuia al carui comportament mi se parea mai ciudat.. De aia am sarit asa la tine cand ai continuat faza cu arma, ca l`ai urmarit.. bla bla :D
Zeal Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 eu unul plec in seara asta. asa ca nu vreau sa ratez ocazia de a vota ..votez pitikoo, go with the flock
RAPTURE- Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Oke ...Votez pitikoodesi parca vad ca il linsam de pomana ...
Memmorex Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 votez pitikooIsn't it fun?XDYep!I`a luat apararea lu lance si dupa ce a murit ,a tacut dintr`o data...votez pitikoo
Ga|\|EzU Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 a tacut dintr`o data...tacerea poate fi pusa si pe fondul faptului ca a fost plecat..But..nah
AleXandrUC Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Am observat in argumentele aduse atunci cand se voteaza o persoana, faptul ca se voteaza fiindca 'spiritul de turma' spune sa-l votam pe 'x'. Daca nu avem dovezi concrete de ce votam? Cei care aduc acuze, sa-si consolideze aceste acuzatii. Si cine este acest 'spirit de turma'?? Atata timp cat nu am dovezi ma abtin de la vot.
THuG-Radu Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Am zis clar ca nu`s sigur de ce am spus. Ii lua apararea la Lance, lance a fost mafiot => concluziile le trageti voi. AM ZIS CLAR, NU IS SIGUR ! Ca daca il votati si iese cetatean cinstit ... nu`mi reprosati ca a fost vina mea sa ma linsati pe mine !