Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

Ar trebuii sa-l anuntam si pe Zeal ca e de bine ca a murit un Mafiot,si nu un cetatean cinstit .

si de unde stii tu ca denyi si wanksta sunt cetateni cinstiti? dupa cum bine stii sunt 2 clanuri ... ori poate chiar unul din ei e psihopatul.

Posted

si de unde stii tu ca denyi si wanksta sunt cetateni cinstiti? dupa cum bine stii sunt 2 clanuri ... ori poate chiar unul din ei e psihopatul.

De ce esti asa nervos?Ti`a murit vreun companion?

Posted

bai frate, tu nu ai de cine te lega ? lasa-ma-n durerea mea, sau chiar asa de mult vrei sa scapi de mine, ?

chiar s-ar putea sa ma insel in privinta ta. insa nu poti spune ca ma iau de tine fara motiv.

banuiesc si pe altii stai linistit.

@irnk : de ce ar fi ciudat comportamentul meu? ca urmaresc o pista? prefer sa fac asta de cat sa stau ca voi la taclale ca si cand viata ar fi foarte roz.

Posted

pana acum viata chiar e roz, au murit 3 mafioti xD

zeal, oricum, comportamentul tau e ciudat, dar nu vreau sa ma grabesc. Sper ca cineva te-a investigat.

Posted

chiar s-ar putea sa ma insel in privinta ta. insa nu poti spune ca ma iau de tine fara motiv.

banuiesc si pe altii stai linistit.

@irnk : de ce ar fi ciudat comportamentul meu? ca urmaresc o pista? prefer sa fac asta de cat sa stau ca voi la taclale ca si cand viata ar fi foarte roz.

pai de ce n-am sta la taclale daca mafiotii au murit aproape toti ? :|

Posted

Aproape toti ? De unde sti cati is ?

avai m-ai ginit :o, de fiecare data au fost 4 mafioti nu ? 3 au murit ,DIN ACEASTA CAUZA :bananadance2:

Posted

as manca peste :<

facem o undita,prindem pesti,apoi ii gatim :>

eu vad ca tu tare insisti ca noi suntem "murdari"..cam suspecta chestia :-?

Guest darkrider
Posted

@Irink - Da, in general sunt 4 intr-un clan dar ai doua clanuri. Do the maths :P

Posted

Cred ca omitem ceva..

Acum este zi=>putem vota/elimina un mafiot

Se pare ca diversiunea asta cu petrecerea a mafiotilor(probabil) ne-a cam distras atentia..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...