Life Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ok, WTF ? zeal, ti-ai gasit pe cine sa votezi. Imi spui si mie ce am facut rau ?NIMIC, sunt acuzatii false care incerci sa mi le bagi pe gat ?stiu ce incerci sa faci, ai vazut ca nu am murit noaptea, incerci sa ma omori prin linsare ? ha ha
AleXandrUC Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 L-am vazut cu ochii mei cum l-a executat. Mi-a trezit suspiciuni dupa ce l-a acuzat Mr.Linky. L-am urmarit si am aflat. Oare de ce Mr.linky nu se mai afla printre noi? L-au omorat doar pt ca avea tatuaje?? Ganditi putin.editStiu ce am vazut.
kreathor Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 si crazy_kid zicea la un moment dat ca lance are arma. Cu toate astea a votat impotriva lui alexandru.I'm confused.... or she's just crazy :)
Life Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 daca ati citit tot ce a spus Zeal, va da-ti seama ca incerca sa ma faca vinovat pt niste acuzatii pe care nu le-am facut ;-seu zic sa mai stati, uitati-va bine in jur si nu faceti prostii.
Zeal Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ok, WTF ? zeal, ti-ai gasit pe cine sa votezi. Imi spui si mie ce am facut rau ?NIMIC, sunt acuzatii false care incerci sa mi le bagi pe gat ?stiu ce incerci sa faci, ai vazut ca nu am murit noaptea, incerci sa ma omori prin linsare ? ha haacuzatii false? atata timp cat spui ca ai facut baie in mare, iar eu facand acelasi lucru nu te-am vazut ... trag concluzia ca minti, drept urmare am motive sa cred ca toata povestea asta a fost doar o diversiune pt a te scuti de adevarata ta preocupare din noaptea precedenta. imi mentin votul, si am toate motivele sa o fac.daca denyi te apara si ea e la fel de vinovata ca si tine. am avut doar de ales intre voi doi
afroMAN Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 mda.. vroiam sa vad cum reactioneaza :Dhai, fie ca voi:devotez alex, votez lancelotmacar hai cu voturile sa terminam si cu ziua asta..
Life Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 doar eu pot minti ? si tu poti, spunand ca ai fost in mare, doar ca sa ma acuzi pe mine ... diversiune ? ma faci sa rad :)nu-mi pasa de tine momentan, voi folosi efectul de turmaVotez Lancelot p.s: daca mor la noapte, sa fiti atenti zeal, nu cred ca e prea curat :)
kreathor Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 @wanksta: Am citit ce a scris zeal si intr-adevar nu prea m-a convins. Faptul ca ai facut baie cu denyi nu mi se pare incriminator. Daca ma invita mergeam si eu cu ea (fara tine) :>
Maledicere Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 mai citeste o data. wanksta nu a spus ca s'a dus cu denyi, desi a fost un schimb de replici in care zeal i'a spus practic in fata ca minte. wanksta putea oricand sa spuna ca a fost cu ea.denyi a fost cea care a venit si a afirmat ca a fost cu el.nu vreau sa acuz fara o baza mai solida [si imi rezerv votul] dar astea sunt faptele.
Life Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 @wraithy, el m-a intrebat ce am facut in seara aiaam raspuns clar, am fost sa fac BAIE, nu vad de ce ar conta cu cine.daca ma intreba cu cine ai fost, fi sigur ca ii raspundeam
Maledicere Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 si nu te'ai gandit ca te auto-incriminezi daca spui ca ai fost SINGUR in miez de noapte, cu mafie si psihopati in libertate....sa faci baie ?
Denyi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 acuzatii false? atata timp cat spui ca ai facut baie in mare, iar eu facand acelasi lucru nu te-am vazut ... trag concluzia ca minti, drept urmare am motive sa cred ca toata povestea asta a fost doar o diversiune pt a te scuti de adevarata ta preocupare din noaptea precedenta. imi mentin votul, si am toate motivele sa o fac.daca denyi te apara si ea e la fel de vinovata ca si tine. am avut doar de ales intre voi doiam fost cu el departe de ochii lumii..voiam si noi sa ne simtim bine,care parte n-o intelegi? :-?@wanksta: Am citit ce a scris zeal si intr-adevar nu prea m-a convins. Faptul ca ai facut baie cu denyi nu mi se pare incriminator. Daca ma invita mergeam si eu cu ea (fara tine) :>:lol:
Zeal Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 @wanksta: Am citit ce a scris zeal si intr-adevar nu prea m-a convins. Faptul ca ai facut baie cu denyi nu mi se pare incriminator. Daca ma invita mergeam si eu cu ea (fara tine) :>de acord, dar daca sunt amandoi mafioti, ar fi putut discuta inainte sa faca in asa fel incat sa se creada ca ei au plecat sa innoate. nefiind supravegheati de nimeni, au putut ataca.si din nou va reamintesc, nu i-am vazut cat am fost eu la randul meu sa innot. toata lumea stie ca o fac in fiecare seara aproape, pt simplu motiv ca imi place sa traiesc in prejma marii, si iubesc sa plutesc in eadeci slabe sanse sa fi fost adevarat ceea ce zic ei. cel putin asa vad eu lucrurile
Denyi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 acuzatii false? atata timp cat spui ca ai facut baie in mare, iar eu facand acelasi lucru nu te-am vazut ... trag concluzia ca minti, drept urmare am motive sa cred ca toata povestea asta a fost doar o diversiune pt a te scuti de adevarata ta preocupare din noaptea precedenta. imi mentin votul, si am toate motivele sa o fac.daca denyi te apara si ea e la fel de vinovata ca si tine. am avut doar de ales intre voi doiam fost cu el departe de ochii lumii..voiam si noi sa ne simtim bine,care parte n-o intelegi? :-?@wanksta: Am citit ce a scris zeal si intr-adevar nu prea m-a convins. Faptul ca ai facut baie cu denyi nu mi se pare incriminator. Daca ma invita mergeam si eu cu ea (fara tine) :>:lol:
kreathor Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 acuzatii false? atata timp cat spui ca ai facut baie in mare, iar eu facand acelasi lucru nu te-am vazut ... trag concluzia ca minti, drept urmare am motive sa cred ca toata povestea asta a fost doar o diversiune pt a te scuti de adevarata ta preocupare din noaptea precedenta. imi mentin votul, si am toate motivele sa o fac.daca denyi te apara si ea e la fel de vinovata ca si tine. am avut doar de ales intre voi doiE posibil sa te bazezi si tu pe ceva, dar deocamdata nu ne impartasesti si noua. Spre deosebire de alex care a riscat tot venind cu afirmatia ca l-a vazut pe lance omorandu-l pe linky si a adus si ceva argumente destul de solide.In concluzie, votez lancelotAsteptam sa vad ce are si lance de zis, dar vad ca tace...
Life Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 si nu te'ai gandit ca te auto-incriminezi daca spui ca ai fost SINGUR in miez de noapte, cu mafie si psihopati in libertate....sa faci baie ?Nu, nu m-am gandit, pentru ca nu a fost asa, el m-a intrebat unde am fost, i-am raspuns clar... dar inschimb .. el fiind SINGUR, pe el de ce nu-l incrimineaza nimeni si eu sunt singurul vinovat?@atat pt azi, revin maine dimineata
Zeal Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Nu, nu m-am gandit, pentru ca nu a fost asa, el m-a intrebat unde am fost, i-am raspuns clar... dar inschimb .. el fiind SINGUR, pe el de ce nu-l incrimineaza nimeni si eu sunt singurul vinovat?@atat pt azi, revin maine dimineatanu esti singurul, mai e si denyi.fiind o femeie frumoasa, cu siguranta s-ar fi gandit ca poate fermeca barbatii astfel incat sa nu o voteze pe ea. de aceea m-am gandit ca e mai bine sa te acuz pe tine mai intai. daca se va dovedi ca esti vinovat, ea la randul ei va fi incriminata automat.besides, si chestia ca ati fi impreuna miroase a minciuna putin. sa fim sinceri ... stim cu totii ca ea e cu cateva clase peste tine cand vine vorba de aspect fizic ... n-ai putea visa la asa o femeie prea curand. doar sa fi foarte, foarte ... foarte norocos.
Denyi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 nu esti singurul, mai e si denyi.fiind o femeie frumoasa, cu siguranta s-ar fi gandit ca poate fermeca barbatii astfel incat sa nu o voteze pe ea. de aceea m-am gandit ca e mai bine sa te acuz pe tine mai intai. daca se va dovedi ca esti vinovat, ea la randul ei va fi incriminata automat.besides, si chestia ca ati fi impreuna miroase a minciuna putin. sa fim sinceri ... stim cu totii ca ea e cu cateva clase peste tine cand vine vorba de aspect fizic ... n-ai putea visa la asa o femeie prea curand. doar sa fi foarte, foarte ... foarte norocos.da' tu poate nu te-ai gandit ca pentru mine nu conteaza cum arata pe din afara..imi place de el asa cum e :) tu pari mai suspect fiindca ai fost singur
Zeal Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 da' tu poate nu te-ai gandit ca pentru mine nu conteaza cum arata pe din afara..imi place de el asa cum e :) tu pari mai suspect fiindca ai fost singurdoar pt asta par suspect? ti-am zis ca in fiecare seara (sau in cele mai multe) plec sa innot. este pur si simplu ceva care ma face sa simt ca traiesc. imi asum riscul sa fiu omorat de vreun psihopat, insa nu cred ca ar avea motive. nu prea am deranjat pe nimeni si nu o fac de obicei.
THuG-Radu Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 mda, incep sa fiu cat mai sigur de`o treaba. Daca lance moare acuma, o sa`mi confirme vorbele, cum ca Lance cu pitikoo sunt pe felie si acuma cred ca si crazy e pe felie cu ei (clan mafiot).Oricum, instinctu de turma imi zice sa fac ce fac si restu, adica votez Lancelot
Denyi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 doar pt asta par suspect? ti-am zis ca in fiecare seara (sau in cele mai multe) plec sa innot. este pur si simplu ceva care ma face sa simt ca traiesc. imi asum riscul sa fiu omorat de vreun psihopat, insa nu cred ca ar avea motive. nu prea am deranjat pe nimeni si nu o fac de obicei.pai uite..si eu cu wanksta am fost sa facem baie impreuna,sa ne simtim bine si noi,departe de toata agitatia,am mers mai departe pentru ca voiam sa fim singuri si siguri ca nu ne deranjeaza nimeni :)pana una-alta...DEVOTEZ YONEL,VOTEZ LANCELOT
AleXandrUC Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 si crazy_kid zicea la un moment dat ca lance are arma. Cu toate astea a votat impotriva lui alexandru.I'm confused.... or she's just crazy :)A surprins-o faptul ca am luat eu cuvantul radical. Cat de tampit ma credeti incat sa ies in fata daca as fi fost mafiot si sa-l acuz pe Lancelot fara motiv? Este logic ca nu m-as expune unui asemenea risc. Cele 2 clanuri stau retrase si actioneaza in timpul noptii cand dormim.Insa ratiunea mea a fost in felul urmator pt a-mi scapa viata si in acelasi timp al acuza si pe Lancelot. Primul ar fii ca unul dintre voi, isi va dea seama si ma va crede. Sper ca acel cineva sa fie doctor. Al doilea rationament, chiar si fara sprijinul unui doctor, clanul lui Lancelot nu ma va ucide. De ce? Pt ca si-ar semna singuri sentinta.Au gresit deja in cazul lui Mr.Linky.Mafia nu ucide la intamplare decat in prima seara.Cand l-au ucis pe cel mai aratos dintre noi,si anume Lucian.Urmatoarele tinte sunt alese in functie de ce informatii detin. Vor incerca sa ma ucida numai dupa ce Lancelot va fii votat. Clanul secund de ce m-ar omora?? Atat timp cat Clanul lui Lancelot va pica datorita lui AleXandruC, nu cred ca se vor atinge de mine, decat mult mai tarziu cand isi vor da seama ca ma apropii si de ei.
Guest darkrider Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Depinde ce decid ei....daca decid ca esti prea periculos s-ar putea sa te omoare ei si sa ne lase pe noi sa linsam clanul lui Lancelot ziua.
Ga|\|EzU Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 votez LancelotMergem la sigur :P.Inca un vot..
Lancelot Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 deget acuzator lancelot: cu ce scop porti arma aia dupa tine? <Deget acuzator Lancelot> De ce porti arma?? Azi noapte te-am urmarit si am observat cum iti incarcai revolverul. La 5 minute apoi ai plecat foarte grabit.Am incercat sa te urmaresc si am vazut cum ai plecat cu jas2jas. Ai luat si o torta cu tine. Ati mers in padure cam 20 de minute.Apoi intr-o clipa de neatentie l-ai impuscat in cap fara sa clipesti.M-am speriat si m-am ascuns. Nu mi-ai trezit suspiciuni decat dupa moartea lui Mr.Linky.de-asta am decis sa fac acest act nebunesc. Se pare oarecum ca a avut dreptate. Ti s-a parut un adversat de temut si ai decis sa-l elimini...? Voiai sa faci uitata dovada si legatura ta cu moartea lui Lucian? Astept f rapid raspunsuri. Dovezile mele sper sa va convinga. Votez Lancelot. e normal nu? edit for bold! hmm si povestea asta in ce film ai vazut-o? Ce treaba am avut eu cu jas2jas?Oo si daca erai acolo ..de ce nu ai intervenit?Dinainte sa intru eu in padure..asa dupa cum zici tu eu imi incarcam gun-ul..sau ai zis sa vezi daca cumva plec la vanatoare de rate?:))Hai ca e cusuta cu ata alba fantezia ta...Deci imi incarc arma ..tu te uiti la mine cu o privire interesata...si apoi te duci in padure..si fara sa-l avertizez pe jas..ma privesti cum il impusc in cap?Oo PS deci am arma..hmm zici tu?eu nu vad sa fi scris tu pe undeva ca m-ai investigat in acest scop asa si eu pot zice ca ai un tanc cu care l-ai calcat pe Thade Nu faci decat sa abordezi acelasi stil confuz ca si-n trecut PPS crazzy si tu m-ai vazut cand imi reincarcam pistolul?Eu nu stiu ce e in satul asta dar toata lumea spioneaza si sta prin tufisuri