Zeal Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 eu am fost sincer cu tine, am facut baie impreuna cu denyi.si da, am fost PUTIN in dreapta locului unde facem baie deobicei, sa putem fi singuri :)// denyi doar aproba ce am zis, nu ma aparaasta spui tu. poate ca minte pt tine, iar tu bineinteles ca o aprobi, pt ca speri sa iesi de sub semnul intrebarii.
Denyi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 doh, nu mai spun nimic, nu am nici un sprijin, vb singur voi 3 imi pareti foarte suspecti @denyi, desigur ca vin :"> .. te apar eu de rechini ! Wanksta,vi sa facem baie naked in mare? sper doar sa nu fie rechini :-s poftim asta spui tu. poate ca minte pt tine, iar tu bineinteles ca o aprobi, pt ca speri sa iesi de sub semnul intrebarii. nu am am zis doar asa,crezi ce vrei :-j
Life Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 zeal, nu am ce ascunde, cauta alt vinovat, cu mine nu-ti merge :)
Denyi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 gandeste si tu nitel..noi eram pe plaja..ne simteam bine..ce chestii rele puteam sa facem? :blink:
afroMAN Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 deget acuzator lancelot:cu ce scop porti arma aia dupa tine?
Maledicere Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 stai putin....wanksta si denyi : voi 2 ati fost impreuna ieri seara , alaltaieri seara sau in amandoua cazurile ?
Denyi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 stai putin....wanksta si denyi : voi 2 ati fost impreuna ieri seara , alaltaieri seara sau in amandoua cazurile ?ambele :) in prima seara mi-a fost un pic rau,a avut grija de mine,in a doua am facut baie
Maledicere Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 interesant :) stii ca momentan sunteti singurii care nu dormeau azi-noapte? mai ales ca ati fost si impreuna ... sigur sunteti doar prieteni?
Memmorex Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 3 victime dupa noapte?Damn..pe langa cele 2 clanuri de mafioti ..mai avem ca bonus si un psihopat pe cat lol :(Tu ce faceai in noapte mortii celor 2?edit - 3 mai exact.
AleXandrUC Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 <Deget acuzator Lancelot>De ce porti arma??Azi noapte te-am urmarit si am observat cum iti incarcai revolverul. La 5 minute apoi ai plecat foarte grabit.Am incercat sa te urmaresc si am vazut cum ai plecat cu jas2jas. Ai luat si o torta cu tine. Ati mers in padure cam 20 de minute.Apoi intr-o clipa de neatentie l-ai impuscat in cap fara sa clipesti.M-am speriat si m-am ascuns. Nu mi-ai trezit suspiciuni decat dupa moartea lui Mr.Linky.de-asta am decis sa fac acest act nebunesc. Se pare oarecum ca a avut dreptate. Ti s-a parut un adversat de temut si ai decis sa-l elimini...? Voiai sa faci uitata dovada si legatura ta cu moartea lui Lucian? Astept f rapid raspunsuri. Dovezile mele sper sa va convinga. Votez Lancelot. e normal nu?edit for bold!
Denyi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 interesant :) stii ca momentan sunteti singurii care nu dormeau azi-noapte? mai ales ca ati fost si impreuna ... sigur sunteti doar prieteni?nu nu..nu eram singurii care nu dormeau noaptea..te asigur :)asta e treaba noastra daca e o simpla prietenie sau mai mult
Denyi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Deget acuzator Irnk Ce relatie aveai cu Equilibrium ?imi pari cam suspect..pe tine te doare ca a murit equi [mafiot] mai mult decat jas sau linky? :-? poate doar pentru ca..esti mafiot? so..VOTEZ YONELsry pt dp
afroMAN Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 hai alex ca e prea de tot! ) Din cate stiu eu sunt in jur de 2 politisti competenti.. unul e mort > unul nu pot zice cine e.. deci hai las`o balta.. nu cred o iota din ce zici ;) votez alexandrUc sper as nu ma insel dar e prea EVIDENT!
kreathor Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 <Deget acuzator Lancelot>De ce porti arma??Azi noapte te-am urmarit si am observat cum iti incarcai revolverul. La 5 minute apoi ai plecat foarte grabit.Am incercat sa te urmaresc si am vazut cum ai plecat cu jas2jas. Ai luat si o torta cu tine. Ati mers in padure cam 20 de minute.Apoi intr-o clipa de neatentie l-ai impuscat in cap fara sa clipesti.M-am speriat si m-am ascuns. Nu mi-ai trezit suspiciuni decat dupa moartea lui Mr.Linky.de-asta am decis sa fac acest act nebunesc. Se pare oarecum ca a avut dreptate. Ti s-a parut un adversat de temut si ai decis sa-l elimini...? Voiai sa faci uitata dovada si legatura ta cu moartea lui Lucian? Astept f rapid raspunsuri. Dovezile mele sper sa va convinga. Iti dai seama ca ai adus niste acuzatii grave la adresa lui lucian aici. Daca ai dreptate inseamna ca lucian trebuie sa moara. - Daca el moare si e mafiot probabil tu vei fi executat de mafie intr-una din noptile urmatoare.- Daca lucian moare si e curat tu vei urma. Si e posibil sa avem din nou un caz ca in prima zi cand am pierdut un vigilante si un poligrafist.
AleXandrUC Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pff...domnisoara ma crezi cumva idiot? Atat de tampit ma crezi incat sa fac afirmatii de genul asta?? De ce nu l-am acuzat in prima seara? Pt ca nu aveam dovezi. Oare tu crezi ca risc fara sa vin cu nicio dovada si sa ma expun? Pt numele Lui Dumnezeu ganditi putin..! @kreathorCare Lucian?? eu vorbeam de Lancelot! Stiu la ce ma expun.Insa in acelasi timp cred ca un doctor care aude afirmatiile mele sau poate un gardian ma va apara.Si mai am un lucru pt care nu-mi este frica sa fac afirmatia asta. In cazul in care Lancelot scapa, crede-ma ca nu va face greseala sa ma omoare. Nu ar fii prea evident pt voi?Edit for answer.
Zeal Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 eu tot n-am incredere in wanksta si denyi. votez wanksta
AleXandrUC Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ma aude si pe mine cineva?Incredibil. Faptul ca Mr.Linky este omorat dupa ce-l acuza pe Lancelot ce face cu torta in timpul noptii nu vi se pare suspect??Faptul ca il acuz pe Lancelot abia in a doua noapte..pt ca nu am nimic concret si aduceti-va aminte ziua in care ii iau apararea, ? Faptul ca va spun direct in fata, sunt sincer cu ce am vazut, nu va pune putin pe ganduri? Chiar atat de naiv sa fiu incat sa ma expun??@crazy_kidDe unde stii tu cati politisti sunt si care sunt competenti?Credeti-ma nu sunt paranoic. Este a doua noapte. :) Stiu ce am vazut. L-am urmarit cu ochii mei.
Zeal Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 daca moare lance si nu e mafiot, stii ca tu esti urmatorul linsat nu?nu stiu daca joci vreun joc sau spui adevarul, insa eu imi urmaresc propria pista.
kreathor Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 @kreathorCare Lucian?? eu vorbeam de Lancelot! :dooh: my bad. despre lancelot vorbeam si eu, doar ca-s cam adormit...Si mai am un lucru pt care nu-mi este frica sa fac afirmatia asta. In cazul in care Lancelot scapa, crede-ma ca nu va face greseala sa ma omoare. Nu ar fii prea evident pt voi?Edit for answer.sa presupunem ca lance e mafiot si scapa azi... Nu te va omori el, te vor omori mafiotii din celalalt clan pt a pune crima in carca lui lance.
RAPTURE- Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 nu nu..nu eram singurii care nu dormeau noaptea..te asigur :)asta e treaba noastra daca e o simpla prietenie sau mai mult imi pari cam suspect..pe tine te doare ca a murit equi [mafiot] mai mult decat jas sau linky? :-? poate doar pentru ca..esti mafiot? so..VOTEZ YONELsry pt dpPrefer sa trag concluzii de pe urma vorbelor tale, decat sa astept devezi din partea politistilor care nu pre-asi fac simtita prezanta. Avand in vedere ca esti atat de secretoasa cu privire la relatia dintre tine si Wanksta si ca il votezi pe yonel pe baza unui argument cam bizar, imi da de gandit...Totusi, votez lancelot Dovezile lui Alexandru sunt mult mai "valabile" in comparatie cu presupunerile mele.
AleXandrUC Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 sunt de acord cu tine! Insa chiar trebuie sa ma sacrific eu..pt a ma crede? chiar trebuie sa mor?Ma repet este a 2 noapte. Nu sunt paranoic. Stiu sigur ce am vazut.
Maledicere Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 deja se incearca punerea in carca a crimelor :-? sa va reamintesc ca avem si un psihopat pe capul nostru? pare logic ca un psihopat ar fi autorul crimei lui equilibrium. altfel e greu de explicat.
AleXandrUC Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Va rog sa urmariti si pe cei care voateaza impotriva. Probabil sunt amicii care nu isi vor prietenul mort.
Maledicere Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 o gramada de persoane stau ascunse bine :-j cum sa isi faca un politist treaba asa ? sau un gardian/paznic ? ce sa investigheze?
kreathor Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 deja se incearca punerea in carca a crimelor :-? sa va reamintesc ca avem si un psihopat pe capul nostru? pare logic ca un psihopat ar fi autorul crimei lui equilibrium. altfel e greu de explicat.Nu neaparat. Sunt doua clanuri mafiote, remember. Equilibrium putea sa fie omorat de al 2-lea clan.Oricum, psihopat avem...In alta ordine de idei, alexandru s-ar putea sa aiba dreptate. Cel putin el isi bazeaza acuzatiile pe ceva credibil. In rest astazi nu am vazut decat incercari fara nicio baza reala de a acuza pe unul sau pe altul.