Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

yea well, vezi ca mai ai putin si te arunci in cap pentru Lancelot si fanaticaldoll =)) lupta-te pana la moarte, go go go! Oh ce bine era daca incepau unii si pentru mine sa tipe pe aici, poate asa nu trebuia sa mai postez de 100 de ori :( dar na, bisericuta mafiotilor e mare.

nu inteleg sensul "i care about anyone", daca te referi la faptul ca imi pasa ca a murit Lucian care nu era mafiot si ca la noapte vor muri alti oameni nevinovati, ai dreptate, pentru ca asa este.

aaa si auzi, daca eu am ACUZATII NEFONDATE, tu cum poti spune ca eu sunt mafiot asa pe fata, sau ca lance si fanatical sunt "cetateni cinstiti", te bazezi pe

1.???

2.???

3.???

4.???

....spunand asta? i don't think so, vrei tu neaparat sa nu moara fanaticaldoll si sa-l scoti pe Lance din rahat acum, n-o sa-ti mearga, mai posteaza p-aici si vezi ca incepi sa-i dai in gat pe toti, varsta asta :D

Posted

mie pana acum tot gandalf mi se pare cel mai suspect, fiind ultimul care l-a vazut pe lucian.

frate nu mai citi printre randuri, am scris acolo ca ultima oara s-a amestecat prin multime iar eu am cedat din cauza bauturii si nu stiu ce s-a mai intamplat.

votez fanaticaldoll, sper sa nu fi aruncat votul aiurea dar dupa discutiile aprinse sunt sanse mari sa fie ceva murdar la mijloc :-?

Posted

yea well, vezi ca mai ai putin si te arunci in cap pentru Lancelot si fanaticaldoll =)) lupta-te pana la moarte, go go go! Oh ce bine era daca incepau unii si pentru mine sa tipe pe aici, poate asa nu trebuia sa mai postez de 100 de ori :( dar na, bisericuta mafiotilor e mare.

nu inteleg sensul "i care about anyone", daca te referi la faptul ca imi pasa ca a murit Lucian care nu era mafiot si ca la noapte vor muri alti oameni nevinovati, ai dreptate, pentru ca asa este.

aaa si auzi, daca eu am ACUZATII NEFONDATE, tu cum poti spune ca eu sunt mafiot asa pe fata, sau ca lance si fanatical sunt "cetateni cinstiti", te bazezi pe

1.???

2.???

3.???

4.???

....spunand asta? i don't think so, vrei tu neaparat sa nu moara fanaticaldoll si sa-l scoti pe Lance din rahat acum, n-o sa-ti mearga, mai posteaza p-aici si vezi ca incepi sa-i dai in gat pe toti, varsta asta :D

Pe ce ma bazez eu , well ...pe greselile pe care le faci , felul in care te comporti , tu pe ce te bazezi ? Pe faptul ca fanatica l`a votat pe Linky si apoi l`a devotat si te`a votat pe tine .

Vreau sa nu moara fanatica pentru ca nu e vinovata

Si inca ceva

MAI TERMINO CU " NOBODY CARES ABOUT YOU THINK KID " " VARSTA ASTA" OK ? ITS JUST A FUCKING GAME .

yea , daca e mafioata nici nu o sa fie nevoie sa ma omorati next ...i`ll kill myself :) ...

Posted

MAI TERMINO CU " NOBODY CARES ABOUT YOU THINK KID " " VARSTA ASTA" OK ? ITS JUST A FUCKING GAME

you're talking gibberish boy, what's wrong mate?

PS: ce greseli am facut? inca nu s-a vazut daca am facut greseli, sau cine stie ce intelegi tu prin "greseli" =))

Posted

you're talking gibberish boy, what's wrong mate?

i want you to play a game , you have 2 options :

1. Play the game without insults

2.Fuck off

Posted

2.Fuck off

:blink:

ma dar s-a umflat tarata-n tine cand vezi ca e votata celine :-?

cred ca si tu ai legatura cu ea intr-un fel, e posibil sa faci parte din mafie, dar mai multe nu spun acum :-?

Posted

fara edit... posteaza calumea, nu se contorizeaza posturile

fara edit... posteaza calumea, nu se contorizeaza posturile

PS: ce greseli am facut? inca nu s-a vazut daca am facut greseli, sau cine stie ce intelegi tu prin "greseli"

Uite ce inteleg eu prin greseli :

ai avut tu odata 4 propozitiii care dovedeau ca fanatica e mafioata or smth .

well , cand ti`am raspuns la ele , mi`ai dat raspunsul la 2 , cele mai putin importante ...insa la 2 nu mi le`ai lasat

1.Tot ceea ce ai adus tu au fost abureli bazate pe intuitia ta , nu te`am vazut cu nici o investigatie sau ceva .

Am citit , m`am spalat pe ochi , si tot nu vad acuzatii ca lumea ...te bazezi doar pe manipularea celor de aici prin intermediul " voteaza cu turma " .

?

3.Exact ce am mai zis , o comportare tipic mafioata , stai in umbra si apari doar cand un coleg de al tau e la ananghie ...that's right , ai aparut exact cand Linky si`a luat primul vot .

Inca nu vad raspunsurile .

Apoi te prefaci ca iti pasa de cetateni " hai sa o omoram pe x ca sa nu moara un cetatean nevinovat la noapte " insa mie imi raspunzi cu " i don't care etc etc "

Ai schimbat tinta de la Linky la fanatica ...

Ai mai acuzat inca 5 persoane ca sunt mafioate pentru ca l`au acuzat pe Linky sau ceva ( btw , sti tu ca e curat? sau ti`a zis sa il aperi la sedinta de mafie ? )

La tine pac , daca cumva cineva ii ia apararea lui fanatica ...gata , e mafiot . ex : me lancelot etc .

Faci acuzatii despre alti, comportament tipic de mafie ...incerci sa schimbi asa zisa tinta , si felicitari ...ai reusit .

want more ?

Posted

ştii ce e aiurea, că aşa eşti sigur pe tine când spui asta că oricine te-ar crede. când colo tu nu ai nimic palpabil la mână, felicitările mele!

şi nu te mai plânge că am ţinta pe tine, că nu o mai am... ok? we're cool? e doar un joculeţ.. mic şi pufos :)) (ştiu că sunt ciudată, chiar sunt, am băut nişte ierburi nuştiucum, şi cred că am luat-o razna.. for real)

You got pwned!

Ai cumva o arma la tine?

Thade are dreptate!Ai sarit imediat la vot impotriva lui Linky fara nicio dovada.

Eu am intrebat doar ca sa vad cum se comporta si pare curat.

Deci... votez fanaticaldoll!

Posted

Ai schimbat tinta de la Linky la fanatica ...

n-am schimbat tinta, am votat-o din start pe fanatical, nu esti atent si nu am ce discuta cu tine, l2p.

Posted

n-am schimbat tinta, am votat-o din start pe fanatical, nu esti atent si nu am ce discuta cu tine, l2p.

Gata , deja o dai inapoi ? Ti`ai dat seama ca te`ai afirmat prea mult ? :))

Oh wait , are fanatica destule voturi pentru linsare :clap: , tare as vrea sa vad cine o sa te salveze maine pe tine ....

Ai schimbat tinta ,adica : lumea era atintita asupra lui Linky , fanatica voteaza Linky , tu vii si schimbi tinta ADICA VOTEZI FANATICA , e a 2 a oara cand o zic :crybaby: ...

Posted

pai si care-i problema daca am schimbat tinta? si unde o dau inapoi? ce naiba sa-ti zic daca vorbesti "gibberish".

esti in stare sa faci multe pt celine tu :-?

Posted

pai si care-i problema daca am schimbat tinta? si unde o dau inapoi? ce naiba sa-ti zic daca vorbesti "gibberish".

esti in stare sa faci multe pt celine tu :-?

Am zis ce ai avut de zis , ai schimbat tinta pentru a`ti salva "colegul " . Cine o sa vrea sa citeasca o sa citeasca , cine nu , nu .

O dai inapoi , adica ...acum stai cuminte in coltul tau , gata cu acuzatiile ca are celine destule voturi ...greu esti de cap :( .

Posted

Am zis ce ai avut de zis , ai schimbat tinta pentru a`ti salva "colegul " . Cine o sa vrea sa citeasca o sa citeasca , cine nu , nu .

O dai inapoi , adica ...acum stai cuminte in coltul tau , gata cu acuzatiile ca are celine destule voturi ...greu esti de cap :( .

auzi n-ai spus tu asta? :))

2.Fuck off

ah, da, tu ai spus-o, acum sunt greu de cap, ce-nseamna betia falsa la 15 ani :wub:

Posted

auzi n-ai spus tu asta? :))

2.Fuck off

ah, da, tu ai spus-o, acum sunt greu de cap, ce-nseamna betia falsa la 15 ani :wub:

Irelevant , ramanem on game sau nu ?

Posted

2.Fuck off

+

O dai inapoi , adica ...acum stai cuminte in coltul tau , gata cu acuzatiile ca are celine destule voturi ...greu esti de cap

= on game pentru tine? =)) du-te la somn ca ai baut prea mult, nu ti-a ajuns juma de bere a trebuit s-o bei pe toata..

Guest Dreamwatcher
Posted

Am ascultat ce a spus atat Fanaticall cat si Thade... Si ce ati spus voi despre ei...

Din cele spuse eu cred ca amandoi sunt curati si totuti dau vina unii pe ceilalti in speranta de a gasi faptasul...

Nu vreau sa condamn o persoana aparent nevinovata.

Totusi Thade mi se pare mai putin credibil decat Fanaticall. si trebuie sa stam cu ochii pe el. sper ca nu ne-a indus in eroare.

Posted

De ce va grabiti cu voturi...?

Vreau sa va intreb ceva . Ceva dovezi incriminatori impotriva lui fanatical,aveti ? Dar impotriva lui thd ? Am dat-o iar in basm,unde ajungem ?

Posted

Totusi Thade mi se pare mai putin credibil decat Fanaticall. si trebuie sa stam cu ochii pe el. sper ca nu ne-a indus in eroare.

sa stai cum cu ochii pe mine? lucrurile sunt clare, daca fanatical moare si nu e mafioata, eu mor automat... mersi c-ai judecat ceea ce-ai spus mai sus, oh wait

Posted

Se termina ziua 1!

Multimea a decis iar un camarad urmeaza sa ne paraseasca.

moare fanaticaldoll - poligrafist

Incepe noaptea, trimiteti tintele!

Noaptea tine pana miercuri la ora 21-22 sau pana cand primesc toate tintele.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...