Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

btw andix, citeste mai bine ce-au spus cei despre care eu tot vorbesc si-o sa-ti dai seama, tu nu vezi ca eu timp de 2 zile n-am spus nimic? a murit Lucian si dupa am incercat sa vad care e treaba si hop au iesit din foxholes cei pe care ii asteptam ;)

@andix: si fanatical si-a schimbat tinta imediat pe mine, FARA SA AIBA DOVEZI, fara ARGUMENTE, fara NIMIC, asta nu ti se pare suspect nu? =))

da , nici eu n`am zis nimic 2 zile ...am asteptat sa vad un mafiot ceva , and here i am ...

Pai stai asa , tu vi , o acuzi pe ea si inca 5 si vrei ca ea sa nu`si schimbe tinta ? =))))

Posted

btw andix, citeste mai bine ce-au spus cei despre care eu tot vorbesc si-o sa-ti dai seama, tu nu vezi ca eu timp de 2 zile n-am spus nimic? a murit Lucian si dupa am incercat sa vad care e treaba si hop au iesit din foxholes cei pe care ii asteptam ;)

@andix: si fanatical si-a schimbat tinta imediat pe mine, FARA SA AIBA DOVEZI, fara ARGUMENTE, fara NIMIC, asta nu ti se pare suspect nu? =))

ştii ce e aiurea, că aşa eşti sigur pe tine când spui asta că oricine te-ar crede. când colo tu nu ai nimic palpabil la mână, felicitările mele!

şi nu te mai plânge că am ţinta pe tine, că nu o mai am... ok? we're cool? e doar un joculeţ.. mic şi pufos :)) (ştiu că sunt ciudată, chiar sunt, am băut nişte ierburi nuştiucum, şi cred că am luat-o razna.. for real)

Posted

sa va explic cum am gandit toata faza:

1.Lance, Fanatical, Pitiku, Memmorex, Gandalf l-au atacat pe Mr.Linky fara argumente solide, fara investigatii, fara nimic;

2.Fanaticaldoll a fost prima care l-a votat pe Mr.Linky, crezand ca are putere de convingere, putea sa scoata un jucator nevinovat rapid si probabil scapa si data viitoare prin minciuni;

3.Eu am decis s-o votez, imediat cum am facut asta si-a schimbat votul pe mine => nesiguranta din partea ei, eu sunt un grup de mafioti, peste 4 vs mine, care va pot baga lucruri voua in cap destul de repede, eu lupt de unul singur aici;

4.Daca fanaticaldoll moare si e mafie (si cred ca e mafie), stim cel putin alti 2 mafioti din start pe care ii putem elimina;

5.Mafia nu castiga jocul

LE: ALO, daca eram mafiot CREDETI CA NU-MI LUA SI MIE NIMENI APARAREA? eu lupt de unul singur, ea nu, nu vi se pare suspect? jeeeeez

Posted

thade, prea ti-ai facut tu scenariul, nu stiu ce sa cred, nu vreau sa se repete(nu am voie sa pomenesc) dar ti-ai facut totul ca la carte.Daca cineva ii lua apararea lu fanatical, eram din start suspecti ?

Posted

<<Deget acuzator Equilibrium>>

Si arcu' unde ti-e ? L-ai dat la schimb pe un pistol cu care l-ai omorat pe Lucian ?

Ma duc sa vanez niste sobolani cu arcu, dnd <_<

Posted

sa va explic cum am gandit toata faza:

1.Lance, Fanatical, Pitiku, Memmorex, Gandalf l-au atacat pe Mr.Linky fara argumente solide, fara investigatii, fara nimic;

2.Fanaticaldoll a fost prima care l-a votat pe Mr.Linky, crezand ca are putere de convingere, putea sa scoata un jucator nevinovat rapid si probabil scapa si data viitoare prin minciuni;

3.Eu am decis s-o votez, imediat cum am facut asta si-a schimbat votul pe mine => nesiguranta din partea ei, eu sunt un grup de mafioti, peste 4 vs mine, care va pot baga lucruri voua in cap destul de repede, eu lupt de unul singur aici;

4.Daca fanaticaldoll moare si e mafie (si cred ca e mafie), stim cel putin alti 2 mafioti din start pe care ii putem elimina;

5.Mafia nu castiga jocul

LE: ALO, daca eram mafiot CREDETI CA NU-MI LUA SI MIE NIMENI APARAREA? eu lupt de unul singur, ea nu, nu vi se pare suspect? jeeeeez

1. TU CE ARGUMENT SOLID AI ASUPRA LUI FANATICAL? Nu ai nimic .

2.Da , ea a fost prima care l`a votat deoarece se comporta suspect ,poate are si dovezi asupra lui dar nu vrea sa le divulge .

3.Si`a schimbat votul deoarece tu pareai mai suspect decat Linky , ai venit asa deodata , 5 suspect si 1 vot lui fanatica ....gata , moare lumea si mafiotii castiga jocul.

4.2 acum ? unde e lista aia cu 5 ?

le : ofc not , cea mai buna tactica a mafiotilor , always play alone...daca mori , mori doar tu ...nu tragi si pe restul cu tine .

Posted

thade, prea ti-ai facut tu scenariul, nu stiu ce sa cred, nu vreau sa se repete(nu am voie sa pomenesc) dar ti-ai facut totul ca la carte.Daca cineva ii lua apararea lu fanatical, eram din start suspecti ?

nu i-a luat nimeni apararea la inceput, toti au sarit pe aceeasi tinta in speranta ca-l vom vota toti pe Mr.Linky

nu am facut nici un scenariu, asta e realitatea, tot ceea ce am spus s-a intamplat, sunt singurl care are intr-adevar o pista pe care putem sa mergem, ce e asa greu de inteles ca daca moare fanatical si e mafioata, cei cinstiti au o sansa de a castiga jocul mult mai mare, pentru ca stim cel putin 2 mafioti!

@andi

1.Tot ce-am spus sunt argumente solide impotriva ei, toti care i-au luat apararea imi dau dreptate prin tot ceea ce am spus, citeste mai bine, deschide ochii etc.

2.Cum adica are dovezi si nu vrea sa le divulge, yo, wake up

3.Par mai suspect ca Mr.Linky? eu n-am postat nimic in thread legat de joc pana in momentul in care mi-am dat seama de ce vor sa faca ei, apoi si-a schimbat imediat votul pentru ca am votat-o si eu pe ea lol..

4.Am zis ca stim cel putin 2 mafioti, "cel putin" inseamna ceva pentru tine? =))

Posted

nu i-a luat nimeni apararea la inceput, toti au sarit pe aceeasi tinta in speranta ca-l vom vota toti pe Mr.Linky

nu am facut nici un scenariu, asta e realitatea, tot ceea ce am spus s-a intamplat, sunt singurl care are intr-adevar o pista pe care putem sa mergem, ce e asa greu de inteles ca daca moare fanatical si e mafioata, cei cinstiti au o sansa de a castiga jocul mult mai mare, pentru ca stim cel putin 2 mafioti!

Chiar 3 cu Equilibrium :whistle:

Posted

@Wanksta: stiu foarte bine, dar imi asum riscul, eu n-am treaba cu Mafia si dupa cum vedeti nu-mi sar in ajutor prietenii mafioti, deci lucrurile sunt clare.

sa mor eu dupa daca fanatical nu e mafie, dar am toate motivele sa cred ca este ;)

si ai pus punctul pe i grav! lucrurile sunt clare, daca fanatical nu e mafie EU O SA MOR DATA VIITOARE! daca eram mafiot imi mai asumam riscul asta sa-i las pe restul fara un ajutor in plus? care crede ca as fi facut asta inseamna ca....

Posted

Da , cum a zis si wanksta ..daca cineva ii sare in ajutor lui fanatical , pac ...e suspect ...daca cineva te voteaza , pac ..e suspect si el ...

O REALLY?Si daca nu e ? Daca esti tu mafiot , atunci cei cinstiti chiar ar avea o sansa sa castige jocul.Daca mori tu si esti curat , urmatoarea la investigatii va fi fanatica .

Daca esti murdar , avem o lista de 6 voturi date fara prea multe explicatii de genul " votez fanatica ca are dreptate thade " din care sa alegem .

Posted

andix3, te-am facut eu suspect pentru ca m-ai votat pe mine? tot postul tau de mai sus se sterge, avand in vedere ca nu ai un raspuns demn de luat in calcul la intrebarea mea.

si iar, te rog nu-mi mai baga cuvintele-n gura, L-AM FACUT EU PE WANKSTA SUSPECT PENTRU CA A DEVOTAT-O PE FANATICAL? wtf is wrong with you?

Posted

Thade tu nu ai facut nicio investigatie ..te-ai bagat pur si simplu ca sa-l salvezi pe Linky ..chiar cand incepuse sa fie mai ezitant si sa nu mai raspunda la intrebari..da iti dai seama..suntem toti 6 mafioti si suntem prostii tai sa te lasam sa ne abati atentia de la un tip suspect si sa votam toti ca oile pe fanticaldoll..o persoana cu experienta in joc :))

Chiar esti funny..A se observa ca nu ai adus niciun arguemnt cand ai votat pe fantical..decat ca a votat ea prima pe Linky =))

Ps daca scrii cu caps lock si zbieri ca toti sunt mafioti..pe cine impresionezi?

In cel mai rau caz pari a avea rolul unui satean isteric =))

Posted

Lance, isteric sau nu, eu daca n-am dreptate o sa mor data viitoare, mi-am asumat riscul asta. Daca eram mafiot, faceam lucrul asta? tie ti-e frica, daca moare fanatical si e mafie, urmatorul esti tu, get a cold beer bro.

si din cate se vede, eu am convins oamenii, tu ai sarit aiurea in ajutorul lui fanatical, mersi dar nu-ti merge, incearca in alta parte :-*

Posted

aia imi ziceam si eu .. ca nu prea are cum sa stie,bazandu-se pe faptul "salvarea lui linky" .. dar in viata trebuie sa riscam !

dar daca toti va bazati pe chestia cu vote thade pt ca a ripostat, nu este nici acesta un motiv ca el sa fie mafiot !

Posted

andix3, te-am facut eu suspect pentru ca m-ai votat pe mine? tot postul tau de mai sus se sterge, avand in vedere ca nu ai un raspuns demn de luat in calcul la intrebarea mea.

Sorry , nu ti`am vazut postul .

@andi

1.Tot ce-am spus sunt argumente solide impotriva ei, toti care i-au luat apararea imi dau dreptate prin tot ceea ce am spus, citeste mai bine, deschide ochii etc.

2.Cum adica are dovezi si nu vrea sa le divulge, yo, wake up

3.Par mai suspect ca Mr.Linky? eu n-am postat nimic in thread legat de joc pana in momentul in care mi-am dat seama de ce vor sa faca ei, apoi si-a schimbat imediat votul pentru ca am votat-o si eu pe ea lol..

4.Am zis ca stim cel putin 2 mafioti, "cel putin" inseamna ceva pentru tine?

1.Tot ceea ce ai adus tu au fost abureli bazate pe intuitia ta , nu te`am vazut cu nici o investigatie sau ceva .

Am citit , m`am spalat pe ochi , si tot nu vad acuzatii ca lumea ...te bazezi doar pe manipularea celor de aici prin intermediul " voteaza cu turma " .

2. Yo , 4 oameni sar pe Linky din senin . nu suna un pic suspect ? Te`ai gandit ca poate ei stiu ceva ce noi nu stim ?

3.Exact ce am mai zis , o comportare tipic mafioata , stai in umbra si apari doar cand un coleg de al tau e la ananghie ...that's right , ai aparut exact cand Linky si`a luat primul vot .

4. Ai zis inainte de asta 5 persoane care sunt mafioti , acum gata ..reduci la minim 2 ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...