Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

1atacul meu nu a fost unul premeditat, personal am vrut ca mr linky să termine cu prostiile şi să nu mai posteze aşa aiurea.

şi faptul că şi ceilalţi băieţi au făcut asta nu înseamnă că suntem o echipă ci că am fost deranjaţi de acelaşi aspect.

2fii sigur alex că dacă aş fi fost mafie nu mă expuneam din prima, jumate din participanţi nici nu au spus "hi" şi eu gata cu expoziţia. come on, nici tu nu crezi ce spui, ori chiar eşti mafiot sau ceva personaj care caută să câştige.

1 "posteze asa aiurea" nu exista in jocul asta, deranjati de aspect iar nu exista din punctul tau de vedere, pe mine m-ai votat din ce cauza? ca am postat si te-am votat pe tine? :)) te incurci singura

2 eu caut sa omor mafioti, asta mi-e slujba, iar daca esti mafie de ce nu te poti expune din prima? psihologie inversa aia aia, mafiotii incearca sa iasa din toate incurcaturile posibile, scuze, dar nu te cred, mai ales la cum m-ai votat pe mine ti-ai pierdut toata increderea, de fapt 10% care mai exista din ea dupa ce l-ati atacat toti in haita pe Mr.Linky.

Posted

thade, pari cam suspect.. chiar ca vrei sa scoti un om rapid din joc :)

votez Thade-

cum am spus mai sus, ai acuzat asa aiurea, ma repet si o voi face pentru ultima oara

sunt 5 insi care l-au atacat pe Mr.Linky fara dovezi, incercand sa-l scoata din joc : fanaticaldoll, Lancelot, Memmorex, Pitiku si Gandalf(gandalf e posibil sa fie ajutor de mafie).

asa ca aveti grija de votati, aici toti suntem nevinovati, toti incercam sa jucam exact cum nu se asteapta cei care trebuie sa ne opreasca.

eu unul nu o cred pe fanaticaldoll si am multe motive sa cred ca esti mafioata, sper sa faceti si voi alegerea corecta.

Pacat ca unii sunt atat de naivi incat sa nu vada asta :(

votez thade-

Posted

nu, nu e. serios, şi nu e nici la plesneală. nu e antijoc, până la urmă am dreptul să fac ce vreau, nu-mi pot susţine nevinovăţia nici cum, că nah, ce aş spune nu e adevărat. nimeni nu vine cu ceva concret, mulţi nici măcar nu au postat în joc, şi cu toate astea.. sunt de acord că cineva trebuie scos, mă scoateţi pe mine, oamenii se reorientează, spre tine cred :))

Posted

Pacat ca unii sunt atat de naivi incat sa nu vada asta :(

votez thade-

wait, what? eu am vrut sa scot rapid un om din joc? eu m-am luat de ei dupa ce au inceput sa bage acuzatii la adresa lui Mr.Linky :blink: :blink: :blink: :blink:

EU sunt cel care a ajuns la concluzia (in fine si Radu) ca ei sunt un grup restrans, foarte suspect, de ce spui tu (si Renux) ca vreau sa scot un om rapid din joc nu stiu, te bazezi fix pe lucruri care NU sunt adevarate

Posted

@fanatic, tu cu ce ai venit concret cand ai votat pe mr linky de exemplu? l-ai anchetat sau ce? iti zic eu sigur ca nu l-ai anchetat. si atunci? nu mai bine asteptai sa vezi ceva concret?

Posted

@fanatic, tu cu ce ai venit concret cand ai votat pe mr linky de exemplu? l-ai anchetat sau ce? iti zic eu sigur ca nu l-ai anchetat. si atunci? nu mai bine asteptai sa vezi ceva concret?

da măi, ai dreptate, dar ceea ce am făcut a fost o ameninţare, ai văzut că după ce l-am scuturat s-a liniştit? e eficient de fiecare dată.. nu cred că e mafie, ştie să joace, n-ar fi greşit aşa fatal dacă era.

Posted

nu crezi ca e mafie, dar l-ai votat si l-ai linistit, ce linistit? el te-a votat pe tine, ati sarit 5 insi pe el aiurea, omul ce sa mai zica, eu sunt primul care a venit si a sarit in ajutorul lui

Posted

@fanatic, eu stiu asta. dar prin acuzatiile tale, putea sa moara nevinovat. ai vazut cati s-au luat dupa tine. eu zic ca mafiotii stau linistiti in umbra, se uita la noi cum ne certam si ne omoram intre noi. intrebarea mea e: vreo investigatie clara avem?

Posted

eu nu vreau sa mai treaca o noapte si sa moara o persoana nevinovata, din toate care s-au spus pana acum fanaticaldoll e cea mai suspecta impreuna cu restul 4 care s-au purtat ca un clan pana acum.

si da, sunt aproape sigur ca am dreptate ;)

le; pai am, ca lucrurile-s clare pentru mine :-? daca mori si esti mafioata, ia ghici cine-o sa castige ;)

Posted

ciudat thade dar cine te-a facut pe tin judcatorul suprem sa imparti lumea in tabere si sa arati cu degetul ?Oo

Ce-ar fi sa corectam un pic problema si sa demonstram ca toata gargara asta pe care o scrii de vreo 3 pagjni e nefondata si nu cauti decat sa scapi de un jucator cu experienta?Asta dupa ce in prealabil poate l-ai ucis si pe Lucian?

tot rationamentul meu pe baza caruia l-am votat pe mr Linky se gaseste in paginile pe care nu te-ai obosit sa le citesti. I-am demontat acuzatiile la adresa mea si am observat ca o data luat la intrebari a inceput sa se balbaie.

Iar pentru a face lucrurile mai interesante

Devotez Linky votez Thade

:-j meseria ta nu e sa prinzi mafioti ci sa ametesti lumea.

Posted

@fanatic, eu stiu asta. dar prin acuzatiile tale, putea sa moara nevinovat. ai vazut cati s-au luat dupa tine. eu zic ca mafiotii stau linistiti in umbra, se uita la noi cum ne certam si ne omoram intre noi. intrebarea mea e: vreo investigatie clara avem?

acuzaţiile mele nu au fost nefondate, nu am menţionat nimic de tufişuri zburătoare, torţe şi lemne, am spus ce părere am referitor la felul cum se comportă, nimic absurd, nimic pe lângă.

de moarte nevinovată am să mor eu, dar nah... să ştiţi că-mi plac crinii :D

vaişamar, thade, să fiu pe aproape când o să vezi că te înşeli ca să-ţi strâng bucăţile de inimă de pe jos :))

Posted

wait, what? eu am vrut sa scot rapid un om din joc? eu m-am luat de ei dupa ce au inceput sa bage acuzatii la adresa lui Mr.Linky :blink: :blink: :blink: :blink:

Si Mr.Linky a acuzat ,a venit cu multe acuzatii ...in sus si in jos , fara NIMIC concret ....Dar tu , tu votezi fanatica pentru ca au sarit mai multi pe Linky , yea sure ..de parca mafiotii ar fi asa prosti incat sa sara toti pe unul =))) ...

Faptul cu tu deja incerci sa schmbi tinta mi se pare suspect , hai adauga`ma si pe mine la lista aia ;) ....

Posted

Si Mr.Linky a acuzat ,a venit cu multe acuzatii ...in sus si in jos , fara NIMIC concret ....Dar tu , tu votezi fanatica pentru ca au sarit mai multi pe Linky , yea sure ..de parca mafiotii ar fi asa prosti incat sa sara toti pe unul =))) ...

Faptul cu tu deja incerci sa schmbi tinta mi se pare suspect , hai adauga`ma si pe mine la lista aia ;) ....

Ce acuzatii am adus eu? Am aratat eu cu degetul catre Lancelot si am afirmat ca el e mafiot? Am pus un set de intrebari nimic mai mult. \

Pot sa te adaug eu in lista celor violati in seara asta? >:)

Posted

ciudat thade dar cine te-a facut pe tin judcatorul suprem sa imparti lumea in tabere si sa arati cu degetul ?Oo

Ce-ar fi sa corectam un pic problema si sa demonstram ca toata gargara asta pe care o scrii de vreo 3 pagjni e nefondata si nu cauti decat sa scapi de un jucator cu experienta?Asta dupa ce in prealabil poate l-ai ucis si pe Lucian?

tot rationamentul meu pe baza caruia l-am votat pe mr Linky se gaseste in paginile pe care nu te-ai obosit sa le citesti. I-am demontat acuzatiile la adresa mea si am observat ca o data luat la intrebari a inceput sa se balbaie.

Iar pentru a face lucrurile mai interesante

Devotez Linky votez Thade

:-j meseria ta nu e sa prinzi mafioti ci sa ametesti lumea.

ooo gata v-ati strans? hai ca mai urmeaza si ceilalati enumerati de mine si e treaba clara :))

eu nu vreau sa scap de un jucator cu experienta, vreau sa scap de M.A.F.I.E

ce, a luat fanatical prea multe voturi si cand ai vazut ca am si eu putine, v-ati decis sa ma votati, sa-i faceti si pe restul sa ma voteze? imi pare rau, nu cred ca scapati asa usor ;)

@andix3: AM ZIS EU CA VREAU SA SCHIMB TINTA? ti/vi se pare voua, se pare ca e ziua in care imi sunt bagate cuvinte pe gura aiurea, fara ca eu sa le spun.

@fanatical: FELUL IN CARE SE COMPORTA = AI VRUT SA SCAP DE ABERATIILE PE CARE LE POSTEAZA, tu ai spus asta nu eu

in niciun caz nu-mi strang bucatile de inima de pe jos, prin ultimele voastre posturi (tu, Lance) m-ati convins si cred ca incepeti sa-i convingeti pe toti, cya

Posted

Ce acuzatii am adus eu? Am aratat eu cu degetul catre Lancelot si am afirmat ca el e mafiot? Am pus un set de intrebari nimic mai mult. \

Pot sa te adaug eu in lista celor violati in seara asta? >:)

fuck , no .

da, andix, eu zis să te aşezi la dreapta mea :))

Si tu esti suspecta , insa imi e mai suspect thade care vine asa ditnro data si pac pac 5 suspecti 1 vot acolo moare un politist / ce esti ...ata ete .

le: Toata lumea era cu ochii asupra lui Linky , vine fanatica il voteaza ..imediat vii tu si " schimbi tinta " , capisci ?

Posted

btw andix, citeste mai bine ce-au spus cei despre care eu tot vorbesc si-o sa-ti dai seama, tu nu vezi ca eu timp de 2 zile n-am spus nimic? a murit Lucian si dupa am incercat sa vad care e treaba si hop au iesit din foxholes cei pe care ii asteptam ;)

@andix: si fanatical si-a schimbat tinta imediat pe mine, FARA SA AIBA DOVEZI, fara ARGUMENTE, fara NIMIC, asta nu ti se pare suspect nu? =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...