Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

Am sa citesc un pic in urma ...

nu nu,ai zis ca stai cu,crazy ;;)

Stau eu cu tine ;;)

Moare lumea, vine noapte, o sa mai moara si altii .. si voua va arde de alcooale si gang bang. :|

gang bang in 1400 ? Mai dar evoluati mai suntem :3some:

Posted

Crazy, scumpo... tu ce faci? Vrei pe x să te alinte, y să te răsfeţe, nu ştiu mai care să-ţi dea vin fiert.... a cui a fost ideea să aducem fete aici? :)) joke :P în fine, înţelegi tu ce-am vrut să zic.

Eu vreau doar vin fiert.. cu scortisoara :(

Posted

Linky le are cu pistele

de la ce te-ai luat? :-?

deget acuzator andix.

De ce eshti asta curios daca sunt piste? nu cumva vrei sa afli daca esti printre ele?

Posted

ce-ar fi sa ne limitam la joc in sine fara sa comentam pe unul si pe altul? Nu vreau sa se repete situatia din editia a 3-a ,,,

PS Linky cand l-ai vazut ultima oara pe Lucian si in ce context? Ca se pare ca sti cam ce a facut fiecare dupa ce am ajuns aici

Posted

deget acuzator andix.

De ce eshti asta curios daca sunt piste? nu cumva vrei sa afli daca esti printre ele?

=)))))))))

Poate pentru ca sa vad de cine ar trebui sa ma feresc ? :-?

Posted

=)))))))))

Poate pentru ca sa vad de cine ar trebui sa ma feresc ? :-?

S-ar putea sa trebuiasca sa te feresti de mine la noapte....iar merg in cautarea unei mujere....sa imi pun la incercare pielea de oaie >:)

@ lancelot - am mai zis ...daca ai citi mai in urma ai vedea....dar la cat spam e pe aici nici eu nu as sta sa citesc....dar am sa iti mai spun o data. L-am vazut ultima oara cum se indrepta impreuna cu Gandalf sa stranga lemne pentru foc.

Posted

@linky..aham interesant..si in momentele alea nu erai sub influenta bauturii? ca din spusele tale ai fost tot timpul ori beat ori in cautare disperata de femei

Posted

@linky..aham interesant..si in momentele alea nu erai sub influenta bauturii? ca din spusele tale ai fost tot timpul ori beat ori in cautare disperata de femei

Eram sub influenta amandurora...mai putin beat (a se intelege ca eram ametit....dar nu rupt in gura de beat :D )

Posted

votez mr. linky

tu ori eşti mafiot, ori uşor cam beţiv... poate un rol de aiurit, ceva pe acolo. chiar vrei să părăseşti jocul atât de repede?

Eu unul nu vreau....dar pana mea...se pare ca tu vrei.... deci...nah...ce pot eu sa fac? nu e vina mea ca imi plac femeile :(

Ba da stai...e vina mea ca imi plac femeile...ce sa le faci daca ele este frumoase

Posted

Eu unul nu vreau....dar pana mea...se pare ca tu vrei.... deci...nah...ce pot eu sa fac? nu e vina mea ca imi plac femeile :(

Ba da stai...e vina mea ca imi plac femeile...ce sa le faci daca ele este frumoase

Mulţumesc, cu asta m-ai convins.

Să ştii că dacă ai un rol de beţiv, probabil că eşti inofensiv la atacurile nocturne pentru că dormi în şanţ, pe timp de zi ai putea fi atent la ce se întâmplă şi da un vot decisiv. Faptul că atragi atenţia înspre tine în felul ăsta nu ajută pe nimeni, doar ne vei "mobiliza" o zi întreagă să te votăm ca apoi să ne pară rău că ne-am pierdut vremea. Oricum, îmi păstrez votul.

Posted

Big mistake...dar nah....votati....veti vedea :D

LE : Ca fapt divers....nu are nici un rost sa stau sa va conving, pentru ca va lasati prea mult influentati de jocul trecut, deci mi-as bate gura degeaba. Deci...continuati sa ma votati....ca doar deh....tre sa se restranga grupul intr-un fel....si cum altfel decat prin voturi aruncate aiurea.

Posted

Big mistake...dar nah....votati....veti vedea :D

nu de astfel de eroi avem nevoie, mersi. dacă eşti linşat nu înseamnă întotdeauna că noi suntem neatenţi sau uşor derutaţi ci că tu nu ţi-ai făcut partea ta. ok, am înţeles eşti mare om, îţi plac fetele, băutura, etc, căutăm şi noi mafioţii ăia sau??

Posted

nu de astfel de eroi avem nevoie, mersi. dacă eşti linşat nu înseamnă întotdeauna că noi suntem neatenţi sau uşor derutaţi ci că tu nu ţi-ai făcut partea ta. ok, am înţeles eşti mare om, îţi plac fetele, băutura, etc, căutăm şi noi mafioţii ăia sau??

Pe ce baza sa ii cautam? A venit cineva cu vre-o investigatie ceva? Cand m-am luat de lancelot repede ati sarit cu gura pe mine, cum ca de ce il atac, ca ha...stai te-am prins...tu eshti mafiot, eu ma abtin de la orice comentariu.

Posted

Lance, Fanaticalldoll, Memmorex, Pitikoo si cred, Gandalf o cam iau toti in aceeasi directie mult prea repede. Cum a spus si Radu, e cam suspect, eu nu-l voi vota pe Mr.Linky pentru ca fara dovezi nu pot vota pe nimeni, din cate vad eu mafiotii incearca sa scoata un om rapid din joc. Daca e sa am dreptate, mafiotii pierd jocul foarte repede, puteti sa mergeti pe mana mea ;)

votez fanaticaldoll

Posted

LE : Ca fapt divers....nu are nici un rost sa stau sa va conving, pentru ca va lasati prea mult influentati de jocul trecut, deci mi-as bate gura degeaba. Deci...continuati sa ma votati....ca doar deh....tre sa se restranga grupul intr-un fel....si cum altfel decat prin voturi aruncate aiurea.

am căzut de acord că ignorăm jocurile trecute, de ce mai aduci vorba. eu nu am jucat în jocul trecut, ca să vezi...

ai încercat tu să convingi pe cineva de ceva în ultimele tale răspunsuri? aia cu femeile a fost convingătoare din prima...

cum spuneam, probabil că eşti inofensiv şi noi ne batem capul cu tine...

da, thade, ăia pe care i-ai spus tu acolo sunt toţi mafioţi. pe care votăm primul?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...