Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

fiecare cu metodele lui..

@Denyi pot sa te insotesc? ii las pe cei 2 sa isi vada de treaba : :whistle:

nu nu,ai zis ca stai cu,crazy ;;)

ok, m-am "lamurit" ... ma duc sa fac o baie cu deny, iar dupa aceea ma duc la somn, va urez distractie placuta in continuare -_-

hm..luam si ceva alcool?

Posted

si cum vroiai sa ma comport? sa plang pana lesin?

treaba e ca eu nu sunt o fata "obisnuita".. poate pt ca faptul ca am crescut printre baieti m`a facut mai dura.. nu imi prea exprim sentimentele (cum ziceam :) )

E gata vinul :) , eu probabil o sa ma imbat si o sa uit ce o sa fac , oh mi god se apropie o furtuna cred , norii sunt tare urati , mai bine nu parasii cortul :whistle:

@ deniy pot sa vin si eu :> ? vine si crazy , dupa ce o imbat :

Posted

E gata vinul :) , eu probabil o sa ma imbat si o sa uit ce o sa fac , oh mi god se apropie o furtuna cred , norii sunt tare urati , mai bine nu parasii cortul :whistle:

@ deniy pot sa vin si eu :> ? vine si crazy , dupa ce o imbat :

okey atunci raman cu Crazy in cort, ne ferim de furtuna si povestim la niste pahare de vin fiert.

vreau si eu sa biscut cu wanksta,nu se-ntelege? 8-|

Posted

Deget acuzator Mr Linky

Cine esti de fapt si de ce bantui noaptea prin sat?Ce cauti de fapt?

Si din cele povestite de tine..esti printre ultimii care l-au vazut in viata pe Luci =((

Eu ma numesc Linky, si bantui noaptea in cautarea unei partenere cu care sa imi incerc noul meu produs, caciulita din piele de oaie :D

Damn dude...

Deget acuzator Mr Linky

De ce te contrazici in idei?De ce esti emotionat cand incerci sa ne explici ceva?

Crek ma imbatasem din doua pahare de vin :D

deget acuzator Mr Linky

daca in goana dupa fete ai dat de Lucian, nu i-ai vazut bine fata, ati inceput treaba iar imediat ai observat ca nu este ce te asteptai(fata) si ai reactionat violent?

Chiar daca as fi dat de Lucian, nu as fi facut nimic, e paros <_<

Moare lumea, vine noapte, o sa mai moara si altii .. si voua va arde de alcooale si gang bang. :|

Ce gang bang? eu vreau solo :D

Posted

Sincer Linky prea te ascunzi in spatele alcoolului si a vanatoarei de femei. La inceput m-ai abordat cu un ton acuzator si acum l-ai indulcit..aruncand in fata chestia asta cu alcoolul si bautura ..

Posted

Sincer Linky prea te ascunzi in spatele alcoolului si a vanatoarei de femei. La inceput m-ai abordat cu un ton acuzator si acum l-ai indulcit..aruncand in fata chestia asta cu alcoolul si bautura ..

Nu m-am ascuns in spatele alcoolului, poate doar in spatele unui copac. Te-am abordat asa mai tare la inceput pentru ca eram nervos (nu prinsesem nici o fata cu o seara inainte) iar acum sunt mai calm pentru ca am zguduit maimuta pana a dat lapte....si nu mai sunt incarcat :D

Posted

Hello!

Avem doar o victimă (luci, te iubim!) asta înseamnă că avem şi medici competenţi sau... vom afla :)

Sunt mai multe persoane care pot ucide noaptea, e evident ţinând cont de numărul participanţilor.

Mr linky şi Gandalf ? cam multe aberaţii!!

treaba cu lemnele e cumva "povestea pansamentului - versiunea 2" ? :P haha

Cam pe felie pitikooo cu lancebut ! :-? Dubios sincer ...

da? De ce spui asta? irelevant!

hei hei...s-au cam incins spiritele..

Mr.Linky faptul ca Lancelot a fost vazut cu o torta noaptea..nu ma pune pe ganduri..atata timp cat mijloacele noastre de ilumintat pe timpul noptii sunt tortele si lampile cu ulei. Poate a mers omul sa se usureze, poate nu. Ce stiu concret este ca..pt al impusca pe Lucian drept in cap, nu-ti trebuie doar indemanare si precizie. Ci si o sursa de lumina.

Insa ca sa-l acuz pe Lancelot ca el a fost cel care a apasat pe tragaci imi trebuie m-ai mult de atat, imi trebuie dovezi mai multe nu doar ca l-am vazut plimbandu-se cu o torta.

sunt de acord, plus că treaba cu văzutul e clar o "viziune” a cuiva, moderatorul nu dă astfel de informaţii, sunt acuzaţii nefondate care nu sunt "sănătoase” pentru iniţiatorii lor.

Crazy, scumpo... tu ce faci? Vrei pe x să te alinte, y să te răsfeţe, nu ştiu mai care să-ţi dea vin fiert.... a cui a fost ideea să aducem fete aici? :)) joke :P în fine, înţelegi tu ce-am vrut să zic.

Ultimele 3 pagini au fost sinucidere curată.

promit!

Aşteptăm şi o investigaţie concretă?

Posted

a cui a fost ideea să aducem fete aici? :)) joke :P în fine, înţelegi tu ce-am vrut să zic.

chiar asa, la cratita cu voi!

ps. fanatic, nu mai vorbi despre joc din exterior. in topicul asta ai un rol, respecta-l.

Posted

adica joaca role play. nu zi 'moderatorul nu da astfel de informatii' sau 'e evident ca mai multi pot ucide noaptea, e evident tinand cont de numarul participantilor'.

Posted

de ce să nu fac asta? jocul ăsta nu e independent de cele trecute, asta e clar, felul cum jucăm acum e comparabil cu cel de atunci (ok, facem asta individual dar suntem o comunitate şi avem acelaşi ţel, ce rost are că-mi dau eu seama că x face aceeaşi greşeală ca în mafia 2 dacă nu am "dreptul" să o spun?) nu înţeleg de ce aţi făcut din asta un tabu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...