Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

@alexandru: Sa-ti explic ce motive ar avea al 2-lea clan sa te omoare.

- daca lance moare azi si se vede ca e mafiot inseamna ca esti competent si deci reprezinti un pericol si pentru ei.

- daca lance nu moare azi, te omoara ei pe tine... noi o sa credem ca te-a omorat lance si il linsam.

mda, incep sa fiu cat mai sigur de`o treaba. Daca lance moare acuma, o sa`mi confirme vorbele, cum ca Lance cu pitikoo sunt pe felie si acuma cred ca si crazy e pe felie cu ei (clan mafiot).

Oricum, instinctu de turma imi zice sa fac ce fac si restu, adica votez Lancelot

da? :o

ok, o sa tin minte sa stau cu ochii pe tine.. nu stiu dc dar dintr`o data imi pari foaaarte suspect :-?

PPS crazzy si tu m-ai vazut cand imi reincarcam pistolul?Eu nu stiu ce e in satul asta dar toata lumea spioneaza si sta prin tufisuri :))

nu :">

neavand ceva solid la mana.. am vrut sa vad cum reactionezi :">

Multimea s-a decis pentru o executie instanta:

moare Lancelot - mafiot.

Incepe noaptea, trimiteti tintele! Noaptea tine pana (cel tarziu) vineri seara la ora 22:00 sau pana cand trimiteti toti tintele.

Haideti totusi mai repejor cu ele sa incepem in seara asta :)

Incepe ziua a 3-a!

Un semn bun odata cu rasaritul soarelui care da speranta oamenilor, este gasit doar un cadavru:

moare yonel - mafiot. Acesta a incercat sa omoare pe cineva dar nu i-a reusit. Mai mult, persoana era aparata si a rapus atacatorul.

Incep discutiile, au mai ramas:

pitikoo

andix

rapture

denyi

irnk

alexandruc

liquid love

memmorex

luckyshot

ganezu

crazy kid

radu

kreathor

wanksta

renux

the_first

gandalf

darkrider

wraithy

dreamwatcher

zeal

alexwtzu

Linsare instanta: 12 voturi

Linsare la termen: 8 voturi

Ziua tine pana sambata la ora 22:00 sau pana cand se strang 12 voturi pentru aceeasi persoana.

Guest Dreamwatcher

buna intrebare..ce facem azi ? sarbatorim moartea celor 2 mafioti ? :D

Chiar mai bine :) 3 mafioti*.

radu, ce-ai facut noaptea trecuta?

vezi mai jos, ce te anunta liquid. #-o

Dar totusi, ca sa iti raspund la intrebare, am stat, am baut putin pe plaja, departe de restul lumii, ma gandeam CAND VOM FI SI NOI SALVATI, sau, daca voi supravietui pana sa fim salvati ! :|

Ar trebuii sa-l anuntam si pe Zeal ca e de bine ca a murit un Mafiot,si nu un cetatean cinstit .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...