yonel Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Wanksta si Denyi m-i se pare suspecti pentru ca sunt impreuna toata noaptea si nu ii vede nimeni ! Nu e ciudat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreathor Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 @alexandru: Sa-ti explic ce motive ar avea al 2-lea clan sa te omoare.- daca lance moare azi si se vede ca e mafiot inseamna ca esti competent si deci reprezinti un pericol si pentru ei.- daca lance nu moare azi, te omoara ei pe tine... noi o sa credem ca te-a omorat lance si il linsam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquidlove Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 (edited) Votez Lancelot Sper sa nu gresiti . Edited August 27, 2009 by liquidlove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darkrider Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 votez lancelot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maledicere Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Alexandru sper sa ai dreptate ... votez Lancelot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNuX Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 mie cel mai suspect mi se pare tot lancelotvotez lancelot Link to comment Share on other sites More sharing options...
afroMAN Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 mda, incep sa fiu cat mai sigur de`o treaba. Daca lance moare acuma, o sa`mi confirme vorbele, cum ca Lance cu pitikoo sunt pe felie si acuma cred ca si crazy e pe felie cu ei (clan mafiot). Oricum, instinctu de turma imi zice sa fac ce fac si restu, adica votez Lancelot da? :o ok, o sa tin minte sa stau cu ochii pe tine.. nu stiu dc dar dintr`o data imi pari foaaarte suspect :-? PPS crazzy si tu m-ai vazut cand imi reincarcam pistolul?Eu nu stiu ce e in satul asta dar toata lumea spioneaza si sta prin tufisuri nu :"> neavand ceva solid la mana.. am vrut sa vad cum reactionezi :"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackHart Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 well, avand in vedere ca aparent are arma si toata lumea l-a votat, votez Lancelot Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 Multimea s-a decis pentru o executie instanta:moare Lancelot - mafiot.Incepe noaptea, trimiteti tintele! Noaptea tine pana (cel tarziu) vineri seara la ora 22:00 sau pana cand trimiteti toti tintele.Haideti totusi mai repejor cu ele sa incepem in seara asta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Incepe ziua a 3-a!Un semn bun odata cu rasaritul soarelui care da speranta oamenilor, este gasit doar un cadavru:moare yonel - mafiot. Acesta a incercat sa omoare pe cineva dar nu i-a reusit. Mai mult, persoana era aparata si a rapus atacatorul.Incep discutiile, au mai ramas:pitikooandixrapturedenyiirnkalexandrucliquid lovememmorexluckyshotganezucrazy kidradukreathorwankstarenuxthe_firstgandalfdarkriderwraithydreamwatcherzealalexwtzuLinsare instanta: 12 voturiLinsare la termen: 8 voturiZiua tine pana sambata la ora 22:00 sau pana cand se strang 12 voturi pentru aceeasi persoana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquidlove Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 (edited) Mafia fail ) Ce facem azi ? Edited August 28, 2009 by liquidlove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 buna intrebare..ce facem azi ? sarbatorim moartea celor 2 mafioti ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeal Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 radu, ce-ai facut noaptea trecuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquidlove Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 buna intrebare..ce facem azi ? sarbatorim moartea celor 2 mafioti ? :DDa,asa se cuvine . Cu mici si bere,improvizam o terasa :D,la umbra palmierilor,in briza oceanului 8->@Imi place de zeal,e tot timpul pus pe scandal . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Life Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 ^ chiar asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
andix3 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 tocmai mi`am terminat hamacul B) , vine cineva sa servim un suc de fructe ? @Imi place de zeal,e tot timpul pus pe scandal . true ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquidlove Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Ar trebuii sa-l anuntam si pe Zeal ca e de bine ca a murit un Mafiot,si nu un cetatean cinstit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dreamwatcher Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 buna intrebare..ce facem azi ? sarbatorim moartea celor 2 mafioti ? :DChiar mai bine :) 3 mafioti*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 care e al 3lea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 radu, ce-ai facut noaptea trecuta? vezi mai jos, ce te anunta liquid. #-o Dar totusi, ca sa iti raspund la intrebare, am stat, am baut putin pe plaja, departe de restul lumii, ma gandeam CAND VOM FI SI NOI SALVATI, sau, daca voi supravietui pana sa fim salvati ! Ar trebuii sa-l anuntam si pe Zeal ca e de bine ca a murit un Mafiot,si nu un cetatean cinstit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackHart Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Ar trebuii sa-l anuntam si pe Zeal ca e de bine ca a murit un Mafiot,si nu un cetatean cinstit .pai da, dar acum avem 2 tabere de mafioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denyi Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 imi pari cam suspect..pe tine te doare ca a murit equi [mafiot] mai mult decat jas sau linky? :-? poate doar pentru ca..esti mafiot? so..VOTEZ YONELsry pt dpam zis eu ^_^mai este ceva alcool? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquidlove Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Frumos ar fi sa se omoare intre ei :D,si sa ne lase pe noi in pace,tabara care va castiga,ii vom platii tribut lunar,ei cu ale lor,noi cu ale noastre :DHappy togheter :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denyi Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 mai e si psihopatu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dreamwatcher Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 care e al 3lea?pai au fost 3 pana acum, yonel, equilibrium, si lance :) Link to comment Share on other sites More sharing options...