Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

degeaba o dai acum la intoarsa, oh well, presupun ca vrei sa demonstrezi ca cei pe care i-am enumart nu se vor lua dupa tine, dar e cam tarziu pentru asta. oricum se pare ca e o moda de a vota fara argumente.

prima oara sariti 4-5 insi pe M.Linky aiurea, acum iti schimbi votul, i LOL'd.

mă scuzi

devotez mr linky, votez thade ;)

Vai dar ce schimbare brusca....de ce oare? Pentru ca te-a atacat cineva repede il ataci si tu....de ce?

Mie mi se pare putin suspect.....mai...tu nu cumva eshti mafioata? :>

Ia hai sa te votez si eu, oare o sa il lasi pe thade in pace si ai sa ma votezi iar pe mine? :-?

Votez fanaticaldoll

Lance, Fanaticalldoll, Memmorex, Pitikoo si cred, Gandalf o cam iau toti in aceeasi directie mult prea repede. Cum a spus si Radu, e cam suspect, eu nu-l voi vota pe Mr.Linky pentru ca fara dovezi nu pot vota pe nimeni, din cate vad eu mafiotii incearca sa scoata un om rapid din joc. Daca e sa am dreptate, mafiotii pierd jocul foarte repede, puteti sa mergeti pe mana mea ;)

votez fanaticaldoll

?

Adica daca suntem 2 pe o idee e clar ca suntem impreuna, nu ? Tu de ce ii tii partea lui Mrlinky ?

Lance, Fanaticalldoll, Memmorex, Pitikoo si cred, Gandalf o cam iau toti in aceeasi directie mult prea repede. Cum a spus si Radu, e cam suspect, eu nu-l voi vota pe Mr.Linky pentru ca fara dovezi nu pot vota pe nimeni, din cate vad eu mafiotii incearca sa scoata un om rapid din joc. Daca e sa am dreptate, mafiotii pierd jocul foarte repede, puteti sa mergeti pe mana mea ;)

votez fanaticaldoll

De acord cu tine , Thade ,

votez fanaticalldoll

thade, pari cam suspect.. chiar ca vrei sa scoti un om rapid din joc :)

votez Thade-

ti se pare ca am fost eu primul care a votat? citeste paginile anterioare, eu nici n-am scris, am stat sa vad care-i treaba, sunt 5 insi care au dat in Mr.Linky de la inceput fara dovezi, aia sunt fanatical, lancelot, memmorex, pitiku si gandalf.

@Pitiku: ii tin partea ca e atacat fara dovezi de 5 persoane in acelasi timp, NU TI SE PARE PUTIN SUSPECT? mie da, d-aia si votez pe fanaticaldoll, incep cu ea.

LE: ar fi suspect faptul ca Lance nu ma voteaza pe mine, dar daca eu mi-am dat seama care-s mafiotii si am dreptate, nu ma va vota, daca moare fanaticaldoll sigur el nu vrea sa intre suspect pt asta ;) i smell mobs all the way

ti se pare ca am fost eu primul care a votat? citeste paginile anterioare, eu nici n-am scris, am stat sa vad care-i treaba, sunt 5 insi care au dat in Mr.Linky de la inceput fara dovezi, aia sunt fanatical, lancelot, memmorex, pitiku si gandalf.

@Pitiku: ii tin partea ca e atacat fara dovezi de 5 persoane in acelasi timp, NU TI SE PARE PUTIN SUSPECT? mie da, d-aia si votez pe fanaticaldoll, incep cu ea.

Nu am inceput fara dovezi, am inceput de la ceea ce a spus linky, iar apoi l-am intrebat si pe Gandalf daca e adevarat.

cum am spus mai sus, ai acuzat asa aiurea, ma repet si o voi face pentru ultima oara

sunt 5 insi care l-au atacat pe Mr.Linky fara dovezi, incercand sa-l scoata din joc : fanaticaldoll, Lancelot, Memmorex, Pitiku si Gandalf(gandalf e posibil sa fie ajutor de mafie).

asa ca aveti grija de votati, aici toti suntem nevinovati, toti incercam sa jucam exact cum nu se asteapta cei care trebuie sa ne opreasca.

eu unul nu o cred pe fanaticaldoll si am multe motive sa cred ca esti mafioata, sper sa faceti si voi alegerea corecta.

ce aiurea ca restul oamenilor pe care eu i-am mentionat nu se baga sa ma voteze, sa sara-n ajutorul lui fanaticaldoll :))

np, nu vreti sa fiti suspecti zilele urmatoare, dar deja cam sunteti prin modul in care va purtati ;)

cum am spus mai sus, ai acuzat asa aiurea, ma repet si o voi face pentru ultima oara

sunt 5 insi care l-au atacat pe Mr.Linky fara dovezi, incercand sa-l scoata din joc : fanaticaldoll, Lancelot, Memmorex, Pitiku si Gandalf(gandalf e posibil sa fie ajutor de mafie).

asa ca aveti grija de votati, aici toti suntem nevinovati, toti incercam sa jucam exact cum nu se asteapta cei care trebuie sa ne opreasca.

eu unul nu o cred pe fanaticaldoll si am multe motive sa cred ca esti mafioata, sper sa faceti si voi alegerea corecta.

atacul meu nu a fost unul premeditat, personal am vrut ca mr linky să termine cu prostiile şi să nu mai posteze aşa aiurea.

şi faptul că şi ceilalţi băieţi au făcut asta nu înseamnă că suntem o echipă ci că am fost deranjaţi de acelaşi aspect.

fii sigur alex că dacă aş fi fost mafie nu mă expuneam din prima, jumate din participanţi nici nu au spus "hi" şi eu gata cu expoziţia. come on, nici tu nu crezi ce spui, ori chiar eşti mafiot sau ceva personaj care caută să câştige.

ganezule, sunt de acord cu tine, doar că dacă sunt o persoană competentă s-ar putea să mai aveţi nevoie de mine :)

fanatical, poate asta vrei tu sa credem, stim ca sti juca mai bine ca oricine dintre noi, si prin vorbele astea "fii sigur alex că dacă aş fi fost mafie nu mă expuneam din prima" poate is doar de acoperire, urmand ca noi sa te credem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...