Jump to content
blk

Mafia 5 - Un nou inceput

Recommended Posts

Posted

Iata-ne ajunsi pe acest nou pamant. O noua sansa, o noua lume.

Anul este 1494. Sunteti membrii ai uneia din primele colonii ajunse in America. Ajunsi aici doar cu unelte elementare si dorinta de a incepe o asezare omeneasca, sunteti incantati de perspectiva unei lumi nedescoperite inca, a unui teren virgin.

Odata ajunsi, echipajul corabiei va ajuta sa construiti primele case, sa aduceti in stare incipienta asezarea in care veti trai pana cand vasul se va intoarce cu provizii noi si cu mai multi oameni. Dupa cateva zile, vasul pleaca si ramaneti singuri sa va descurcati in aceasta noua lume.

Totusi, dupa doar cateva zile, o descoperire macabra invaluie asezarea in liniste. Pe unul din peretii primariei sunt gasite 2 mesaje:

Primul citeste: "Vom lua in stapanire acest nou pamant in numele clanului Camorra. Cine va sta impotriva noastra va muri".

Al doilea: "Acest pamant este al nostru. Impotriviti-va clanului 'Ndrangheta si veti muri."

Se pare ca nici pe acest nou pamant oamenii nu au scapat de coruptie si dorinta de putere si bani. Oamenii se mobilizeaza si incearca sa isi faca planuri de a se apara de pericolul iminent.

Incepe prima zi!

Zi introductiva, tine pana Duminica la ora 23:00. Am trimis cam 50% din mail-uri si trimit in continuare.

Daca pana la ora 19:00 nu aveti mail, anuntati-ma in topicul de comments.

Au mai ramas:

pitikoo

andix

mr.linky

equilibrium

rapture

denyi

irnk

alexandruc

liquid love

memmorex

luckyshot

ganezu

lucian

jas2jas

crazy kid

radu

kreathor

wanksta

renux

the_first

gandalf

darkrider

wraithy

yonel

thade

lancelot

dreamwatcher

fanaticaldoll

zeal

alexwtzu

Posted

uff ce cald e azi.. :\

equi> vezi sa nu`ti rupi ceva

jas2jas> e suficient vin pt 2 persoane?

Da , sunt multe butoaie de vin la birt , imi amintesc cum le descarca de pe vas cred ca sunt peste 20 de butoaie de 50 litri fiecare , avem ce beaa :despair:

Guest Dreamwatcher
Posted

unde's multi puterea creste :) ma bag si eu la o bauta

Posted

Dupa cum arata vremea,maine va ploua,eu unul...m-am scos,am o pelerina si niste cizme galbene,care ar trebuii sa-mi tina de cald .

In caz ca nu ai observat , toti suntem echipati astfel... =)) whiskyyyyyyyyyyyyy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...