blk Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Iata-ne ajunsi pe acest nou pamant. O noua sansa, o noua lume.Anul este 1494. Sunteti membrii ai uneia din primele colonii ajunse in America. Ajunsi aici doar cu unelte elementare si dorinta de a incepe o asezare omeneasca, sunteti incantati de perspectiva unei lumi nedescoperite inca, a unui teren virgin.Odata ajunsi, echipajul corabiei va ajuta sa construiti primele case, sa aduceti in stare incipienta asezarea in care veti trai pana cand vasul se va intoarce cu provizii noi si cu mai multi oameni. Dupa cateva zile, vasul pleaca si ramaneti singuri sa va descurcati in aceasta noua lume.Totusi, dupa doar cateva zile, o descoperire macabra invaluie asezarea in liniste. Pe unul din peretii primariei sunt gasite 2 mesaje:Primul citeste: "Vom lua in stapanire acest nou pamant in numele clanului Camorra. Cine va sta impotriva noastra va muri".Al doilea: "Acest pamant este al nostru. Impotriviti-va clanului 'Ndrangheta si veti muri."Se pare ca nici pe acest nou pamant oamenii nu au scapat de coruptie si dorinta de putere si bani. Oamenii se mobilizeaza si incearca sa isi faca planuri de a se apara de pericolul iminent. Incepe prima zi!Zi introductiva, tine pana Duminica la ora 23:00. Am trimis cam 50% din mail-uri si trimit in continuare.Daca pana la ora 19:00 nu aveti mail, anuntati-ma in topicul de comments.Au mai ramas:pitikooandixmr.linkyequilibriumrapturedenyiirnkalexandrucliquid lovememmorexluckyshotganezulucianjas2jascrazy kidradukreathorwankstarenuxthe_firstgandalfdarkriderwraithyyonelthadelancelotdreamwatcherfanaticaldollzealalexwtzu
Equilibrium Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Eu ma pun sa "dezvirginez" terenu, va astept :>
jas2jas Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ok , deci chestiile astea cu clanuri , morti , sange , Camorra imi dau fiori , am sa incerc sa ma calmez cu niste vin . Ma gasiti la birt !
afroMAN Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 uff ce cald e azi.. :\equi> vezi sa nu`ti rupi cevajas2jas> e suficient vin pt 2 persoane?
afroMAN Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 cu cat mai multi cu atat mai bine.. asa sunt mai sigura ca nu raman singura cu unul dintre criminali :)
jas2jas Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 uff ce cald e azi.. :\equi> vezi sa nu`ti rupi cevajas2jas> e suficient vin pt 2 persoane?Da , sunt multe butoaie de vin la birt , imi amintesc cum le descarca de pe vas cred ca sunt peste 20 de butoaie de 50 litri fiecare , avem ce beaa :despair:
Guest Dreamwatcher Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 unde's multi puterea creste :) ma bag si eu la o bauta
jas2jas Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Eu deobicei beau mult , dar cand sunt stresat , beau si mai mult ..
Equilibrium Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 uff ce cald e azi.. :\equi> vezi sa nu`ti rupi cevajas2jas> e suficient vin pt 2 persoane?esti rea :(
THuG-Radu Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Uuu, virginitate. Let`s drink for that ! Dar nu vin ... ci whisky asa, putin :D subtire :>
the_first Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Eu zic ca ar fi potrivit sa cautam ,sa mancam niste fructe... caci dupa o astfel de calatorie suntem predispusi sa dam in scorbut :(
liquidlove Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dupa cum arata vremea,maine va ploua,eu unul...m-am scos,am o pelerina si niste cizme galbene,care ar trebuii sa-mi tina de cald .
the_first Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dupa cum arata vremea,maine va ploua,eu unul...m-am scos,am o pelerina si niste cizme galbene,care ar trebuii sa-mi tina de cald . In caz ca nu ai observat , toti suntem echipati astfel... whiskyyyyyyyyyyyyy
jas2jas Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Aaaaavem si whisky ? Taaaaare fraaate , poti sa vezi spiridusiii daca te uiti pe cerrr !
Equilibrium Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 imi da-ti si mie de baut ?deinde ce...hi!hi :D
jas2jas Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 imi da-ti si mie de baut ?cauta si tu in beci , da nu iti daaau sticla mea de whijky ! clarrrrr ?