Jump to content
blk

Mafia 5 - Inscrieri

Recommended Posts

Posted

in caz ca se mai accepta, ma bag si eu.

n-am citit regulamentul in editiile anterioare, insa am urmarit evolutia jocurilor

un link ceva catre regulament daca se poate? am cautat si eu, dar nu prea insistent :)

le : nvm am gasit, le-am citit. dupa cum ziceam ma bag daca mai e loc.

Posted

8.the.first

fi atent cum i`a scris numele =)))

deci.de.acum.cand.trebuie.sa.vorbim.cu.first.trebuie.sa.punem.punct.dupa.fiecare.cuvant

damn mi`a luat 1 min sa scriu fraza de mai sus :blink:

ce numar mai e si asta, 6? cine-a mai auzit de asa ceva

oh ccmoon ^_^

Posted

fi atent cum i`a scris numele =)))

deci.de.acum.cand.trebuie.sa.vorbim.cu.first.trebuie.sa.punem.punct.dupa.fiecare.cuvant

damn mi`a luat 1 min sa scriu fraza de mai sus :blink:

oh ccmoon ^_^

ok.invidiosule...de.ce.te.iei.de.punctele.mele?

in.caz.ca.nu.stiai.acela.nu.ee.un.punct...e.o.bara.miniaturizata _

Posted

Blk eu ma retrag. Nu o sa am deloc timp, sunt ocupat cu serviciul. Sper ca nu este nicio problema? Oricum am jucat prost editia trecuta si mai mult am incurcat, asa ca nu e o pierdere.have fun

Posted

Eu l-am facut gainar pe Luci dar i-a placut..va zic sigur :D

PS incercati sa tratati jocul ca atare..fara sa comentati moderatorul..pentru ca cere mult timp si atentie sa organizezi asa ceva :)

Posted

Blk eu ma retrag. Nu o sa am deloc timp, sunt ocupat cu serviciul. Sper ca nu este nicio problema? Oricum am jucat prost editia trecuta si mai mult am incurcat, asa ca nu e o pierdere.have fun

mie nu mi se pare ca ai jucat chiar asa rau :) doar e prima ta editie

Posted

si crezi ca ar trebui sa-mi fac timp sa joc?As juca pentru ca luandu-ne dupa cei inscrisi va fii o editie nebuna!

ok Blk uita postul de sus.Anuleaza retragerea. Vad eu cum fac.

Posted

whiner! nu pleci nicaieri. nici nu-ti trebuie prea mult timp 8-| plus ca ai mai invatat si oricum, mai mult ca sigur iti va pica alt rol.

Posted

whiner! nu pleci nicaieri. nici nu-ti trebuie prea mult timp 8-| plus ca ai mai invatat si oricum, mai mult ca sigur iti va pica alt rol.

Lucky am apucat sa-ti multumesc pt ca m-ai salvat? Ce bere bei deobicei? :photo:

Guest Dreamwatcher
Posted

hmmmm... pot sa te salvez si eu ?

Guest Dreamwatcher
Posted

tie dupa ce ma salvezi! :D

Care va bagati la o inscenare ?

Guest Dreamwatcher
Posted

iti spun eu unde sta pentru 2 beri :)

Posted

...ok Blk uita postul de sus.Anuleaza retragerea. Vad eu cum fac.

Asta seamana cu:

"Votez luckyshot... ba nu, renux... errr mai bine luckyshot... ba nu, mihai91... hai fie, luckyshot... si totusi, votez mihai91" - AlexandrUC intr-o zi de mafia :>

Totusi, si eu cred ca ai jucat destul de bine. Ti-am mai zis, macar tu te-ai implicat, ai analizat replicile, ai facut scenarii... asa ca sper sa ramai inscris. Data viitoare sigur vei juca mai bine :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...