Zeal Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 in caz ca se mai accepta, ma bag si eu.n-am citit regulamentul in editiile anterioare, insa am urmarit evolutia jocurilorun link ceva catre regulament daca se poate? am cautat si eu, dar nu prea insistent :)le : nvm am gasit, le-am citit. dupa cum ziceam ma bag daca mai e loc.
andix3 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 8.the.first fi atent cum i`a scris numele ) deci.de.acum.cand.trebuie.sa.vorbim.cu.first.trebuie.sa.punem.punct.dupa.fiecare.cuvant damn mi`a luat 1 min sa scriu fraza de mai sus :blink: ce numar mai e si asta, 6? cine-a mai auzit de asa ceva oh ccmoon ^_^
the_first Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 fi atent cum i`a scris numele ) deci.de.acum.cand.trebuie.sa.vorbim.cu.first.trebuie.sa.punem.punct.dupa.fiecare.cuvant damn mi`a luat 1 min sa scriu fraza de mai sus :blink: oh ccmoon ^_^ ok.invidiosule...de.ce.te.iei.de.punctele.mele? in.caz.ca.nu.stiai.acela.nu.ee.un.punct...e.o.bara.miniaturizata _
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Blk eu ma retrag. Nu o sa am deloc timp, sunt ocupat cu serviciul. Sper ca nu este nicio problema? Oricum am jucat prost editia trecuta si mai mult am incurcat, asa ca nu e o pierdere.have fun
Lancelot Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Eu l-am facut gainar pe Luci dar i-a placut..va zic sigur :DPS incercati sa tratati jocul ca atare..fara sa comentati moderatorul..pentru ca cere mult timp si atentie sa organizezi asa ceva :)
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 iti dai seama! Cred ca si el a luat-o in contextul jocului. Acum, depinde si sa nu exagerezi.
andix3 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 eu vreau sa comentez :<... imi place :Dtaci , e doar vina ta ! :D alexandru ,te asteptam editia viitoare atunci :D
Lancelot Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Blk eu ma retrag. Nu o sa am deloc timp, sunt ocupat cu serviciul. Sper ca nu este nicio problema? Oricum am jucat prost editia trecuta si mai mult am incurcat, asa ca nu e o pierdere.have funmie nu mi se pare ca ai jucat chiar asa rau :) doar e prima ta editie
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 si crezi ca ar trebui sa-mi fac timp sa joc?As juca pentru ca luandu-ne dupa cei inscrisi va fii o editie nebuna!ok Blk uita postul de sus.Anuleaza retragerea. Vad eu cum fac.
LuckyShot Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Blk eu ma retrag. Nu o sa am deloc timp, sunt ocupat cu serviciul. Sper ca nu este nicio problema? Oricum am jucat prost editia trecuta si mai mult am incurcat, asa ca nu e o pierdere.have fun whiner! nu pleci nicaieri. nici nu-ti trebuie prea mult timp plus ca ai mai invatat si oricum, mai mult ca sigur iti va pica alt rol.
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 whiner! nu pleci nicaieri. nici nu-ti trebuie prea mult timp plus ca ai mai invatat si oricum, mai mult ca sigur iti va pica alt rol. Lucky am apucat sa-ti multumesc pt ca m-ai salvat? Ce bere bei deobicei? :photo:
LuckyShot Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Lucky am apucat sa-ti multumesc pt ca m-ai salvat? Ce bere bei deobicei? :photo:stejar sau ursus, poti sa le trimiti prin colet, thnx ^^
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 stejar sau ursus, poti sa le trimiti prin colet, thnx ^^ai uitat sa-mi dai adresa! :)hmmmm... pot sa te salvez si eu ?tie dupa ce ma salvezi! :D
LuckyShot Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ai uitat sa-mi dai adresa! :)tie dupa ce ma salvezi! :Dstiu aia de la posta unde sa-l trimita :P
Guest Dreamwatcher Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 tie dupa ce ma salvezi! :DCare va bagati la o inscenare ?
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 de ce ? au mai plecat colete din astea pe numele tau? :P@Dreamwatcher : stai putin sa rezolv cu Lucky si apoi ma salvezi tu! :P
Guest Dreamwatcher Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 iti spun eu unde sta pentru 2 beri :)
AleXandrUC Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 de ce sa fie,de porc? :)ma gandeam ca vreti sa o bem personal. :P
blk Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 gtfo with the smap, trebuie sa numar inscrisii <_<
kreathor Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Blk eu ma retrag. Nu o sa am deloc timp, sunt ocupat cu serviciul. Sper ca nu este nicio problema? Oricum am jucat prost editia trecuta si mai mult am incurcat, asa ca nu e o pierdere.have fun...ok Blk uita postul de sus.Anuleaza retragerea. Vad eu cum fac.Asta seamana cu:"Votez luckyshot... ba nu, renux... errr mai bine luckyshot... ba nu, mihai91... hai fie, luckyshot... si totusi, votez mihai91" - AlexandrUC intr-o zi de mafia :> Totusi, si eu cred ca ai jucat destul de bine. Ti-am mai zis, macar tu te-ai implicat, ai analizat replicile, ai facut scenarii... asa ca sper sa ramai inscris. Data viitoare sigur vei juca mai bine :)