Jump to content
xtest

Pura curiozitate

Linkmaniacilor le convine candva ceva?  

60 members have voted

1. 1. Linkmaniacilor le convine candva ceva?

• DA
      18
    • NU
      42

Recommended Posts

Posted

Si uite cum la ora asta ma plictisesc de moarte inainte de a merge la somn . . . ma gandeam asa in capul meu ... in general celor de pe linkmania le convine ceva? Votul meu merge catre nu.

PS: Aveti in vedere unde este facut sondajul si tratatil ca atare, ora e de vina.

Posted

Sebi, pai doar "nu" pot sa votez, deci nu. :lol:

Stii cum e, nu poti sa impaci nici capra nici varza, dar care e muza topicului? ^_^

LE: ai modificat >.<

Posted

Pai sa zicem ca mie unul nu-mi place sa fiu acuzat de ceva ce n-am facut. Ma scoate din minti. <_< Nu-mi place sa fiu injurat de catre unul care a luat suspend si nici macar n-a fost dat de mine. Si chiar daca ar fi fost dat de mine, de ce nu poate sa inteleaga o persoana ca nimeni n-are nimic cu el si se incearca decat putina omenie? Daca e admin, trebuie injurat, majoritatea merg pe premiza asta. Intreb si eu pe ceilalti, de ce?

ps: ma rog, acum postez in calitate de user, cu drepturi de asistent, insa disabled. :P

Posted

Eu unul am votat din perspectiva mea si nu a majoritatii , pot spune ca in mare parte ai dreptate ....90 % din playeri sunt contra peste tot( aici ne referim la mu ) .

Cel mai bun exemplu pe care il pot da acum este : pana sa se schimbe versiunea toti tipau si dadeau cu toporul ca de ce nu face nimeni nimic si de ce se tine versiunea aia invechita , dupa ce s`a schimbat iar au sarit in sus ca sa se bage la loc vechiul server....Asta niciodata nu o pot intelege

Posted

Eu unul am votat din perspectiva mea si nu a majoritatii , pot spune ca in mare parte ai dreptate ....90 % din playeri sunt contra peste tot( aici ne referim la mu ) .

Cel mai bun exemplu pe care il pot da acum este : pana sa se schimbe versiunea toti tipau si dadeau cu toporul ca de ce nu face nimeni nimic si de ce se tine versiunea aia invechita , dupa ce s`a schimbat iar au sarit in sus ca sa se bage la loc vechiul server....Asta niciodata nu o pot intelege

Intr-adevar, numai eu stiu 2-3 persoane ce au facut mai demult topice cu schimbarea versiunii, iar acum ca s-a schimbat, ghici ce, vroiau 97 inapoi, ca ce, "noua nu ne place S1". Iar in topicul respectiv, avea destule motive pentru care dorea acest lucrul (d/c, dupe, 1hithack, shadowbug, s.a.). Pana nici eu nu credeam ca se va schimba vreodata, dar s-a schimbat, si nu zic ca nu e bine, dar parca-mi pare rau de 0.97d, ma simteam mai "acasa". Dar in fine, se mai schimba vremea, precum si mentalitatea omului, pacat ca nu spre maturizare.

Posted

' date='Aug 20 2009, 00:05' post='4130401']

Pai sa zicem ca mie unul nu-mi place sa fiu acuzat de ceva ce n-am facut. Ma scoate din minti. <_< Nu-mi place sa fiu injurat de catre unul care a luat suspend si nici macar n-a fost dat de mine. Si chiar daca ar fi fost dat de mine, de ce nu poate sa inteleaga o persoana ca nimeni n-are nimic cu el si se incearca decat putina omenie? Daca e admin, trebuie injurat, majoritatea merg pe premiza asta. Intreb si eu pe ceilalti, de ce?

ps: ma rog, acum postez in calitate de user, cu drepturi de asistent, insa disabled. :P

si ce mi s`a intamplat mie? cum cataloghezi? :-? si nu s`a intamplat o singura data.. prea multa omenie canalizata in directii gresite duce la exces de... ma abtin <_<

btw.. de unde atata maturizare :rofl1: care`i scopu ? sa fii privit ca un matur timp de 50 de ani ? dupa 51 sa`mi spui cum a fost si dak a meritat :)))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

' date='Aug 20 2009, 00:05' post='4130401']

Who pissed off the wabbit, I want names and I want them now.

The end is near...when the last tear of the last wabbit will moisture the Dungeon ground the world will fall apart ( Nostradamus. His latest works )

Posted

voted: nu.

@ chiar daca nu mai activez in joc, mai imi bat gura pe forum cu unii din cei vechi cu care m-am inteles ok si inca o fac ;D

Guest Silphy
Posted

normal ca nu :)) fieacare cu interesele lui in functie de rasa/rr etc :P

Nu pentru ca uni au uitat cum ca acesta este doar un joc (prea mare foamea de Xp ) ^_^

Posted

NU

nu mi-ar conveni nici faptul ca ar fi totul convenabil... tot timpul trebe sa vrei ceva mai bun, altfel nu ar fi progrese :P

cred ca vroiai sa zici regrese :crazy:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...