xtest Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Si uite cum la ora asta ma plictisesc de moarte inainte de a merge la somn . . . ma gandeam asa in capul meu ... in general celor de pe linkmania le convine ceva? Votul meu merge catre nu.PS: Aveti in vedere unde este facut sondajul si tratatil ca atare, ora e de vina.
bunny Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Sebi, pai doar "nu" pot sa votez, deci nu. :lol: Stii cum e, nu poti sa impaci nici capra nici varza, dar care e muza topicului? ^_^LE: ai modificat >.<
bunny Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Pai sa zicem ca mie unul nu-mi place sa fiu acuzat de ceva ce n-am facut. Ma scoate din minti. <_< Nu-mi place sa fiu injurat de catre unul care a luat suspend si nici macar n-a fost dat de mine. Si chiar daca ar fi fost dat de mine, de ce nu poate sa inteleaga o persoana ca nimeni n-are nimic cu el si se incearca decat putina omenie? Daca e admin, trebuie injurat, majoritatea merg pe premiza asta. Intreb si eu pe ceilalti, de ce?ps: ma rog, acum postez in calitate de user, cu drepturi de asistent, insa disabled. :P
KooX Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Eu unul am votat din perspectiva mea si nu a majoritatii , pot spune ca in mare parte ai dreptate ....90 % din playeri sunt contra peste tot( aici ne referim la mu ) .Cel mai bun exemplu pe care il pot da acum este : pana sa se schimbe versiunea toti tipau si dadeau cu toporul ca de ce nu face nimeni nimic si de ce se tine versiunea aia invechita , dupa ce s`a schimbat iar au sarit in sus ca sa se bage la loc vechiul server....Asta niciodata nu o pot intelege
bunny Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Eu unul am votat din perspectiva mea si nu a majoritatii , pot spune ca in mare parte ai dreptate ....90 % din playeri sunt contra peste tot( aici ne referim la mu ) .Cel mai bun exemplu pe care il pot da acum este : pana sa se schimbe versiunea toti tipau si dadeau cu toporul ca de ce nu face nimeni nimic si de ce se tine versiunea aia invechita , dupa ce s`a schimbat iar au sarit in sus ca sa se bage la loc vechiul server....Asta niciodata nu o pot intelegeIntr-adevar, numai eu stiu 2-3 persoane ce au facut mai demult topice cu schimbarea versiunii, iar acum ca s-a schimbat, ghici ce, vroiau 97 inapoi, ca ce, "noua nu ne place S1". Iar in topicul respectiv, avea destule motive pentru care dorea acest lucrul (d/c, dupe, 1hithack, shadowbug, s.a.). Pana nici eu nu credeam ca se va schimba vreodata, dar s-a schimbat, si nu zic ca nu e bine, dar parca-mi pare rau de 0.97d, ma simteam mai "acasa". Dar in fine, se mai schimba vremea, precum si mentalitatea omului, pacat ca nu spre maturizare.
el3 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ' date='Aug 20 2009, 00:05' post='4130401']Pai sa zicem ca mie unul nu-mi place sa fiu acuzat de ceva ce n-am facut. Ma scoate din minti. <_< Nu-mi place sa fiu injurat de catre unul care a luat suspend si nici macar n-a fost dat de mine. Si chiar daca ar fi fost dat de mine, de ce nu poate sa inteleaga o persoana ca nimeni n-are nimic cu el si se incearca decat putina omenie? Daca e admin, trebuie injurat, majoritatea merg pe premiza asta. Intreb si eu pe ceilalti, de ce?ps: ma rog, acum postez in calitate de user, cu drepturi de asistent, insa disabled. :Psi ce mi s`a intamplat mie? cum cataloghezi? :-? si nu s`a intamplat o singura data.. prea multa omenie canalizata in directii gresite duce la exces de... ma abtin <_<btw.. de unde atata maturizare :rofl1: care`i scopu ? sa fii privit ca un matur timp de 50 de ani ? dupa 51 sa`mi spui cum a fost si dak a meritat :)))
gexy Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nu :-? De ce?Pentru ca asa vrem cu toti .Suntem oameni,iar fiecare are o personalitate diferita si este deajuns.
-GUNIT- Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 "vrem tarcuri de bk"acum sunt libere si vor punctele inapoi ^_^
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ' date='Aug 20 2009, 00:05' post='4130401']Pai sa zicem ca mie unul nu-mi place sa fiu acuzat de ceva ce n-am facut. Ma scoate din minti. <_< Nu-mi place sa fiu injurat de catre unul care a luat suspend si nici macar n-a fost dat de mine. Si chiar daca ar fi fost dat de mine, de ce nu poate sa inteleaga o persoana ca nimeni n-are nimic cu el si se incearca decat putina omenie? Daca e admin, trebuie injurat, majoritatea merg pe premiza asta. Intreb si eu pe ceilalti, de ce?ps: ma rog, acum postez in calitate de user, cu drepturi de asistent, insa disabled. :PWho pissed off the wabbit, I want names and I want them now.The end is near...when the last tear of the last wabbit will moisture the Dungeon ground the world will fall apart ( Nostradamus. His latest works )
TheMask Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 candva o sa fie si linkmaniacul multumit,dar pana atunci NU :kar:
DenY Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 voted: nu.@ chiar daca nu mai activez in joc, mai imi bat gura pe forum cu unii din cei vechi cu care m-am inteles ok si inca o fac ;D
al3xandru Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 normal ca nu :)) fieacare cu interesele lui in functie de rasa/rr etc :P
vdragosh Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ce sens isi are acest topic ?raspunsul se afla in cererile ciudate de la sugestii si in plangerile din celelalte sectiuni .
Guest Silphy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 normal ca nu :)) fieacare cu interesele lui in functie de rasa/rr etc :PNu pentru ca uni au uitat cum ca acesta este doar un joc (prea mare foamea de Xp ) ^_^
Diablo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 NUnu mi-ar conveni nici faptul ca ar fi totul convenabil... tot timpul trebe sa vrei ceva mai bun, altfel nu ar fi progrese :P
vdragosh Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 NUnu mi-ar conveni nici faptul ca ar fi totul convenabil... tot timpul trebe sa vrei ceva mai bun, altfel nu ar fi progrese :Pcred ca vroiai sa zici regrese :crazy:
bunny Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306671Sa mai spun ca topicul la sugestii a stat 3 zile si am tot intrebat "MAI TREBUIESC COMPLETARI/ADAUGIRI"? Voi veniti la lupta dupa ce se termina razboiul.