Jump to content
Guest iiiipisicamica

ce o sa faceti cand o sa muriti?

Recommended Posts

Guest iiiipisicamica
Posted

ce o sa faceti cand o sa muriti?asteptati moartea?va e frica de moarte?ati vrea sa fiti nemuritori?

Guest iiiipisicamica
Posted

interesant siteul cam macabru da ma rog mi a zis ca o sa mor in 2043 si am doar 13 ani sad.gif( crybaby2.gifcrybaby2.gif

Guest Blaidy
Posted

Pai nu mie frica pentru ca toti ajungem la asta odata si odata la mine zice ca o sa mor in anu' 2068 , in luma mai pe 19 lol ...

Guest iiiipisicamica
Posted

da e nasol sa mori nu mai esti nimic....daca o fi vreun omd sa aflu daca voi fi bogat sau sarac

Guest iiiipisicamica
Posted

si mie....ma duc la tine la inmormantare

Guest iiiipisicamica
Posted

eh sa vedem cine moare primul biggrin.gif

Posted

Va ingrop eu daca o sa muriti

Ai licientza de gropar wink.gif ??? sorry yo o sa fiu "incinerat" si pastrat intr-o vaza sau inghetzat intr-un frigider...Ok, enough of this bullshiet'!!!

Guest iiiipisicamica
Posted

credeam ca te baga la muzeul antipa in borcan

Guest Blaidy
Posted

lol am vazut ceva acuma eu am dat pe normal dar sunt optimist deci am dat dupa aia pe ala si prima data zicea ca mor in 2090 dupa inca 5 setari tot asa zicea ca mor in 2100 LOL deci nu se pune site-ul ...

Posted

scuze nu ma prea consider leguma in schimb in cazul tau :| ??? bah strunfule, ce te'o determinat sa deschizi threadul ??? maybe suicide? biggrin.gif . un sfat JUST DO IT!!!

Guest iiiipisicamica
Posted

bombane "romania-libera" de pe vremea lui ceaushescu si da siteul e o tzeapa da am aflat cum a muri john merick daca stiti cin e

Posted

Nu va fie frica. Licenta de gropar zici ??? Gropar is io din nastere. Bineinteles ca va cer ca plata hainele de pe voi. Deci inainte de a fi ingropati luativa 2 tricouri, 2 pantaloni. Pt ca "primul strat" il iau io. O sa va las in mormant shi un telefon prin care puteti sa va contactati familiile, sa nu ziceti ca-s zgarcit. tongue.gif

LATER EDIT: in curand o sa va prezint ofertele de gropar, la publicitate, maybe...

Guest iiiipisicamica
Posted

g man eu glumeam nu te mania ! tiphat.gif oricum o sa am o viatza prospera smile.gif))

ca de ai am ford focus si hummer

Guest iiiipisicamica
Posted

stegeti topicul please e stupid si ma simt rusinat de el

Posted

ii o poarcarie death clock, am pus nefumator si zice ca mor in 2037, iar la fumator in 2080. Sa fim seriosi, fumatul nu ajuta sanatatea biggrin.gif

oricum eu vreau sa fiu nemuritor sa vad cum evolueaza lumea cool.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...